היי בנות
אני צריכה עידוד
אני כבר שלושה שבועות בשמירה ואני עוד שנייה מאבדת את זה.....
אני ממש מתחרטת שהסכמתי לצאת. אני *יודעת* שלא הייתה ברירה אבל היצר הרע חופר לי על זה שעשיתי טעות... ואולי כן הייתי יכולה... ומה נעשה עכשיו בלי הכסף....
אני יוצאת מנקודת הנחה שלא נקבל את הכסף מביטוח לאומי, כי זה באמת גבולי וכדי לא להתאכזב. אני יודעת שהבריאות חשובה יותר מכסף אבל באמת שבניתי על הכסף הזה ממש. ולא כדי לנסוע לחו"ל. אנחנו חוסכים כבר המון זמן כדי לקנות פינת אוכל נורמלית ולסדר חדר ילדים וכו' ועכשיו כנראה שזה יצטרך להידחות. נכון שזה טפשי שזה אכפת לי עד כדי כך?
אני כל הזמן עסוקה בלחשב איך נעשה את הברית בהכי פחות כסף. ממש אובססיבית על זה, הסכומים של הדולה וכו' כל הזמן רצים לי בראש. שוב אני יודעת שכסף זה מהקב"ה ומה ששלנו יגיע אלינו לא משנה באיזו דרך אבל, כמו שמישהי כתבה כאן, לפעמים המרחק בין המוח ללב גדול יותר מהמרחק בין שמים וארץ..
אני משתגעת מהכאבים ומהבדידות. כמה אפשר להעביר את הזמן לבד בבית? ואני לא יכולה לזוז לשום מקום. וגם בבקשה אל תציעו לי רעיונות מה לעשות בבית, כי זה לא יעזור. אני מרגישה מפונקת ובטלנית ומחממת כיסא במקום להביא תועלת.
אין לי כבר כוח להתמודד עם עצמי....
ובעלי כמו תמיד ברגעי קושי מתנתק רגשית. אני אומרת לעצמי לא להתאכזב מחוסר התמיכה שלו כי ככה הוא ואני כבר צריכה להשלים עם זה אבל לא מצליחה.
איך אני אחזיק מעמד ככה עוד שישה שבועות לפחות?
אני מוצאת את עצמי מתפללת ללידה מוקדמת, למרות שאני יודעת שאסור וזה לא נכון. אבל באמת שגם פיזית כוח הסבל שלי נשחק, ובעיקר נפשית.
ואני יודעת שזה טפשי להתלונן, סך הכל התינוק בריא וזה מה שחשוב, הרי נלחמתי עליו כל כך. אני כבר אוהבת אותו
הכל כבר מוכן בשבילו. הכנתי הכל. נפשית אני מוכנה. ורק הזמן צריך לעבור...
לא יודעת למה אבל השיר שתפס אותי עכשיו:
ברכות ברכות לכבוד החג
יש מתנות לכל הילדים
יש גם אחת לך
חשבנו שתרצה לקחת
הכל הגיעו עד לפה
וסובבים את השולחן
ואם אתה רוצה לבוא
אז יש לך כסא מוכן
גם לך!!