רחמנות על הילדים ..
3 סוגי קריאות שונים כל אחד צריך 3 פעמים ועוד כל מיני עבודות מסביב הבן שלי עם קשב וריכוז ובבית הצלחתי לשבת איתו ולהשלים כל מה שצריך
חזרנו רק עכשיו מהסגר( בעצם כולם חזרו קצת לפני פורים אנחנו נשארנו מבחירה בבית) וביומיים האלו שחזרנו מרגישה שזה נהיה סיוט
הוא לא מסוגל ללמוד 5 שעות ואז עוד שעה של שיעורי בית זה בעיני מוגזם גם לילדים בלי קשב.. זה גם מקרקע אותי כי זה קריאות ואני צריכה לשמוע ולהיות נוכחת.
אני שוקלת להחזיר אותו לבית לשנה הזו מרגישה שהבית ספר ממש לא בשבילו עם מורה שמעמיסה מלא חומר והיום היא הגדילה לעשות וכעסה עליו שהתקדמנו בבית יותר ממה שהיה צריך( כי היא לא ידעה להגיד לי כל פעם מה יעשו אז נאלצתי לרדוף אחרי הורים אחרים שיתנו לי שיעורים) יום אחד עשו 6 עמודים יום אחד כלום כי היו צרחכים להספיק חומר נוסף ולצערי לא הצלחתי לקבל שיעורים כל יום וזה היה בדיליי.. יאמר לזכותה ששלחה לי שיכפולים ושאר הדברים..
בקיצור היא מורה טובה אבל לא ללמידה מרחוק או בשביל ילדים שהיו צריכים מסיבות כאלו ואחרות להישאר גם אחרי הסגר בבית.
אני מתוסכלת ולא כייף לי בכלל

) והילדונת נשארה ממש עד הסוף ונרדמה ברגע שהשכבתי אותה, שזה היה כיף. הבנים נשארו לומר שיר השירים אחר כך. שניים הלכו אחר כך לישון (כדי להתעורר מאזעקה שעתיים לאחר מכן🥴) ושניים אחרים נשארו ערים כמעט כל הלילה🤭 (והפסידו סעודת בוקר, שלאחד מהם זה לא בא בטוב, אבל בסוף הוא התגבר על זה...)