הנה תיאור של המציאות, שמשום מה החרדים של היום לא יודו בה... אחח, איך משכתבים היסטוריה...
הנה תיאור של המציאות, שמשום מה החרדים של היום לא יודו בה... אחח, איך משכתבים היסטוריה...
איפה היה השינוי?
היו אנשים שהחזיקו בכח רב והשפעה רחבה, והצליחו לחולל שינוי
אבל את האמת כדאי לדעת. והמסמך הזה הוא רק חלק קטן מהעדויות שיש...
רבים מה"גדוילים" החרדים הנערצים היום - אמרו הלל וחגגו....
שתמיד חרדים בהתחלה כיבדו את המדינה ואהבו!
ואפילו הלכו לצבא והכול , ואז המדינה החלה מסע נגד היהודית , בטקסים יש אי צניעות וכו... ועוד ועוד והרגשה הרבה מאוד חרדים הייתה שמדינה לא מבינה מה חושב להם ומזלזלת בהם ומשם זה הגיע היחס שלהם למדינה
מיד בקום המדינה היה צרות. פרשת גיוס בנות הידועה והאכזרית הגיעה מהר מאוד.
פשוט כשמוכיחים היום לחרדים מה עשו אז, הם נזכרים להנפיץ את התירוץ הנבוב הזה של "אז חשבו שזה טוב.. אחר כך ראו..."
זה פשוט בלבול שכל מושלם, בלי שום יסוד עובדתי והיסטורי
מסכנה החברה שלך שקונה את הלוקשים שמוכרים לה
יש הבדל בין הליטאים החסידים הספרדים וכו...רבני עיר חרדים נהגו להגיד הלל וכו הרב עובדיה הרב משש וחכם שלום כהן גם רב של ישיבת חברון נהג לתלות את דגל ישראל מעל הגג של הישיבה החסידים מאז ומעולם התנגדו
קראת את המאמר ההוא?
בכמה וכמה חסידויות חשובות ערכו טיש לכבוד יום העצמאות.....
וגם בקרב אלו שלא - היו כמה וכמה התבטאויות והנהגות שכיום אף אחד לא מעלה בדעתו.
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים