מיונים מוקדמיםנקדש את שמך..
אם לא הייתי במיונים המוקדמים אני עדיין אוכל ללכת לבדוק מקומות (שהיו צריכים מיון מוקדם..) בסיירות?
תלויבת עמי שלי
מאוד תלוי לאיזה מהמיונים את מתכוונת:
בני עקיבא, עזרא אריאל- עוד לא מאוחר מידי- שילחי טופס הרשמה ואת יכולה להתחיל בתהליך עכשיו.
הדרכת טיולים ומדרשות להעמקת יהדות- כרגע ההמשך חסום. במידה ויישאר להם מקום בסוף סבב הסיירות הראשון תהיה ך את האפשרות לבדוק שם.
מרכזים- את יכולה ללכת לבדוק איפה שאת רוצה.
תודה רבה על עזרתך...נקדש את שמך..
מה ההבדל-*פרח*
בין מרכזים למדרשות להעמקת יהדות?
בד"כ הרוב המוחלט של המקומות נשארים פתוחיםטכני
כך שאין מה לדאוג
תודה רבה!! =)נקדש את שמך..
אחרי הסבב הראשון של הסיירות תהיה אפשרות לבדוק במדרשות לטיולים? בית שדה למיניהם?

מיונים להדרכת טיוליםאנונימי (פותח)
הי, אם את מתעניינת בהדרכת טיולים של אגוד המדרשות או החברה להגנת הטבע אז שם המיונים המוקדמים הם תנאי מקדים להרשמות לסיירות. בקיצור- לא תהיה אופציה לבדוק שם אחרי הסבב הראשון של הסיירות  .
אבל!!! יש גם הדרכת טיולים דרך רשות הטבע והגנים. התפקיד שם מתמקד בהדרכה בשטח וכולל טיולים, סיורים לימודיים, פרויקטים קהילתיים וכן פיתוח מערכי הדרכה במרכז (חברה שלי היתה שם ונהנתה מכל רגע!).
ושם עוד לא היו מיונים מוקדמים . יש להם יום מיונים ב 5.1. אם זה מעניין אותך- תכנסי לאתר של הרשות או של עמינדב, תמלאי טופס ותשלחי!
בהצלחה!
תודה רבה!נקדש את שמך..
מה בעצם ההבדל בין החברה להגנת הטבע לרשות הטבע והגנים?
החברה מול הרשותאנונימי (פותח)
החברה להגנת הטבע זה גוף שנוסד במטרה לשמור על ערכי טבע וסביבה. כחלק מהשמירה על הטבע הם מפעילים בתי ספר שדה (למשל- בכפר עציון, עפרה, קשת...)שבהם גם יש פרוייקטים לשמירת הסביבה ולימודה וגם מדריכים טיולים.
רשות הטבע והגנים זה גוף שאחראי על כל הגנים הלאומיים בארץ- לשמור על המקום שלא יושחת ושישמרו בו ההיסטוריה של המקום, הטבע והייחודיות שלו. (למשל- הבניאס, מצדה, עין גדי...)
יש המון הבדל בין שני הגופים הנ"ל, אני אסביר לך את מה שקשור לבנות שירות לאומי.
בחברה להגנת הטבע 90% מהעבודה זה להדריך טיולים לקבוצות מזדמנות- משפחות, בתי ספר וכו'
ברשות הטבע והגנים יש גם טיולים אבל יש גם היקשרות לקהילה מסויימת, לילדים מסויימים שעובדים איתם לאורך כל השנה כמו למשל חוגי טבע, תצפיות על בע"ח, שמירת הסביבה וכו'
עוד שאלות??

איזו חמודה!נקדש את שמך..
תודה!

מה מיוחד במדרשות טיולים?
מדרשות לטיוליםאנונימי (פותח)
טוב, את זה אני מכירה הכי טוב כי שרתתי במדרשת טיולים.
אז מה שמיוחד במדרשות לעומת החברה והרשות זה שמדובר בגוף דתי ואז זה אומר שבקורס קודם כל כולם דתיים והכל מנוהל בהתאם, מעבר לזה יש הרבה דגש על "לטייל עם התנ"ך" ולהסביר בכל מקום את הקשר ההיסטורי, היהודי, למה בעצם חשוב לטייל בא"י וכו' ואין מצב שאת מעבירה יום שלם עם קבוצה בללמד אותם את שמות הפרחים ואיך נוצר מעיין שכבה בלי משהו יותר עמוק מעבר לזה...
כמובן שגם ברשות ובחברה את יכולה להחליט מה להדריך ולשים דגש על דברים שחשובים לך אבל במדרשות הכל מכוונן לכיוון הזה...
מאחר ולא הייתי במיונים המוקדמיםנקדש את שמך..
אין סיכוי לבדוק לגבי מדרשות טיולים?
כרגע א"א,מתקשה
כי בעיקרון מי שעברה את הראיון (במדרשה מסוימת)
אז המדרשה מזמינה אותה למחנה מועמדות
ואח"כ מי שעוברת את זה מתקבלת...
בעיקרון עברתי מיונים מוקדמים ל2 מדרשות טיולים אבל אני מממש מתלבטת אם ללכת למחנה מועמדות.
מדרשות טיוליםאנונימי (פותח)אחרונה
בעיקרון כרגע לא ניתן להרשם לסיירות של המדרשות אבל המון פעמים קורה שהמדרשה לא מצאה את הבנות שהיא חיפשה במחנה מועמדות או שבנות התקבלו ואח"כ ביטלו ואז המדרשה נתקעת בלי בנות והם מתחילים לחפש שוב ולמיין עוד בנות.
בואי נגיד שלא הייתי בונה על זה, תבדקי דברים אחרים אבל במקביל תמשיכי לעקוב עוד כמה שבועות אם התפנה משהו במדרשות...
ועוד דבר אחרון- שמעתי שיש מדרשה חדשה בעכו והם פרסמו שהם מחפשים בנות אז תנסי אצלם...
בהצלחה!
שמעת על של"פ?אנונימי (פותח)
התבלבלנו בשרשור? נקדש את שמך..
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך