הניק הרגיל שלי שמור לי במחשב הביתי, היום את ההודעה על המטפלת כתבתי מהעבודה כשלא הייתה לי סיסמא-אז החרתי אחת שקרובה אליה. שתי שאלות לי:
1. עם לידת התאומים עומד לרשותנו פחות זמן מהרגיל ואני מרגישה שלא ביססתי שגרות קבועות בבית (מתי קניית אוכל? מתי השלמת קניה? איך ומי מסדר את הבית אחרי בלאגן של תינוקות? למה זה כל הזמן אני?
) הכול משתנה מסביב וגם חלוקת התפקידים. בעלי עוזר עם הילדים אבל בגלל שיש כפול עבודה זה נראה כאילו זה המון עומס עדיין על כל אחד.
אני ובעלי טיפוסים זורמים, שלא יקרה כלום אם לא ננקה יום מסוים אם יש משהו באותו יום אבל בסוף סתם יוצא מעפן ואני מתבאסת שלא החמרתי עם עצמי והצבתי סטנדרט.
איך בערב אחד מספיקים גם (להכין עבודה למחר, להיות עם הילדים, לרקלח אותם, לנוח, לנתארגן ליום המחרת, לסדר את הבית, כביסות, בקבוקים, כל זה?) איפה יש לכם זמן לנוח, לקרוא, זמן לנפש?
טיפים לג'ינגול בהכל יתקבלו בברכה.
נניח שיש ערב מ6 עד 12 בלילה- איך דוחסים לתוכו ומה?
2. איך מצליחים בזוגיות כשהכל מסביב עמוס ומתיש ואין כח וזמן וסבלנות ונהיים ציניים ורוצים רק שהשני יתחלק בעול? זה משפיע...
3. איך המוצלחות מביניכן עוד מספיקות לאכול בריא, לעשות הליכה, למצוא זמן לעצמן ולפנאי בכל העומס ואפילו זמן לטיפוח ולישון בשעה מעולה ולשתות מלא מים? הכל מבולגן לי בחיים כרגע.
יש אנשים שאשכרה גם אם יהיה סמנכ"ל עדיין מוצאים זמן לעשות הכל מצוין ועוד לעזור לאחרים ולכל העולם ולהרים ולפונים ולהתעניין באחרים ויש כאלו שבקושי עם המשימות שלהם מתמודדים.
ושאלת השאלות-איך עושים הכל בשמחה?