לא שמתי לב בכלל....
אחכ קלטתי את המבטים האלמים של שכנים שלי... ותלשתי את זה מהראש!!!
ואעעעעעע!!
![]()
![]()
![]()
(בלחיות נכנסה לצאט
)
שושיאדיתשל בל"חיות ![]()
![]()
פאדיחה
סוורוס סנייפ
מתנחל בראבק
ואחת הבנות שם לא ידעה שהם שם וירדה עם מטפחת והוא ראה אותה. שלושה חודשים אחרי זה היא התפדחה ממנו כל פעם שהיא ראתה אותו
בגיל שלה
איך יכול לקרות כזה דבר?
אלא אם כן היא רגילה בבית להיות בלי מטפחת, שזה מוזר... ונראה לי שאסור ללכת ככה בבית, ליד הילדים.
לא ממש בקיאה בעניין, כי אצלינו זה לא מצוי.

אבל זה יותר יוצא דופן
בעונה 2
אייש.. מסכנית... 
אף פעם לא נתקלתי במישהי ששכחה לשים כיסוי...
רק כשהייתי ממש קטנה, עם אחותי קצת אחרי החתונה שלה -בים, הגיע גל גדול ופשוט העיף לה את המטפחת לכל הרוחות 
מסכנית.. המטפחת נסחפה... אני זוכרת את ההסטריה שלה
כשכל כמה שניות עוד גל בא עלינו...
חברה שלי הסתובבה לי בבית עם מטפחת על הראש עד עכשיו אחים שלי מזהים אותה בתור הבלחית...
זה נפןץ יותר אצל דת"ל.
פגשתי חברה שיצאה מהאולפנה עם עוד אחת.... הילדה הולכת ברחוב עם פשמינה גדולה, בשיא הדבייקוס, ואני כזה... שואלת, רגע.. היא נשואה? לפני כמה ימים היא היתה אצלך בבית, בלי מטפחת!
אז הבנתי שבעצם זה ממש נורמלי אצלהן להסתובב ככה... 

לשכנה שלי קרה מקרה הפוך.. (נשואה, יצאה בלי מטפחת למכולת..)
פעם אחת הלכתי כזה וריאתי אישה בפארק פתאום מורידה את הכסןי ראש חח זה היה מצחיק!! אח"כ קלטנו שפושט מה שקרה לך היה לה ואנחנו בהינו בה.. חח מסכנה
שבת אחת כשהייתי בכיתה ט , הלכנו שלוש חברות כל השבת עם מטפחת סתם כי היה באלנו בחוץ בכול ...
חחח זה היה בשכונה שלהם ,להם היה בסוף מלא פדיחות מזה לי לא להזיז כי לא הכרתי אף אחד...
נכנסנו לזה עד הסוף שהתחלנו לדבר על הבעלים שלנו כזה " כן הוא לומד עכשיו..." קיצר רק במוצ"ש פתאום קלטתי מה עבר עלנו חח![]()
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים