לכל מי שחשב שאני סתם משמיץ.. מבחר ציטוטים מיתד נאמן של היום.הָיוֹ הָיָה

ובכן, לאחר שהיו שטענו שאני סתם משמיץ את הממסד החרדי, וש"אין הבדל בינך לבינם" מחמת שהעזתי לומר את האמת.

הקב"ה זימן לי היום את עיתון הביבים הידוע "יתד תהיה לך על אזנת וכיסיתת את צאתך" של מפלגת עגל התורה. ומצאתי בו כמה ציטוטים שבטח ישמחו פה את הציבור.

אז ככה, בידיעה על תקיפת הרב מאלי - בשום פנים ואופן לא יכתבו שהוא ראש ישיבה. הרי ישיבה כידוע זה דבר של חרדים בלבד, למזרוחניקיים אין ישיבות. אז הרב מאלי הוא "ראש מוסד חינוכי בעיר".. מי יודע, בטח מנהל תיכון כלשהוא...

ולא רק את הישיבה שלו החליטו לבזות. גם "מרכז הרב" כידוע איננה ישיבה, אתם יודעים מה היא כן? "מוסד הדגל של מפלגת המזרחי". זהו זה, זה מה שמרכז מהווה, מוסד הדגל של המזרחי.. כנראה מקום לכינוס מרכז המפלגה..

וזה עוד כלום, בטח מאוד תשמחו לשמוע שהרב זצ"ל מכונה שם "גדול מנהיגי האמונה הלאומית", אפילו את שמו אסור להזכיר מרוב שהוא טמא... רק לכתוב "כמו שאמר גדול מנהיגי האמונה הלאומית", חס וחלילה מלהזכירו בשמו או לכנות אותו רב.

וגולת הכותרת - בסוף הציטוט מהרב זצ"ל הגדיל לעשות הנבל שכתב את הכתבה, וסיים בקביעה: "עפרא לפומיה" כלומר - עפר לפיו, ביטוי המקובל בסיום ציטוט כפרני של רשע. המבטא את הרצון למלאות את פיו של האומר בעפר.

אז זהו זה, העיתון הרשמי של החרדים הצדיקימ'לאך שלנו, העיתון המכונה בפיהם "שופרם של גדולי ישראל", כתב בשאט נפש "עפרא לפומיה" ביחס למרן רבינו הגדול, הרב זצ"ל. 

ולקינוח - לא שכחו לכתוב שהמזרוחניקים מאז ומתמיד העמידו את "החזון הציוני" בראש מעייניהם, ולמען כך נלחמו בתורה ובמצוות. ואף השקיעו כוחות כדי ליצור רוב חילוני במדינה, ונלחמו בכל סיכוי להגדיל את כמות שומרי התורה.

כן כן, את האשמה הזו הפנו אליך, אלייך, אליכם! אל הרב זצ"ל, אל הרצי"ה, אל הרב חרל"פ, אל הרב אליהו ור' אברום! אל הרב דרוקמן, אל הרב ליאור, אל הרב יעקב אריאל ואל ר' זלמן מלמד. כולם, כולנו. שונאים את שומרי התורה ומנסים לגרום שלא יהיה רוב דתי במדינה. ככה נכתב היום שחור על גבי נייר כרומו בביטאון מפלגת עגל התורה מ"המפוקח" בידי "מועצת גדולי התורה".

ושתבינו, כל אלו פנינים מעיתון אחד, של יום אחד, והוא עוד לא הגיליון המרכזי של השבוע, שיופיע מחר.

אבל כמובן, הציבור הדתי לאומי ימשיך להתנהג כמו אשה מוכה, לאטום אזניים ולעצום עינים בפני האמת, ואם אני אזכיר את האמת - יגידו שאני משמיץ ו"עושה להם את מה שבו אני מאשים אותם". כמה כיף להיות פראייר ונאיבי. ולהאמין שהכל שקרים והמצאות של נשמ"כ.

תיוגין קדישין וחשובין: @רחל יהודייה בדם@שפרינצא בוזגלו@שושיאדית@תות"ח!@היום יהיה שמח✨@נופת צוף@הרמוניה@ילדה998@מגובלת-

עצוב לי ממש.רחל יהודייה בדם
זה באמת עצוב ולא בסדר.
אבל עם הזמן דברים ישתנו, אמת לא צריכה להשתנות!
הרע צריך להכפיף את עצמו לטוב,
לא הטוב לרע!
בסוף, האמת תנצח!

זהו, עצוב לי, ומבינה את הכאב.
עצוב, ככה לזלזל בגדולי ישראל שאותו אחד פחות מעפר לרגליהם.מתנחל בראבק

וואו, שווה להיות מנוי! <צ>שפרינצא בוזגלו

המיץ של הזבל של העולם היהודי! 
זהו, אין הגדרה אחרת.

אללי לי. אתה אשכרה אידיוטא אידישע קאפ

עפרא לפומיא פירושו שאני (הכותב) עפר מול הפה שלו, יעני שאני כלום לעומתו... כמו ואנכי עפר ואפר.

אבל בהחלט יש חוסר כבוד גדול לרב זצ"ל וצריך למחות על זה

למה השיח פה נגרר להעלבות אישיות?!רחל יהודייה בדם
עבר עריכה על ידי רחל יהודייה בדם בתאריך ז' באייר תשפ"א 17:44
לאף אחד לא נחמד לקבל את זה
אז למה לתת את זה?!
אולי אתה אידיוט? (רק אולי...)שפרינצא בוזגלו

הוא כתב עפרא לפומיה, לא עפרא לפומיא...

וודאי שזה טעות סופרא אידישע קאפ

אתם חיים בסרט קצת... אף אחד לא יקלל את הרב זצ"ל... נכון שלא מספיק מכבדים אותו אבל אף אחד לא מקלל

אתה חי בסרט שבו כל העולם מלא באנשים טובים.שפרינצא בוזגלו

אבל בתכלס- מי שבאלו יקלל.
ומסתבר שזה בא להם בטוב.

כמו שאמר נשמה כללית... נאיביות לשמה!!!!מתנחל בראבק

בדיוק!ילדה998

לדעתי צריך לעשות גם הנגשה לתורת הרב קוק...ואורות התחייה וכו

מה בדיוק? גם את מאמינה שזו טעות סופר?הָיוֹ הָיָה

אני על סף ייאוש.. כמה שאנשים נאיבים.

את חושבת שלא עושים הנגשה? עושים!

אבל כשיש שיבות חרדיות שמסלקים מהישיבה בחור שנתפס עם ספרי הרב קוק

ושמספרים שהוא היה רשע ועקום,

מה את מצפה?

צדקה ממניא אידישע קאפ

חוזר בי.

אפשר תמונה של זה?

תמונה של מה?שפרינצא בוזגלו

נדמה לי שהתכוון לצילום של הכתבהמתנחל בראבק

שאלתי מרצה לארמית בבלית שאמר שמשמעות הביטוי היא יסתם פיו בעפמתנחל בראבק

ובהרבה פעמים זה איחול עדין במקום להגיד "שימות"

אז זה עיתון שרוט בשכלהרמוניה

אבל מה שאני עדיין לא מבינה זה למה אתה מתייחס אליהם כמו אויבים מסוכנים

מה שאתם אומרים נכון אבל השרשור ההוא הפך לשרשור הכפשות לכל המגזר בלי שמץ של כבוד ולכן זה אותו דבר ביחס וזה נראה לי היה החוסר הבנה שאתם חשבתם שאתם אומרים ביקורת ולא סותרים את זה שיש טוב אבל מהצד זה היה נשמע  ממש רע

...רחל יהודייה בדם
אני כחרדית מסכימה עם זה שיש בעיות אבל אומרת שאכן, יש מה לעשות חשבון נפש אבל למה להתעסק ברע כל היום, בואו נתעסק בטוב,
הרי אתם לא באמת חושבים שיש שנאה.
לפעמים כשמוחים על משהו הופכים להיות בדיוק אותו הדבר שאנחנו כל כך שונאים.

כאב לי לקרוא את הדברים למעלה, מאוד.
אבל אחרי ההעלאה למודעות צריך לעצור ולהתעסק בטוב, להעצים את הטוב.
אנחנו עם אחד.
אני גדלתי על אהבה.
נכון אני ממש מסכימה איתך...הרמוניה

אני אסביר:הָיוֹ הָיָה

למרות שלא ברור מה הטיעון שלך. אבל אני לפחות אסביר מה המטרה שלי:

אינלי עניין שישנאו את החרדים, או לעסוק כל היום בקישקע'ס שלהם. מה שכן יש לי מטרה - זה בבחינת "דע את האויב", המציאות המגוחכת שאנשים רואים בחרדים את תכלית הרוממות האנושית, ונהנים להיות "האשה המוכה" - זה לא בא בחשבון מבחינתי.

הנה לך כאן בשרשור דוגמא, מניק שלא האמין שהם מסוגלים לקלל את הרב, והמציא תירוצים מהבטן רק כי "אף אחד לא מעלה בדעתו לקלל את הרב", הוא פשוט חי בעולם מדומיין. ולא רק זה - אלא שהוא חושב שהכתב יכתוב על עצמו שהוא עפר ואפר ליד הרב זצ"ל, שזה כבר בכלל הזיה מטורללת, להאמין שכתב חרדי מסוגל לכתוב ככה. ואת העולם המדומיין הזה אני רוצה לנפץ. אנשים צריכים לדעת את האמת.

אולי במקום לשאול אותי למה חשוב לי לספר את האמת עליהם, כדי שתחשבו על לשאול אותם למה דחוף להם להשמיץ וללכלך בוקר וערב וצהריים את המגזר הדתי לאומי.

החסרון אינו במי שמפר על הפשע, אלא במי שביצע אותו.

למי ענית ? לי או להרמוניה?רחל יהודייה בדם
בעיקרון להרמוניה, אבל זה רלוונטי גם ביחס למה שאת כתבת.הָיוֹ הָיָה

מה לעשות, אני לא חסיד של תפיסת "באהבה ננצח".

אני חושב שחובה לדעת את האמת. 

נכון, אחרי שיודעים - אין סיבה להתבחבש ולעסוק בזה בגישמאק

אבל מי שלא יודע - חייב לדעת.

והכי הכי - אני דוחה על הסף את הסברא ש"כשמוחים על משהו - הופכים להיות הדבר שאנו שונאים"

אני לא מוצא שום קשר בין הבאת האמת בפני אנשים שעוצמים עינים, לבין האובססיה שחולנית להשמיץ כל מי שלא כמותם.

...רחל יהודייה בדם
תגיד, זה שאנחנו עם אחד בסופו של דבר זה לא ברור לך?

אם אתה רק רוצה להעלות למודעות אז אוקיי.
כשאני דיברתי אני התכוונתי שכשמגיעים לעיסוק אובססיבי בדברים רעים זה עלול לגרום לאדם להתנהל בדיוק באותה צורה שהוא שונא.

ושיהיה לך ברור שזה לא צד אחד ויחיד.
לא כולם חושבים ככה ואין טעם לחשוב שכולם חושבים ככה. ועוד כזה קיצוני.

יש כאלו ששונאים את חב"ד, זה עצוב אבל זה לא ישנה במאום את ההתנהלות שלי כלפיהם ובכלל. אני דוגלת בטוב.
..הָיוֹ הָיָה

ברור לי בהחלט

אבל צריך לזכור, אמנם כשיד ימין חותכת את יד שמאל - לא נוקמים ביד ימין. אבל אם מערכת העצבים של ידי ימין התקלקלה והיא מתנועעת עם סכין ללא שליטה - צריך להכיר בזה ולקשור אותה.

לגבי מה שכתבת - את צודקת עקרונית, אבל אני חושב שיש כאן תעודת ביטוח.

העיסוק האינטנסיבי כ"כ בציבור הדת"ל באהבת ישראל ולימוד זכות וכו' - מאזן את כל מה שאני אעשה לכיוון השני, אני בס"ה מנסה לאזן טיפטיפה, אנחנו רחוקים מאוד מלהגיע לרמות שנאה מטופחות שכאלו.

ואני כבר אמרתי אינספור פעמים - אני לא אומר שכל הציבור החרדי חושב ככה. אבל זה הממסד החרדי, ש-א)רבים מהציבור החרדי כן חושבים כמוהו. ב)גם אלו שלא "חושבים ככה" מעצמם - מזדהים איתו בתכל'ס, מאמינים שהוא המייצג של גדולי ישראל ולכן גם אם לא מבינים בו כל דבר - אבל סוף כל סוף זו הדרך שלנו ואנו מקבלים אותה. ג) גם המעטים שאפילו על הגדרה זו לא עונים - מכל מקום לא מעיזים לומר הפוך. הם לכל היותר אדישים.

ושוב: בכל זה אני מתייחס בעיקר לממסד הליטאי והמשתכנז, ולמעט חסידויות שלמדו מהם.

אוקיי.רחל יהודייה בדם
מה אני אגיד לך?
רק דבר אחד, אני חושבת שכן, יש דברים שאפילו שהם עצובים צריך לדעת שהם קיימים, כי אנחנו חיים כאן. וכי פשוט צריכים לדעת.
אבל שכל השיח יהיה למטרות העלאה למודעות ולמטרות של תיקון עד כמה שניתן,ולא של החזרת מלחמה.
צודקת.הָיוֹ הָיָה

תודה לך.

סבבההרמוניה

ממש עצוב😔

עצוב שככה אני חושב?הָיוֹ הָיָה

מה הסבבה ומה העצוב?

המצב עצוב...הרמוניה

לא מפליא אותי בכלל... עצוב. שושיאדית

טוב, כולם יודעים מה זה יתד נאמןגלקסיה

אבל זה בסך הכל עיתון, לא הציבור עצמו.

כלי תקשורת בא ליצג ולומר את דברו של ציבור, את באמת לא מבינה?שפרינצא בוזגלו

או שאת מתעקשת לא להבין בכח?

נראלי שאני מבינהגלקסיה

ובכל זאת לא לגמרי מסכימה.

אם את רוצה אפשר גם להגדיר את זה כמתעקשת, לא ממש משנה לי.

בכל אופן, דעתי היא שהעיתון הזה באמת מעצבן, וככה הוא ואין מה לעשות, ובכל זאת צריך להפריד בינו לבין האנשים. 

ויתד נאמן באופן ספציפי מגדיר את עצמו כ'שופרם של גדולי ישראל', כך שדווקא הוא פחות בא לייצג את דברו של הציבור ויותר של אנשים מסוימים.

מה היית מרגישה אם היה קם עיתון שמגדיר את עצמו כעיתון לאיודעתמה - כאילו, תלוי מאיזה מגזר את - לא חשוב, לו נניח שהיית ארמנית והיה קם עיתון שמגדיר את עצמו כשופרם של הארמנים. זה עדיין לא הופך אותו לביטאון שלך, נכון? הוא לא בהכרח מביע את הדעות שלך.

אבל אין לי שום עניין להיכנס פה לוויכוח בנושא, זו דעתי ואני חושבת שהיא הגיונית ומתקבלת על הדעת, את יכולה לא להסכים איתי.

ומה היה קורה אם הארמנים היו אכן מחשיבים אותו לעיתון שלהם?הָיוֹ הָיָה

זה כבר הופך להיות לימוד זכות נאיבי ממש.

לא מדובר בעיתון שקם ואמר שהוא העיתון של החרדים, והחרדים המסכנים זועקים חמס...

מדובר בעיתון שהחרדים מזדהים איתו ורואים אותו כהעיתון שלהם.

גם הנימוק של "הוא לא של הציבור אלא של הרבנים" הוא ממש תמים. הרי זה בדיוק הסיבה שהציבור שם מזדהה איתו כל כך -כי בעיניהם הוא בשופר של גדוילי ישרואיל שעל פיהם ישק כל דבר!

את תיאורטית אכן עמדתך היתה יכולה להיות הגיונית ומתקבלת על הדעת, לולי הבעיה הקטנה - שלא מדובר כאן בנושא של דעות אלא של עובדות. ועמדתך, מה לעשות, פשוט לא מסתדרת עם העובדות במציאות.

נכון, את ממש צודקת!שפרינצא בוזגלו

יום למחרת אותה כתבה מכפישה על הציונות הדתית כל מערכת העיתון מוצפת בהודעות ובמכתבי מחאה,
הציבור לא מסכים עם מה שנכתב שם! אבל מישומה, מעניין מאד למה הם עדיין ממשיכים לקנות אותו למרות שיום לאחר יום ה'עיתון' כותב דברים נוראיים שאף אחד לא מסכים איתם... 

<צ>

חחח טוב בסדרגלקסיה

מה כולם יודעים?הָיוֹ הָיָה

אני יודע שזה "בסכך הכל" עיתון עם עשרות אלפי בתי אב שמנויים עליו.

מאות ישיבות שמקבלות אותו דבר יום ביומו.

ומאות אלפי אנשים שרואים בו את "שופרם של גדולי ישראל" ומנחיל "ההשקפה הטהורה".

מה פה בדיוק "לא הציבור עצמו??

אני לא מבין למה אחד כמוך מתרגש מזה?גוזמבה

ידוע שהם צבועים, כי לפונוביז' הם יקראו ישיבה ולתלמידים שם ת"חים למרות שבשבוע האחרון הם כמו תינוקות מרביצים ומפריעים אחד לשני במנחה ולא מפריע להם חילול בית המדרש והתפילה. וגם זה לא נגד הציונות הדתית בדווקא הם מזלזלים גם בפלג הירושלמי ובחסידים. הם היחידים שבגדר היהדות, כל השאר לא. הם זלזלו בכולם ובסוף התלמידים שם מרביצים לרבנים. מה אתה מתרגש?

לא יודע מה ואיך היה כתוב שםפלוטו2
אבל אני בטוח בוודאות שלפחות הוצאת מהקשר אם לא סילפת בכוונה
הם לא כתבו עפ"ל על דברים שהרב קוק אמר, ואני מוכן להתערב על זה בלי שקראתי את העיתון
זו בדיוק הבעיה, שאתה מדבר בלי לדעת.הָיוֹ הָיָה
עבר עריכה על ידי נשמה כללית בתאריך ח' באייר תשפ"א 13:45

הנאיביות האומללה שעליה אני זועק. בה אתם לא מסוגלים להכיר בכך  שמשפילים את רבותיכם, ומעדיפים לטמון את הראש בחול כמו בת יענה.

במקום לזעוק חמס כנגד הרשעים המתועבים שעושים כך, אתה בחוצפתך מאשים אותי בהוצאה  מההקשר או סילוף בכוונה. רח"ל.

ובכן חביבי, הם כן כתבו עפ"ל על הרב זצ"ל. גם אם הנאיביות שלך מונעת ממך להאמין בכך.

רק תגיד על כמה אתה מוכן להתערב ברוב בטחונך, כי צילמתי זאת והתמונה כאן לידי, אני רק ממתין לשמוע ממך הכרזה כמה אתה הולך לשלם על זה, לפני שאעלה אותה.

ולקינוח אני מודיע לך מראש, שאינני מוחל לך, לך בזה ולא בבא, על כך שהאשמת אותי בהוצאה מהקשר או גרוע מכך - בסילוף בכוונה. עד שתתנצל בפה מלא ותכריז כי טעית ביומרתך להצדיק רשע ולהרשיע צדיק.

מה?!נופת צוף

אני קראתי הרבה פעמים שכותבים בסוף או בתחילת ציטוט של מישהו לא רשע עפ"ל. עד היום ידעתי שזה על פי לשונו או עד פה לשונו. מעניין

הנה בקשהנופת צוף

עפ"ל - ויקימילון

כל אחד קורא מה שהוא רוצה

זה עוד הוכחה שהמחלוקת בראש שלכם.
(ולא משנה באיזה צד שלה אתם נמצאים, בוחרים לראות אותה, בוחרים להיות שותפים, בהצלחה)

🤦‍♂️🤦‍♂️הָיוֹ הָיָה

זה תלוי הקשר. כשכותבים "ועפ"ל נראה..." זה אומר על פי לשונו

אבל כשאומרים "בעיוות הנוראי שבסברא הזו, שמיוסדת על פי מה שאמר פלוני שכך וכך, עפ"ל" זה עפרא לפומיה.

ודי כבר עם האשמה הדבילית של "כל אחד קורא מה שרוצה", צריך פשוט לקרוא מה שכתוב. תפסיקו כבר לטמון את הראש בחול.

זה הזוי, נראה שלדת"ל יש איזו הנאה מלחטוף מכות.

לחטוף מכותנופת צוף

עוד מעט תגיד שאתה יכול להרוג אותם כי הבא להורגך השכם להורגו

וכמו שכתוב שלשון הרע הורגת שלושה,

ולשון הרע זה לא דבר שלא היה זה אכן גם עובדות שהיו שמעוררות שינאה כלפיהם.

למה להוציא מההקשר?הָיוֹ הָיָה

איך הגעת להבא להורגך? איך למען השם?

את המידע שיש לך על איסור לשון הרע תשקלי לשלוח בשלושה העתקים למערכת הביבים של יתד. בטח הם מיד יעשו תשובה...

טוב סליחה אני מתנצלפלוטו2
אם כי יש היגיון במה שנופת צוף אמרה
חבל, הפסדתי כסף. חשבתי שתרצה להתערב.הָיוֹ הָיָה

אין שום הגיון במה שהיא אמרה, זה תלוי הקשר. ההקשר של המשפט שלהם ברור מאוד מאוד.

סתם ניסיון לטמון את הראש בחול, תחביב של דת"לים כשהם חוטפים מכות מ"אחינו החרדים"

על מה אתה מתנצל?שפרינצא בוזגלו

על זה שלא האמנתי לופלוטו2
שהם כתבו עפרא לפומיה על דברי הרב קוק, הוא רצה התנצלות.

ואני עדיין מעדיף לחשוב שהם התכוונו לכתוב על פי לשונו, פשוט זה באמת הזוי.
זה באמת הזוי אבל אסור לנו להתעלם מהמציאותהיום יהיה שמח✨
גועל נפשהיום יהיה שמח✨
העם היהודי הכי טוב בלפגוע בעצמו מבפנים
עם כאלה חברים..ילדה של אבא

כואב.

לא פלא שבישיבת הדגל של הציבור הליטאי פצעו היום רבנוגע, לא נוגע
ובכלל מה שהולך בישיבה הזאת לא נתפס.

האם הרבנים שמפקחים על העיתון לא שולטים בו או גרוע מכך והם מאשרים את הנכתב?
לא! לא להכניס לכאן פוליטיקות מאוד דוחות של הציבור החרדי!מתנחל בראבק

האמת שזה כן קשור דווקאהָיוֹ הָיָה

כשביזו את הרב גורן שם - הרצי"ה כתב להם ש"היום אתם מבזים גדולי תורה שלא שייכים 'אליכם', בעוד כמה שנים תבזו אתגדולי התורה 'שלכם'".

וכן בעוד מקרה שביזו ת"ח, איני זוכר מיהו, אמר להם ר' אברום את אותו הדבר.

והנה.

ועדיין שישיארו אצלם את כל הרפש המלוכלך שלהם ואל תביאו לכאןמתנחל בראבק

😱😱😱😱😩😩😩😩אודך☺
וואוווווו!!!! גרמת לי לבכות עכשיו!!! אני מזועזעת לגמרי!!!
אשכרה!!!
וואי אבל עם כל הזעזוע, צריך לזכור שאנחנו בספירת העומר, כל התלמידים של רבי עקיבא מתו במגיפה, כולם צדיקים, תלמידי חכמים ויראי שמיים רק בגלל שלא נהגו כבוד זה בזה...
אז בוודאי שגם הם צריכים לנהוג בנו וברבנים שלנו בכבוד בוודאי ובוודאי באחד מצדיקי ייסוד עולם, אבל גם אנחנו צריכים לנהוג בהם בכבוד, להעלות את המודעות, אבל בכבוד...
....תות"ח!אחרונה

אכן דברים מאוד כואבים.

ולא חשבתי שאתה סתם משמיץ, אני גם כתבתי דברים שמבחינתי הם בעיה בציבור החרדי בשרשור אחד, אך צריך לזכור לא חלילה לפתח שנאה כלפיהם, הם אחינו וחלק מעם ישראל, ולכן עלינו לא להגיב על דברים הללו, להבליג ולשתוק על אותם הבלים שהם כותבים, ולהיות קצת יותר נעלים..

זה לא נובע מנאביות, ואני לא מרגיש "פראייר" כשאני עושה כמו שצריך לנהוג, אנחנו צריכים ללמד עליהם זכות, להתפלל עליהם, ללמוד מהם מה שניתן, ולקוות שבעז"ה הם יתפכחו יום אחד, אך אסור לנו לוותר עליהם או לשנוא אותם ח"ו....

בקיצור, להיות קצת כמו הרב זצ"ל: מורכב ומכיל, ובעז"ה שנזכה שיבוא תשבי ויתרץ לנו קושיות ובעיות.

שכוייח ושבוע טוב...!!

אגב, אהבתי את ה"יתד וכו'..."...

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך