ועכשיו אני רוצה שינוי! לא שהאכילה תושפע ממצב הרוח אלא שמצב הרוח יושפע מהאכילה.
אבל... אני האחרונה שיודעת איך להפוך את התזונה לבריאה יותר. אני שהייתי אומרת בעבר משפטים כמו "מה ההבדל בין קמח לבן למלא? סתם שוני בצבע" או "אין באמת הבדל בין סוכר מהצומח לסוכר תעשייתי". ככה זלזלתי ולא הבנתי.
ומרגישה שצריכה דחיפה שנובעת בעיקר מהבנת החשיבות וידע.
אז מה אני שואלת בעצם?!
מאיפה מתחילים? למה זה כל כך חשוב?
איך מחליפים הכל לבריא יותר? מה מותר/אסור לעשות?
מה מומלץ לשנות שלא יהיה שינוי יותר מדי שיגרום לרגרסיה?
ועוד מיני מטעמים בתחום (מתכונים, עצות, שיתופים) יתקבלו בברכה 🤗
תודה יקרות שלי ❤




