צומתגומת חן
אני לאחרונה מרגישה שאולי אני רוצה עזרה פסיכולוגית
לא קרה שום דבר גדול או מיוחד וזה לא הקורונה
אני פשוט רוצה מקום לפרוק ושיכיל אותי ללא ביקורת, בלי לחשוב מה נכון להגיד ומה לא
מקום שייעץ לי ויתרום לי להיות טובה יותר
אני בעיקר רוצה לשפר את הבטחון העצמי שלי מול החברה
אני יודעת שאני מדהימה ופעם לא הייתי במודעות של אהבה לעצמי, אז זה כבר שיפור אבל בכל זאת כשאני בחברה בבית ספר (לא כולל חברות) אני מרגישה חלשה ושאין לי את המקום שלי
מרגישה לא הכי רצויה ויש לי תחושה כזאת בבטן שלא מרפה
עם חברות אני כמעט בן אדם אחר והכל סבבה ברוך ה
בנוסף לפעמים יש לי קצת קשיים עם ההורים וטיפול פסיכולוגי נראלי ממש יכול לעזור לי בתהליך, ואיך לפנות אליהם נכון ולכבד וכו
הבעיה היא שההורים שלי לא רואים בעין יפה טיפול פסיכולוגי (הייתי לפני כמה שנים והיו מלחמות איתם) אבל אז הרגשתי שזה באמת עוזר לי
אני לא רוצה שוב להתווכח ולפתוח את זה איתם אבל אני עוד קטינה כך שאני לא יודעת אם יש ברירה אחרת-
אז מה כדאי- לנסות להמשיך להתמודד בעצמי עם הקשיים (יש לי כמה דברים שעוזרים לי כמו כתיבה, הסתכלות פנימה, חברות...)
או כן לנסות איכשהו להשיג עזרה חיצונית כמו פסיכולוגית או מטפלת רגשית או משהו כזה
אם אתם חושבים שהאופציה השנייה עדיפה בבקשה תכתבו לי גם איך הכי נכון לדעתכם פנות להורים שלי (ראש דיי פרימיטיבי שלא רואה בעין יפה פסיכולוגים וחושב שזה חרטא וגורם לרזומה להיות פחות טוב ...)

תודה
(אם מישהו מכיר דרך להשיג פסיכולוג או עזרה כזאת רגשית מבלי התערבות הורים אשמח שתשתפו אותי ברעיונות)

סליחה על החפירות ואקח את העצות שלכם לתשומת ליבי בעזרת ה
שוב תודה רבה❤️
היועצת בבית הספר שלך יכולה לעזור לך בזה. כדאי לקבוע איתה זמןהיום הוא היום
יש כל מיני דברים שהם פחות פסיכולוגיים במובן המרתיע ועדיין עוזרים כמו אימון, רכיבה טיפולית, תרפיה במוזיקה וכדומה
כןכן אבל כשמערבים גורמים בבית הספר אי אפשר לדעת למי זה עודגומת חן
לגבי תרפיה במוזיקה ורכיבה טיפולית
יודע אולי איך משיגים את זה?
יש כל מיני מקומות. תבקשי המלצות בפורומים או במקום אחר לפיהיום הוא היום
המקום שאת גרה בו.

בבהצלחה!
רכיבה טיפולית את צריכה לפנות לבית הספר והוא מפנה אותךהכל עוד אפשרי
לפי מה שאני יודעת
הקופת חולים מפנהישתבח שמו!!

...אמרלד
לא כל כך יודעת לענות על השאלות שכתבת,
אבל, רוצה לומר-
שאת אלופה ! וכל הכבוד
כי להיות כל כך מודעת לעצמך
ולומר אני צריכה עזרה. ( או אשמח ל.. )
זה לא תמיד פשוט !! ❤

ובטיפול רגשי את מקבלת יותר כלים איך לעבוד על עצמך
והכל אבל צריך לבוא ממך
אם מספיק לך הדברים שכתבת ( וזה נשמע מדהים, איזה כיף )
אז סבבה
-מרגישה שצריכה יותר מיזה? זה בסדר גמור ודי נפוץ ..
אולי כן כדאי לנסות ולהסביר להורים
בהצלחה.

הי יקרה!באמונה תמיד

וואי. קודם כל ממש מבינה את הצורך! ובסופו של דבר אני חושבת שכל מתבגר/ מתבגרת זקוקים למישהו שיקשיב ויכיל אותם בלי לבקר, בלי לשפוט. וכשזה מישהו מקצועי שיכול לכוון אז זה בכלל טוב...

אני מציעה לך לפנות להורים שלך בזמן רגוע, כששתיכם רגועים ולנסות להסביר להם על הצורך הזה שמישהו יקשיב לך וכו'. גם אם הם לא מאמינים בפסיכולוגים למינהם, לצורך שלך בהקשבה, אי אפשר להכחיש. 

להסביר להם מתוך כבוד (כן! גם אם זה קשה!) למה חשוב לך דמות חיצונית ולא הם (הרבה פעמים הם אומרים: "ספרי לנו..."). ולבקש...

אם הם הורים טובים ואוהבים אז מקווה שזה יעבוד.

בהצלחה יקרה

תודה על ההבנה!גומת חן
הם אמרו לי את זה בעבר המון- תספרי לנו תסמכי עלינו
ואני לא הכי יודעת מה לענות להם שיבהיר את הנקודה שלי וגם יכבד אותם...
יש לי חברה באותה סיטואציה בדיוק.באמונה תמיד

אני חושבת שאת יכולה לנסות להסביר להם שאת מתבגרת, וממילא זה מעלה לך הרבה תהיות/ קשיים או לאידעת מה... לפי מה שאת חווה. וזה נותן את המקום שרוצה לשתף. זה צד אחד.

מצד שני, יש לך את המקום שגודל. שכבר רוצה יותר פרטיות משלו (תקני אותי אם אני טועה) ורוצה לפתח חיים עצמאיים יותר. מה שלא יכול להתאפשר אם תמשיך להיות את התלות באבא ואימא כמו שיש כשילדים קטנים. 

תגידי להם שלפי הראייה שלך, מאמנת רגשית, או פסיכולוגית יכולים להיות פיתרון טוב לסתירה הזו.

אולי גם תשאלי אותם אם יש להם רעיונות נוספים. ככה הם ירגישו שאת לא בורחת להם, ויוכלו להקשיב לך קצת יותר ברוגע (בסופו של דבר גם להורים קשה השלב הזה... םתאום לילדה יש רצונות משלה, חיים משלה. לא תמיד הם יודעים איך להתמודד עם זה). ואולי יהיה להם רעיונות טובים... א"כ מה טוב. ובמידה שלא, הם יצטרכו לנמק לך למה הם לא מקבלים את ההצעה שלך.

בהצלחה נשמה!!

תודהתודהגומת חן
הבעיה היא שאני לא מבינה למה בדיוק אני רוצה
סליחה נשלח בטעותגומת חן
למה בדיוק אני רוצה בכלל
כאילו בשביל לפרוק כזה
ברור שרוצה פרטיות
אבל גם עברתי שלבים בתלות באמא ואבא
תבררי עם עצמך למה.באמונה תמיד

לפני זה אין טעם להגיע לשלב מעשי

למה זה חשוב לדעתך?גומת חן
כאילו מבינה שזה חשוב לעשות דברים עם היגיון אבל אם זה שאני מרגישה שאני צריכה
אני לא יודעת אם אצליח לנבור בעצמי ולהגיע לסיבה
אבל אני מרגישה וחושבת שזה יעשה לי טוב
אני יסביר לך משהו...באמונה תמיד

לכולם יכול לעזור טיפול... כלומר, לכל מי שייתגיס לעזור לעצמו.

אבל כשלא ברור מב באמת מפריע ובעיתי, לפעמים יוצאים מהטיפול יותר מחוזקים, עם כוחות נפש, אבל אם יש בעיה היא הרבה פעמים נשארת.

לפעמים הבעיה עולה מעצמה בטיפול....

אבל יש הבדל...

אני חושבת שאת פשוט צריכה להסתכל, לראות האם את רוצה בגלל שמשהו ממש משבש לך את החיים (גם אם את לא ממש יודעת מה, או שזה סתם בשביל לפרוק בתור משהו רגיל.

הבירור גם יכול לעזור לך גם בדיבור עם ההורים לשכנע אותם...

למצוא חברה שהיא כמו פסיכולוג אני מתכוון שלמשל יש לי חבר שפנהסודי ביותר

אלי ואמר לי שהוא מרגיש מכור ולא משנה כל הסיפור עזרתי לו ויעצתי לו ולפי דעתי זה גם יותר נוח מפסיכולוג גם לא עולה( חבל... סתם) וגם זה חבר ולאישפוט אותך כמו מבוגר

חבר בדכ לא יכול לעזוראודך☺
ברור נעזרת בחברות)גומת חן
אבל
1.לא רוצה להרגיש שאני מעיקה עליהן יותר מדיי
2.לפעמים אני צריכה לפרוק על בעיות עם חברות עכשיו זה כבר לא נעים חחח לדבר עם חברה על חברה אחרת לא מתאים
3. הרבה פעמים זה חד פעמי, כלומר זה לא תהליך ומתמשך כמו בטיפול אתה מבין?
אז ברור שחברות הן מדהימות ומקשיבות אבל אני מרגישה שאני צריכה יותר
וואו אני ממש מבין אותךקורא ממעמקים

אז קודם כל יש את חברים מקשיבים שממש עוזרים לי לפעמים, ואפשר לדבר איתם בטלפון או בווצאפ ואף אחד לא צריך לדעת על זה, יש להם שם משיבים גברים ונשים.

אבל באמת יש מצבים שצריך יותר מזה, אני אישית נמנע מזה כי קצת אין לי אמון בפסיכולוגים, יש לי מין חשש שהם מנסים לעשות מניפולציות על אנשים כאילו שהם מבינים מה הכי טוב ומה הכי נכון.

במקרה שלי מאוד נוח לי לדבר עם הר"מ שלי, הוא לא "מלשין" עלי לגורמים אחרים בבית הספר ואני ממש סומך עליו, הוא גם לא שופט אותי על דברים שאני מספר לו, אז אולי המחנכת שלך יכולה להיות האדם הזה.

גם יועץ בבית הספר, נדמה לי שממש אסור לו להעביר מידע של תלמידים.

זה רק מה שאני יודע, אין לי ניסיון עם אופציות אחרות, בהצלחה!

אין לי כותרת חחגומת חן
וואי תודה העלת לי רעיון עם החברים מקשיבים
אשתמש בזה בעזרת ה
האמת שעם המחנכת שלי היה קשר דיי טוב אבל עכשיו כבר לא כל כך ואני לא מרגישה בנוח 100 אחוז לפנות אליה...
יועצת בית ספר- מנסיון העבר גם לא מרגישה הכי בנוח

תודה רבה לכולכם על הרצון וההיענות והעצות, זה מאוד מאדו עוזר!!
ישנה עצה מופלאה שאינה עולה כסף ואף אחד לא צריך לדעת שאת עושהשמינייייייסט

אותה והיא- התבודדות. פרישה זמנית מלחצי ומשברי החיים על מנת להתחבר ליוצר נשמתנו אב הרחמן. סגרי את עצמך באיזה חדר לבד, או צאי לשדה או ליער למשך זמן (כמה שאת יכולה.) ונסי לקיים את עצת כל הצדיקים בכל הדורות- לדבר עם ה'. כן. כולם עשו את זה ורק ככה אפשר להגיע לרמה סבירה של תקינות נפשית. מנסיון (וגם שמעתי מעוד הרבה חברים) שאחרי שמץרגלים קצת להתבודד בונים מן מרכז כובד רוחני בנפש ככה שלא צריכים יותר התחנפות וצומי מאף אחד אלא יודעים שיש מישהו שאוהב אותי יותר מכולם ותכלס הוא היחיד שבאמת יכול לעזור לי ואני אפילו יכול ללכת לדבר איתו... 

בהצלחה.

נשמה!כתום עולה????
קודם כול ענקק ממש לא מובן מאילו שזה בא ממך ואת ככה מודעת במקום להתכחש! באמת!
אולי מדריכה? קרובת משפחה?
מהנסיון שלי מה שממש טוב (ואנונימי שהיה לי נורא חשוב) זה ער ן שזה אפילו בלי מספר טלפון אלה צט באתר ווחברים מקשיבים באוואטצאפ ובשיחה טלפון (יכולה לשלוח מספר אם את רוצה) ותמיד מוזמנת לפרטי בשמחה!💜 המון בהצלחה💜
תודה רבה!!!גומת חן
אני אשמח למספרים זה נורא יקל עלי)
....כתום עולה????אחרונה
+972 52-468-3927 זה המספר של חברים מקשיבים באטוצאפ ויש גם אפשרות להתקשר (אם אני לא טועה כתוב את השעות באוואצפ שהם זמינים)
עוד משהו, תכתבי בגוגל " ער ן " תכנסי לתוצאות הראשוונת ותמלאי גיל וכזה ויענו לך בצט. לפעמיים לןקח טיפה זמן אבל לפי דעתי לגמריי שווה את זה!
בהצלחה נשמה! פה להכל!💜
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך