מה זה בעצם יום העצמאות?? אנחנו יכולים לחשוב שיום העצמאות זה דגלי ישראל.. ספרי שלג.. מתנפחים וכ"ו וכן למי שלא חוגגת אז זה אדרבה זה עוד יום חולף, אבל אנחנו צריכים להבין שזה באמת
ההתחלה של הגאולה!! לפני 73 שנה אף אחד לא היה יכול לחשוב שתהייה כאן מדינה!! זה מטורףף אחרי גלות כזו מכאיבה ועוד עם מלא אנטישמיות ושנאה מפחידה כנגדנו, הורגים יהודים, סתאם כי הם
יהודים!!!
והיום יש לנו צבא, מדינה, מישהוא אחרי השואה חשב פעם שיהיה לנו מדינה?? ועד זמן קצר צר אחרי השואה!!! הזוייי !!
לכן אנחנו צריכים לשמוחח בטירףף ביום הזה!! לומר הלל עם ברכה ללבוש חגיגי, לא לעשות מלאכה לא לצורך!! זה באמת חג!!
אני לא יודעת אם אני מחדשת לכם אבל מכירות את ה-א"ת-ב"ש של החגים, הוא נכתב בשולחן ערוך, הרב יוסף קארו כתב את השולחן ערוך ולמי שלא יודעת מה זה אני יסביר: על כל יום מהימים של פסח יש יום (של חג) שמקביל לו. כלומר אם ליל ראשון של פסח (א) יוצא ביום שלישי אז גם תשעה באב (ת) יוצא באותה שנה ביום שלישי. קיצר הבנתם תרעיון.. ואז שמגיעים ל- ע' עדיין לא היה את חג העצמאות, מה שמה שמאז ידעו שבכל שנה באותו היו של היום השביע של פסח בכל שנה יהי יום מקביל לו ויהיה בו חג והוא יתחיל באות ע מטורףף!! כלומר ה' באייר