(ולכל התוהים לעצמם אני לא חדשה פשוט פתחתי ניק חדש כי הייתי צכה🙈)

אבל אנשים שמדליקים משואות, לא נבחרו בגלל שהם היו ילדים טובים...
אלא בגלל שהיה מעשה שובר מוסכמות שהם בצעו, והשבירה הזו הוותה התחלה של בניה חדשה.
טלינג!
נקודית למחשבה. 
נראה לי שזה אתה, ובאופן סדרתי.
מרכך כביסה של "סנו" הכי טוב!

תות"ח!תכל'ס, אין על ישראכרט...
כי אני מעריכה את המאמץ הרב, וכי אני יודעת בעצמי מיהו היצר הרע וכמה קשה להתעלם מרצונותיו.
ישראלית❤????????ליונתן פולארד
למנכל פייזר, מנהיג אירגון חסד, מישהו שמפתח את עולם התורה והפוליטיקאי שהכי כיבד את יריביו
הייתי נותנת לכל המוסרים נפשם בסתר, על האידיאל שלהם.
כל אחד ומטרתו הוא.
ההצלחה לשמור ולדבוק במטרה, להצליח, להתקדם - וכל זה בלי פרסומי ניסא.
זה אדם שראוי לכבוד, אבל דווקא הסיבה בשלה הוא ראוי לאותו כבוד, היא זו שמונעת ממנו לקבל אותו.
אז ברכותי שלוחות לכם מכאן, אהובים.
![]()
אני חושבת שמיגע לכול אדם שיכבדו אותו 
ברור שלכל אדם מגיעה רמה מסויימת בסיסית של כבוד, אך פה מדובר בכבוד מיוחד, והוא שמור רק לאנשים מיוחדים ולא לכל אדם, אני לא מבין מה הסיבה שניתן לכל אחד משהו ששמור לאנשים מיוחדים....
אני כן מסכים שכיום רק מי שמגיע לתקשורת או מפורסם מאוד בזכות עצמו/בזכות מאורעות שקרו לו מקבל את הכבוד הזה, ואילו אנשים מיוחדים שפועלים ועושים בלי לדרוש תשומת לב מיוחדת על מעשיהם (כמובן, יש כאלו שמדליקים והפרסום שלהם לא היה מבחירה, כדוגמת הרב שנרב...), לא מקבלים את הכבוד להדליק משואה, ונגיד לדוגמא הרב שנרב לא היה מקבל להדליק משואה אם בתו רנה הי"ד לא הייתה נרצחת בפיגוע, והוא היה מתפרסם לא מבחירה בתקשורת, ופשוט חבל, כי הרב שנרב נשאר אותו הרב שנרב הגדול בעל החסד העצום גם לפני הרצח הנורא וגם אחרי, ודווקא הפיגוע חיזק אותו וחישל אותו עוד יותר למען המטרות הנעלות, וזה המקרה שבזכות הפרסום שלו קרו כ"כ הרבה דברים טובים, שזה פשוט ב"ה...
כמובן, אני חושב שגם לפני הפיגוע הרב שנרב היה ראוי להדלקת משואה, פשוט אומר שרק בגלל הנסיבות שבהן הוא התפרסם קרה שהוא קיבל את הכבוד של הדלקת המשואה, וחבל שרק מי שמפורסם מקבל את הכבוד הזה, למרות שלא תמיד זה פרקטי לחפש בנרות אנשים שלא מפורסמים, לא מאשים אף אחד...
ומזה תיאורטי?
שאמרתי שמיגע לכול אחד , אני חושבת שכול אדם הוא מייחוד ויוכל ויש לו זוכת להידלק מושאה ואנו כבני אדם לא באמת יוכלים להיחלט... רק הק"בה!
פילוסופי, לא ריאלי....
רגע, רגע, ערבבת עכשיו שני דברים, בואי נחלק...
את אמרת בעצם שתי טענות:
א. כל אדם הוא מיוחד ולכן לכל אדם מגיע להדליק משואה.
ב. אנחנו לא יכולים להחליט מי יכול להדליק משואה ומי לא באמת, וזה רק בחירה חיצונית.
רגע, לפי טענה ב' כן יש בחירה מצומצמת, לעומת א' שאין בחירה כלל...?
אבל לא משנה, אגיד את דעתי על זה...
באזרחות למדתי שלכל אדם יש את הזכות לכבוד, שזה אומר שאסור לגנות או להשמיץ אותו או להפלות אותו וכו'...
וביהדות יש עניין להקדים שלום לכל אדם, איזוהי עבודה המכבדת את בעליה, אפילו פועל זבל, עייני בסיפור של הרב מרדכי אליהו עם פועל הזבל, וכו'...
לכל בן אדם יש בחירה חופשית, האם לבחור בטוב או לתת לרע לגרור אותך ולוותר לו...
בן אדם שהתעלה מעל מדרגתו הפרטית והקריב למען הכלל באופן יומ-יומי כשהוא במקביל מגדל 11 ילדים בבית וצריך לדאוג לפרנסתו, ואפילו הלך למקום מסוכן לטייל כדי לחזק את ההתיישבות מתוך אידיאלים, ובלי שהוא יעבור על החוק, ועוד הרבה דברים שהוא עשה ופעל, ומחזק את הגרעין התורני בלוד וכו'...בן אדם כזה הרבה יותר גדול ממישהו חילוני (סתם לדוגמא...) שיושב בבית שלו וכל מה שהוא עושה זה צופה בטלוויזיה ומדי פעם הולך לפיצוציה לקנות סיגריות ולשחק קלפים.
הגמרא אומרת כך:
"אמר ר' יצחק לא חרבה ירושלים אלא בשביל שהושוו קטן וגדול שנאמר (ישעיהו כד, ב) והיה כעם ככהן וכתיב בתריה הבוק תבוק הארץ".
יש רמות של אנשים, ולדוגמא לא כל עם הארץ יכול לחלוק על גדולי הדור, ולא נקום לכבוד כל אחד שיכנס לחדר, רק רבנים.
בקיצור, יש רמות של כבוד, זה לא שמכבדים כל אחד באותה רמה...
כמו שתיתני יחס דומה לראש הממשלה ולהומלס ברחוב, ברור שלראש הממשלה היחס שלך יהיה אחרת, מה לעשות...
וזה כשמדובר במישהו שיכול להיות שהוא לא הכי צדיק בעולם, פה מדובר על אנשים שבזכות יש להם כבוד...!! בדר"כ הם בורחים ממנו, אך עדיין מגיע להם כבוד...
נכון, מכיוון שאנחנו בעולם הזה, לעולם לא נוכל לדעת בוודאות מי ראוי להדליק משואה יותר מהשני (יש מלא צדיקים נסתרים...), ואין לנו מדד אמיתי לדברים האלו, אך יש דברים שרואים בחוש ובבירור, ונגיד לדוגמא הרב שנרב רואים בוודאות שמדובר באדם גדול, אני מכיר אותו באופן אישי ויכול להעיד על זה...
אה, לא כבר פתחו על זה שרשור...?
בכל מקרה, הייתי נותן לרב איתן שנרב...
אה, איזה קטע, כבר נתנו לו...
לא משנה...
נראה לי הסיבה מובנית
הרבנית הבר, יהודה יצחק ישראלי, מרים פרץ וכמובן אברכים ומדעני חיסון הקורונה
ולכל האימהות של כולם.
מה את מגדירה הקרבה?
(ב"ה..)

מתנחל בראבקזה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים