אני משחילה חצי שקל ועוד עשר אגורות לקופת צדקה ומכוונת מכל הלב שזו הצדקה שאני נותנת תהיה לרפואתו. ולבשורות טובות תמיד. ואז אני פונה למקום הכי קרוב לקבר. לקבר של רבי מאיר. אני קוראת תהילים ואחרי זה תיקון הכללי ומתחננת שיהיה טוב ושלא יקרה מה שיקרה כי אבא הוא טוב. וגם רבי מאיר שומע את התפילות ואז הכוח של התפילה יותר חזק. ויותר קרוב.
ואני רק חושבת מה זה רבי מאיר. רבי מ א י ר. רבי מאיר הוא זה שמתפללים אליו, והוא מאיר עליך את כל הישועות והתפילות שרק התחננת וקרעת את השמים. אז הוא ה- מ א י ר. הוא זה שמבשר בשורות טובות וזה בזכותו. הוא זה שמשליך עליך פרנסה משמים. ובריאות. וכל מה שביקשת. שלום בית. רפואה שלימה. בזכות התפילות אצל רבי מאיר, הקבה שומע.
אני עומדת שם ליד הדוכן וכותבת את השם לרפואה שלימה, ואז אני רואה ברקע פתק שמישהי כתבה שתי שמות. היא כתבה ששתי הבנות שלה יוצאות עם ערבים והיא מבקשת ומתחננת שיעזור להן כי הן לא מקשיבות לה והיא לא יודעת מה לעשות.
מ א י ר. רבי מאיר מאיר לכולם אור. את האור שכל אחד צריך לקבל. או שחסר לו. כל אחד והסיפור שלו. כל אחד והנס שהוא זקוק לו.
הדלקתי נר בחדר לפני שיוצאים מאיזור הציון. איפה שכל שאר הנרות. ביקשתי שיאיר גם לי.
אלהא דמאיר
ענני