מה שאני עושה, אני מנסה להוריד את המסקנה למשפט אחד פשוט וישים, פעולה שאני צריכה לעשות, ואז אני אומרת לעצמי את זה כמה פעמים ביום, כמו תקליט קבוע כזה, עד שזה נכנס.
(לתת מודע לוקח חודש להשתנות, זה לא הרבה וזה אפשרי לגמרי.)
לדוגמא. פעם היתה לי תקופה שקלטתי שאני מתחילה להתרגל לסבל של אנשים(בעבודה) ושאני מתייחסת אליהם בצורה חומלת פחות מבעבר. ואז פשוט אמרתי לעצמי מלא פעמים במשך היום, תהיי בנאדם, תהיי בנאדם. זה עזר לי..
או שקלטתי שאני נהיית מכשפה ליד בן אדם מסוים, זה כבר יותר קשה, כי זה יותר עמוק. אבל בכללי דבר ראשון להבין את זה, לנסות כמה שיותר להוריד את לפשט, שזה יהיה לי מובן וקליט. הרבה פעמים יש הארה, ואתה נדלק מזה והכל, ואחרי יומיים אתה לא מבין ממה התלהבת, כי זה לא היה ברור לך.
איך שאתה קולט משהו, תברר את זה עם עצמך בצורה יסודית, זה כבר התחלה של הטמעה בתת מודע. ואז תבין מה אתה אמור לעשות עם זה בתכלס.
ובנוגע לשאלה השניה. ואוו, זאת שאלה מדויקת.
אני חושבת שזה הכל ביחד.
לא הייתי אומרת שזה צריך לחלחל לנפש, בכללי לא הייתי מדברת על נפש כי נפש היא מאד לא מופשטת ולא ברורה לנו, אני מרגישה שכשאני מדברת על נפש אני מדברת דיבורים באוויר, זה דיבורים שמלחיצים אותי כי הם מוציאים אותי משליטה.
כדאי לדבר על המוח, שם קורה השינוי. זה צריך לחלחל במוח.
לשנות את המיינד זה קשה. וזה לא משהו שקורה בשניה אחת
לדעתי זה שילוב של שלושת הסיבות.
אם כי הסיבה האחרונה לפי המיסטיקה/בודהיזם/תורת הטולקטים לא נכונה. תלוי במה אתה מאמין. (אגב גם לפי הזוהר זה לא עובד ככה, אבל אני קטנה מדי בשביל לדבר על זוהר וזה גם מלחיץ אותי.)
בהצלחה.