ובכן, לאחר שהיו שטענו שאני סתם משמיץ את הממסד החרדי, וש"אין הבדל בינך לבינם" מחמת שהעזתי לומר את האמת.
הקב"ה זימן לי היום את עיתון הביבים הידוע "יתד תהיה לך על אזנת וכיסיתת את צאתך" של מפלגת עגל התורה. ומצאתי בו כמה ציטוטים שבטח ישמחו פה את הציבור.
אז ככה, בידיעה על תקיפת הרב מאלי - בשום פנים ואופן לא יכתבו שהוא ראש ישיבה. הרי ישיבה כידוע זה דבר של חרדים בלבד, למזרוחניקיים אין ישיבות. אז הרב מאלי הוא "ראש מוסד חינוכי בעיר".. מי יודע, בטח מנהל תיכון כלשהוא...
ולא רק את הישיבה שלו החליטו לבזות. גם "מרכז הרב" כידוע איננה ישיבה, אתם יודעים מה היא כן? "מוסד הדגל של מפלגת המזרחי". זהו זה, זה מה שמרכז מהווה, מוסד הדגל של המזרחי.. כנראה מקום לכינוס מרכז המפלגה..
וזה עוד כלום, בטח מאוד תשמחו לשמוע שהרב זצ"ל מכונה שם "גדול מנהיגי האמונה הלאומית", אפילו את שמו אסור להזכיר מרוב שהוא טמא... רק לכתוב "כמו שאמר גדול מנהיגי האמונה הלאומית", חס וחלילה מלהזכירו בשמו או לכנות אותו רב.
וגולת הכותרת - בסוף הציטוט מהרב זצ"ל הגדיל לעשות הנבל שכתב את הכתבה, וסיים בקביעה: "עפרא לפומיה" כלומר - עפר לפיו, ביטוי המקובל בסיום ציטוט כפרני של רשע. המבטא את הרצון למלאות את פיו של האומר בעפר.
אז זהו זה, העיתון הרשמי של החרדים הצדיקימ'לאך שלנו, העיתון המכונה בפיהם "שופרם של גדולי ישראל", כתב בשאט נפש "עפרא לפומיה" ביחס למרן רבינו הגדול, הרב זצ"ל.
ולקינוח - לא שכחו לכתוב שהמזרוחניקים מאז ומתמיד העמידו את "החזון הציוני" בראש מעייניהם, ולמען כך נלחמו בתורה ובמצוות. ואף השקיעו כוחות כדי ליצור רוב חילוני במדינה, ונלחמו בכל סיכוי להגדיל את כמות שומרי התורה.
כן כן, את האשמה הזו הפנו אליך, אלייך, אליכם! אל הרב זצ"ל, אל הרצי"ה, אל הרב חרל"פ, אל הרב אליהו ור' אברום! אל הרב דרוקמן, אל הרב ליאור, אל הרב יעקב אריאל ואל ר' זלמן מלמד. כולם, כולנו. שונאים את שומרי התורה ומנסים לגרום שלא יהיה רוב דתי במדינה. ככה נכתב היום שחור על גבי נייר כרומו בביטאון מפלגת עגל התורה מ"המפוקח" בידי "מועצת גדולי התורה".
ושתבינו, כל אלו פנינים מעיתון אחד, של יום אחד, והוא עוד לא הגיליון המרכזי של השבוע, שיופיע מחר.
אבל כמובן, הציבור הדתי לאומי ימשיך להתנהג כמו אשה מוכה, לאטום אזניים ולעצום עינים בפני האמת, ואם אני אזכיר את האמת - יגידו שאני משמיץ ו"עושה להם את מה שבו אני מאשים אותם". כמה כיף להיות פראייר ונאיבי. ולהאמין שהכל שקרים והמצאות של נשמ"כ.
תיוגין קדישין וחשובין: @רחל יהודייה בדם, @שפרינצא בוזגלו, @שושיאדית, @תות"ח!, @היום יהיה שמח✨, @נופת צוף, @הרמוניה, @ילדה998, @מגובלת-

!!