שבת, התאריך כ''ח ניסן, ''עשו כל אשר ביכולתכם''!!קולמוס הנפש.

שלושים שנים חלפו מאז זעקתו הנפשית של כ"ק אדמו"ר מלך המשיח שליט"א: "עשו כל אשר ביכולתכם להביא בפועל את משיח צדקנו" • " הגיע הזמן, אם לא עכשיו, אימתי?? עלינו לעשות!!

להורדת השיחה "הידועה" מוצאי כ"ז אור לכ"ח ניסן, מוגה בדבר מלכות

להלן תמליל מתוך השיחה מתוך הווידאו בתרגום חופשי:

''....וכמדובר כמה פעמים שכל זה קשור גם עם ענין הצדקה, והכל קשור עם ענין הגאולה האמיתית והשלמה.

ובמילא, נהיית תמיהה הכי גדולה: שכאשר מתאספים עשרה יהודים ביחד, מבלי הבט על כל הענינים, איך יתכן שעוד לא הביאו את המשיח?!

דבר הכי אינו מובן כלל וכלל!!

ואחרי זה באים ואומרים סברות, ויש עוד שאלה, ועוד פעם ענין של התוועדות, ובמילא שוב כותבים את הדברים, ואחר כך יש מתמידים שמשתדלים לזכור את מה שנאמר, ובמצב זה, כך זה נשאר,

ורח"ל זה בסדר לדעתם שהיום בלילה לא יבוא משיח, וזה בסדר אם גם מחר בבוקר לא יבוא משיח,ומחרתיים לא יבוא משיח!!

אמנם כותבים, ומפרסמים להכריז "עד מתי", וכו אבל אם היו כותבים עם אמת פנימית, ומתכוונים באמת, אז בטוח לגמרי שמשיח היה כבר בא מזמן יחד עם הגאולה האמיתית והשלמה!!

מה אני עוד יכול לעשות בזה, אני לא יודע!!

כי כל מה שנעשה עד עכשיו, זה להבל ולריק!!

שום דבר לא יצא מזה, נשארנו בגלות, ועוד יותר, נשארנו גם בגלות פנימית בנוגע לעבודת ה'.

וכמדובר כמה פעמים. במילא הדבר היחיד שאני יכול לעשות, זה להעביר זאת לכל אחד מכם. ותעשו כל מה שאתם יכולים לעשות, ותראו איך להביא את המשיח תיכף ומיד ממש באופן, בענינים שהם אמנם אורות דתוהו, אבל בכלים דתיקון.

ויהי רצון שסוף כל סוף ימצאו עשרה יהודים, שהם יתעקשו!! ויגידו שחייבים לפעול אצל הקב"ה, שאז זה "עם קשה עורף הוא", "וסלחת לעוונינו ולחטאתינו ונחלתנו", ואז אין ספק שהקב"ה יביא את הגאולה האמיתית והשלמה תיכף ומיד ממש!!

ולזרז במה שאני עוד יכול לעשות בזה, לתת לכם, לכל אחד מכם שליחות לצדקה.

ויהי רצון; אני עשיתי כל מה שאני יכול, מכאן ולהבא עשו אתם כל מה שאתם יכולים.

ויהי רצון, שימצאו ביניכם, על כלפנים, אחד, שנים, שלושה שיטכסו עצה מה לעשות ואיך לעשות, ועוד והוא העיקר, שיפעלו בפועל ותיכף ומיד ממש ומתוך שמחה וטוב לבב!!

מקור: כ"ח ניסן • הווידאו והתמליל המלא של השיחה הידועה

''הודאו היומי'' כ''ח ניסן.קולמוס הנפש.

הוידאו היומי: יומן מאירועי כ"ח ניסן תנש"א: השיחה שאמרה בהפתעה, הביטויים המיוחדים בנוגע לגאולה, חלוקת הדולרים ועוד • לקבלת הוידאו היומי ישירות למכשירך, סמס מכל מקום בעולם ל 972586878009+ • 

יומן כ"ח ניסן תנש"א (לצפיה בודאו)

(ביום ראשון שאחרי השיחה הידועה בכ"ח ניסן תנש"א, במעמד חלוקת הדולרים אישה אחת בכתה לרבי: "סמכנו עליך כל השנים שתביא את המשיח. ומה קרה עכשיו? המשימה כבדה מדאי בשבילנו. אנחנו רוצים שתביא את המשיח."

הרבי ענה: "אם זה קשה לכל עם ישראל, אז אני בן אדם אחד." והרבי בדברו הצביע על כל מי שעמד מסביב.

האישה: "אבל אתה הרבי, אתה צריך להביא את המשיח!"

הרבי ענה: אם אני רבי (והראה בידו על עצמו) אז דיברתי באופן ברור שזה צריך להיעשות ע"י כלל ישראל. (והצביע עליה ועל כל הסובבים) וגם זה בכללם, וזה וזה וזה.

האשה: "אנחנו עדיין סומכים עליך שתביא לנו את המשיח".

הרבי: "אם את סומכת עלי כרבי, קיבלת את תשובתי באופן ברור שזה צריך להיעשות ע"י ועל ידך, ועל ידך." והראה באצבעו על כל הנוכחים. והוסיף: "שיהיו לך בשורות טובות".

לא בא להתווכח על מה שכתוב בשאר, אבל האדמו"ר זצ"למתנחל בראבק

..קולמוס הנפש.

א. האמירה ''לא בא להתווכח על מה שכתוב בשאר'' אומרת שיש על מה להתווכח, רק שאינך רוצה לעשות זאת.. אז על מה היית רוצה להתווכח? על כך שעלינו לעשות הכל כדי להביא את המשיח? קצת מגוחך.. (ואם לא, הסבר למה אתה מתכוון, כי זה התוכן הנוסף שיש שם..)

ב. בנוגע לזה, ובנוגע לעוד דברים, פתחתי שרשור חדש.. ראה למעלה.

(הסיבה שאני כותב עכשיו, למרות שעוד לא יצאה שבת בארץ, היא כי אני גר בחו''ל ואצלי כבר יצאה שבת.. כותב כדי למנוע טעויות מצערות..)

לא, א' התכוונתי שאני יחסית מסכים עם מה שכתוב בשאר בכללימתנחל בראבק

וחולק על נקודות ספציפיות ואין לי כח לפתוח עליהן דיון

אני רק מזכירה שכאן זה לא פורום חבדאודך☺
או כל פורום משיחיסטי אחר..
נראה לי התבלבלת לאיזה שרשור הגבת את תגובתךקולמוס הנפש.אחרונה
עבר עריכה על ידי קולמוס הנפש. בתאריך כ"ט בניסן תשפ"א 13:58

כי לא ידוע לי שהציפיה למשיח ועידוד לעשות מעשים טובים כדי להביא אותו, כבר הפסיקו להיות חלקו של כל יהודי באשר הוא.

ממתי זה נהיה שייך רק ליהודי אחר?

את לא מתפללת בכל יום

''ואת צמח דוד עבדך מהרה תצמיח''

''ולירושלים עירך ברחמים תשוב''?

מה בסך הכל השרשור הזה היה? עידוד לעשות מעשים טובים ככל יכולתנו להביא משיח. ותו לא.

לאן זה הגיע??

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך