פורקת. וצריכה עזרה דחוף!אנונימית65

זהו התייאשתי.

כבר שנתיים שאני מנסה למצוא אולפנה ללמוד בה. ושם דבר לא הולך לי.

התחלתי חמשית באולפנה עם פנימייה.

היה לי קשה עם כל הכללים ועם זה שמחלטים עלי כל הזמן, אז אחרי כמה חודשים החלטתי לעזוב.

עברתי לאולפנה בלי פנימייה מאוד דוסית ליד הבית שלי, כי זו הייתה האופציה הכי נוחה. 

מההתחלה לא היה לי שם טוב. למדתי ביסודי מאד דוסי ורציתי להתרחק משם כי זה לא התאים לי ובסוף יצא שחזרתי לאותו מקום.

לא הצחתי להשתלב שם, וגם לא ממש ניסיתי.

היו לי כמה משברים בחמשית (תאונת דרכים לאח, מוות של קרובה) וזה גרם לי להסתגר בתוך עצמי. 

ואז הגיעה הקורונה.. בסגר ובסוף חמשית עוד למדתי והצלחתי למצוא קצת חברות אבל המסגרת של האולפנה פשוט חנקה אותי. 

אני לא יודעת למה המשכתי שם גם לשישית ולא עברתי כבר אז.

בשנה הזו- בשישית הייתי אולי שבוע וחצי באולפנה בין הסגרים. 

האולפנה עשתה הכל כדי לגרום לי להרגיש גרועה. איבדתי אמון בחברות מהאולפנה, במורות. בקושי למדתי. התעצבנו עלי, איימו עליי.

רצו להזמין לי קבס"ית.

ואני ילדה טובה, נפש חופשייה כזאת.. לא עשיתי דברים רעים, פשוט פחות התאימה לי המסגרת..

הייתי כזאת שמחה ביסודי, פצצה של אנרגיה, עם הרבה חברות, והאולפנה הזאת פשוט הצליחה לכבות בי כמעט הכל.

ניסיתי מראש השנה לחפש אולפנות אחרות וכולן עם אותו תירוץ שזו שנת קורונה והם לא מקבלים.

וזהו נגמר לי הזמן. כי עכשיו זה מאוחר מדי. האולפנות לא רוצות לקבל בנות חדשות בשביעית. ואחרי שמרחו וסיננו אותי, ואחרי כל הראיונות שעשו לי לשווא גם אני לא רוצה ללמוד במסגרת של אולפנה.

אני מחפשת מקום אחר שיהיה לי בו טוב. מקום שיחזיר לי את השמחה שהייתה לי, את הבטחון העצמי. מקום שיקבל אותי כמו שאני מלכתחילה ולא בדיעבד. מקום שאני אעשה בו מעבר ללשבת וללמוד 8 שעות ביום. 

ופה אני צריכה את העזרה שלכם. 

אם אתם  מכירים חווה שאפשר לגור בה ולהתנדב, או בית ספר ערב שעובדים בו בבוקר או משהו כזה. 

איך ואיפה אפשר להשלים בגרויות, מה עם חוק חינוך חובה (נבחן אקסטרני ושאר הפרטים). 

ואם אתם הייתם או עכשיו במצב כזה, או אם אתם מכירים מישהו כזה מה עשיתם בסוף.

ובכללי הערות והארות..

תכתבו לי בתגובות או בפרטי, אני אשמח לקרוא הכל, כל תמיכה אפשרית..

תודה מראש לכל העוזרים וסליה שזה יצא כזה ארוךחיבוק

וואלה אין לי באמת איך לעוזר לך אבל יכולה לנוסת...הכול לטובה!
דבר ראשון יש כאלו שמקבלים בשיבעית
דבר שני יש מלא חוות , אנילי בראש שמות רק יודעת שיש הרבה ,ויש רגבים בגולן , לא באמת מכירה רק יודעת שזה קיים,קומי אורי וכאלה...
וואלה באמת שאני מאחלת לך שיהיה לך טוב באמת!ותרגישי שה'איתך!
וואלה באמת יהיה לך שמח וטוב ואימון!
ומקווה שבכול זאת עזר
וגם תדעי שכול מה שקורה לך הכול!!!הכול לטובה!
זה בשבילך!! בשביל שתהיה יותר גדולה מזה!
גם אם את לא רואה ,עכשיו!
בהצלחה!!!!
אמן!.. ואת כל האולפנות שכתבת בדקתי.. אבל תודהאנונימית65

האמת שאני פחות יכולה לעזור פיזית אבל יכולה לשתתף איתך בכאבLove the world
גמני כזו, כמו שאמרת נפש חופשיה, ילדה טובה, מלאת אנרגיות שפשוט לא הסתדרה עם המסגרת ועכשיו היא בבעיה גדולה של מסגרת לימודים
האמת שאין לי מה להגיד חוץ מלתת לך חיבוק גדול ולקוות שזה יסתדר ותמצאי את המקום שבאמת יחזיק לך את שימחת החיים והאמון בעצמך
בהצלחה ענקית נשמה❤
ותהי חזקה💪
מצטער שעברת את זה אבל לפחות תדעי שכשתהי גדולה ויבוא משברסודי ביותר

את תהי פי אלף חזקה מאחרים כי מה שלא הורג מחשל

והמון בהצלחהחיבוק

אם כל תמיכה אפשרית אז לא אמנע מלתרום את חלקי...שמינייייייסטאחרונה

יש מקום נפלא שהוא לא בדיוק מקום אפשר להגיד שהוא המציא בכלל את המושג מקום והוא ממש מקומו של עולם ואם תתחברי אליו אז בכל מקום שתהיי כבר לא יהיה כל כך רע כי אפשר לדבר איתו! אני מדבר כמובן על אבאל'ה שבשמיים שרק מחכה ומצפה שתפתחי את הפה בכל מקום שלא תהיי ולא תתיאשי מלדבר איתו..

רובנו חושבים- יש מקום והמקום מכיל אלוקות. אבל זה לא נכון. יש אלוקות וה' מכיל אותך. ועוטף ושומר ומגן, ובאמת אין שום סיבה להתרגש משום דבר ואף אחד.. רק להיות שמחים מאוד מאוד על כמה שה' אוהב אותנו. שמעתי כבר מכמה צדיקים שמלחמת עולם השלישית מתרחשת בתוך כל אדם כשעיקר המלחמה היא על השמחה. צריך להילחם רבותיי! לעשות שטויות, גלגלונים, ריקודים וכדו' הכל הכל הכל (חוץ מעברות) כדי להיות שמחים. אם תקחי את העצה הזאת אני מאמין שיהיו לך חיים מאושרים איפה שלא תהיי.  

בהצלחה רבה.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך