בזמן האחרון הרבה ניקים כותבים 'לא היה לי שום דבר טוב היום' או שלא מגיבים בכלל, כי אין מה לכתוב...
אז לפני שאתם עוברים הלאה כי היה לכם יום גרוע בלי שום דבר טוב שאפשר לכתוב,
אתם יודעים למה התחלתי עם השירשור הזה?
הייתה לי תקופה ממש גרועה, כל הזמן הייתי מבואסת, הכל היה רע. כל יום הייתי הולכת לישון בהרגשה שלא היה לי שום דבר טוב ביום הזה, עד שיום אחד החלטתי שאין סיכוי שאני ממשיכה ככה.
הקב"ה הוא טוב גמור והוא אוהב אותי, לא יכול להיות שיש לי ימים שלמים שאין בהם שום דבר טוב!
גם ביום הכי גרוע, חייב להיות ד"ש מאבא שמראה לי שגם אם אני ממש לא רואה את זה - מה שקורה לי עכשיו זה טוב.
אז התחלתי לחפש את הטוב. בהתחלה זה היה ממש קשה, אבל התאמצתי - ומצאתי(:
למשל,
שבוע שעבר היה לי יום באמת גרוע ששום דבר לא הלך לי בו.
הלכתי לישון ממש מאוחר כי עשיתי אנסין שהייתי צריכה להגיש, ואז קמתי לפנות בוקר כי היה לי שיעור נהיגה בשמונה, ולוקח לי הרבה זמן לנסוע לשיעור נהיגה כי אני גרה רחוק...
אז קמתי, ורצתי לאוטובוס חצי ישנה. פיספסתי אותו, ואז עליתי על טרמפ שקצת קידם אותי, אבל הייתי צריכה לנסוע בעוד אוטובוס... ועד שהגעתי, נזכרתי שהשיעור שלי בכלל בתשע וסתם קמתי כל כך מוקדם, אז הלכתי לתחנה מרכזית אבל הכל היה סגור כי היה מוקדם מידי. למזלי בדיוק פתחו שם אייסקפה חדש שכן היה פתוח אז קניתי לי וישבתי שם כמו הומלסית במשך שעה עד שהגיע השיעור שלי... ואחר כך הגעתי לכיתה בעשר דקות האחרונות של השיעור והמורה קצת התעצבנה עלי, ובסוף בגלל שעשיתי את האנסין באמצע הלילה הוא ממש לא יצא טוב... וכו'
בקיצור, יום גרוע לגמרי.
מה טוב ביום הזה? כלום!
באמת שהכי קל לראות את הרע, אבל הכי טוב - לראות את הטוב.
אם תבדקו, באחד הימים בשבוע שעבר כתבתי 'היה היום אייסוניל ענק וזה היה טוב(:' זה באמת היה יום גרוע, אבל כשמתאמצים לחפש את הטוב - מוצאים!
אם מחפשים יותר, אפשר לראות שבעצם יש הרבה יותר נקודות של אור ממה שחשבתי בהתחלה - למשל, שהגיע לי טרמפ די מהר ולא הייתי צריכה לחכות הרבה בשמש, שגיליתי לבד שהשיעור שלי עוד שעה ולא היו לי פדיחות שהמורה שלי הייתה אומרת לי כזה 'מה את עושה כאן? השיעור שלך עוד שעה
'...
בקיצור - אין דבר כזה יום בלי שום דבר טוב! כשמתרגלים לראות טוב, כבר צריך פחות להתאמץ וזה בא בטבעיות, ותאמינו לי שהרבה יותר נחמד לחיות באופטימיות ובשמחה מאשר בדיכאון ופסימיות.
החיים שלנו טובים! אנחנו רק צריכים לפתוח את העיניים ולראות את זה!(:
"אם תשנו את הדרך שבה אתם מסתכלים על דברים, הדברים שעליהם אתם מסתכלים ישתנו" (וויין דאייר)
אז עכשיו, כולםם כותבים משהו אחד (לפחות!) שהיה טוב היום(:
והשקעתי ממש לכתוב את כל האורך הזה אז תזרמו בבקשה
(או שאני אתחיל עם תיוגים
)