אתם לא מבינים לכמה לחץ זה מכניס את ההורים שלכם, את האחים והאחיות שלכם, את החברים, הקרובים והשכנים שלכם.
כשאתם זורקים לאויר יצאתי עם חבר, ונעלמים ל5-7 שעות מבלי להודיע על סימן חיים, על אות קיום,
אתם פשוט ילדים שאוהבים להלחיץ ולהפחיד את כולם! ולא אכפת לכם שכל המידנה תעמוד על הרגליים ותחפש אותכם בכול חור אפשרי, אתם עדיין גאוותנים עם כמו חוצפה מפגרת שאתם ניראים כבר מסכנים.
אני שעכשיו עמדתי על הרגליים שלי ורצתי וחיפשתי והתקשרתי לכל מי שאני מכירה כדי למצוא את אח של חברה שלי שנעלם עם עוד חבר ל8 שעות ולא אמר מילה ולבסוף הוא חזר לבית שלו אמר הי לקח כוס מים והתיישב לו בנחת על הספה.
אין לו מושג כמה אמא שלו בכתה וכמה אבא שלו שבדרך כלל ציני ולא מביע רגשות דאג לו, במופגן! בגלוי! ואחותו שרצה לה בכול הרמה ושאלה וחרה האם הם ראו את האח שלה! ואחיו שעשה טלפונים לכול החברים שלו! וגיסו שהתקשר לכול מיני אתרים בארץ לשאול האם הוא במקרה עבר שם....
זה נראה לכם הגיוני שאחר כך הוא יבוא ויגיד הי? אתה בחור טוב שלא חסר לך שום דבר בחיים! אתה אהוב בחברה! יש לך משפחה אוהבת! יש לך שכל מעולה! אתה כול כך כשרוני ונבון! אז למה למען ה’ לעשות את זה למשפחה שלך? למה??? מה רע לך???
אז עכשיו אני פונה לכולם, בבקשה אני מתחננת אלכם אל תעשו שטויות! אל תעלמו מבלי להודיע כלום ומבלי להודיע משהו קטן לאף אחד! בבקשה! אל תעשו את זה למשפחות שלכם! זה צער וסבל שאי אפשר לתאר אותו! וכן אני מבינה שקשה לך ואתה צריך זמן ללכת לבד להשתחרר ולפרוק, אבל אל תעשה את זה על חשבון מי שאוהב אותך ודואג לך! כי הם באמת אוהבים אותך ודואגים לך בטירוף! מה אתה לא מבין בזה?! וגם אם אתה עושה שטויות וקשה לך להתמודד איתם מול ההורים, אל תשאיר אותם ככה באפלה.
זה לא מגיע להם.
אז בבקשה בבקשה תחשבו על המעשים שלכם גם אם זה ממש בוער, תחשבו על ההשלכות שזה גורם עכשיו מידית לקרובים שלך ותתקשרו להודיע מה אתכם
מי שעכשיו קורא את זה והוא נימצא רחוק מהבית שיתקשר לאבא/ אמא ואם זה קשה אז לאח/ אחות או חבר ויעדכן מה איתו
בבקשה תתייחסו לזה בכבוד ראש
תודה