שבוע טוב לכולם
איך היה שבת?
שבוע טוב לכולם
איך היה שבת?
השבת הכי רוחנית שהיתה לי החופש!
איזה כיףף!
אירחנו פליטים מהצפון... סבא, סבתא והדודים... הם הסכימו להעתר להזמנה שלנו (שכבר מוצעת מתחילת הארועים הארורים האלה!) 3 שעות לפני שבת, אחרי שנפל מטח קטיושות ממש סמוך לבית שלהם.. שפנים שכמותם...
אבל היה סיוט בגלל שכמובן, כולם דיברו על המצב.. וסבא שלי שמאלני מובהק.. וכל השאר שיא הלא, בלשון המעטה... אז התווכחנו בלי הרף, וניסינו להוכיח לו את האמת, שכרגע מתבטאת במה שמתרחש בעירו, שהיא לכל הדעות לא בקו העימות.. ולא היה אפילו צל של מחשבה לפנות אותה.. אבל הוא נשאר אדוק לתשקורת שלו...
זה היה עסק ממש לא נחמד להתווכח כך עם סבא, ולנסות לשמור על הכבוד המקסימלי.... אני העדפתי לפרוש מייד בתחילת הדיונים, לאור טראומה קודמת שיש לי עם סבא שלי מזמן גירוש הגוש.. הייתי אצלם (בעוונותיי הרבים לא זכיתי להגיע לגוש בזמן הזה..) ויחד צפינו בשידורים, ולא יכולתי שלא להתרתח על המדינה ועל המהלך הנורא, וסבא שלי התעצבן נורא שאני לא יודעת מה שאני מדברת וכו'.. אז מאז העדפתי לשתוק בענייני פוליטיקה לידו.

בערב שבת הלכתי לבקר זוג שגר ביישוב שלי, שיחקנו טאקי והרצנו צחוקים. היה מעולה. הייתה להם בובה של כלב, שאני על המקום נתתי לו שם. מרקו.
בסעודת שבת בבוקר אכלו אצלינו שני חבר'ה (בן ובת) מהשבט הקודם שלנו (נריה), שהבת הייתה נשואה ובאה עם בעלה. איזה יציאות הבחור הזה הריץ שם! שיו! היינו על הרצפה!
אחר כך בסניף גם היו צחוקים, ובקיצור - שבת מעולה לכל הדעות!!!
אני מנסה לפתוח ווצאפ במחשב הבעיה שיש לי פלאפון כשר ניסיתי להתקין אימולטר
ניסיתי מאה סוגים אבל בכל אחד הוא לא נתן לי להתקין ווצאפ
מישהו עם פלאפון כשר הצליח להתקין ווצאפ על מחשב?
ויכול להדריך אותי בדיוק איזה אימולטר ואיזה ווצאפ להוריד
ממש יועיל לי
אתה צודק לא ידעתי אני חדש
איך אני מוחק
בואו נחיה אותו
למה לדעתכם האם בחזית ולא האב?
גיטי קליינרמן: "מוישי הוא כבר הבן של עם ישראל" | ערוץ 7
גם עם הדר גולדין זה הרבה כך,
וגם עם שלושת הנערים הי"ד
זה חדש יחסית
עם נחשון וקסמן הי"ד זה היה האב בחזית
(למה זה גורם לי לחשוב שאני שוביניסטית?)
מרתק: כולם אומרים "שנמאס מהמצב"? למה זה קורה?
כולם מדברים על "המצב" ועל זה "שנמאס".
אבל מה אנחנו מרגישים באוויר ולמה?
פודקאסט חדש, מרתק וויחודי ששווה להאזין לו.
והפעם על: "תנועת הבעד"
כל הפרטים, להאזנה>>
קניון, מה הוא עושה לנו בלב?
פודקאסט חדש:"קניונים ורגשות".
להאזנה>>