מה אתם אומרים (מניסיון יותר טוב
) שחמש יחידות אנגלית וחמש מתמטיקה זה התאבדות? זה באמת פשוט לשבת כל היום וללמוד? ועוד משהו באנגלית עדיף לקבל 70-80 בחמש או 90-100 בארבע?
אשמח לתשובות!
מה אתם אומרים (מניסיון יותר טוב
) שחמש יחידות אנגלית וחמש מתמטיקה זה התאבדות? זה באמת פשוט לשבת כל היום וללמוד? ועוד משהו באנגלית עדיף לקבל 70-80 בחמש או 90-100 בארבע?
אשמח לתשובות!
שתי חברות שלי בחמש חמש והם שיא לומדות!!! אבל הם באמת ממש אוהבת ונהנות
מזה כול כך!!!
ועוד חברה ממש טובה שלי ירדה לארבע והיא גם נהנית בטירוף מזה!! (הם אשכרה אוהבת מתמטיקה... לא אבין...)
לגבי אנגלית סבבה להם ו3 חברות שלי בחמש באנגלית
אני חושבת שתעשי מה שכייף לך ולה מה ממוצע וכו... גם אם תקבלי ציונים נמוכים אבל את אוהבת ללומד חמש יחדות מתמטיקה אז לכי על זה!!! חברה שלי אמרה לי שזה כיף לי בגלל שהיא מריגשה שזה מאתגר אותה והכול קל לה...
ודרך אגב אני הטיפשה בחברות היחידה שבשלוש , שלוש
חחח
אם סבבה עם אנגלית אז חמש זה לא נורא, הבגרות השנייה של 4 יחל (E) היא הראשונה של 5 יחל, יחסית למתמטיקה צריך להשקיע הרבה פחות, אפשר לראות את זה בגודל של ההקבצות 5 יחידות אנגלית שיותר גדולות מ5 מתמטיקה, לפחות בתיכון שהייתי
אבל אם אוהבים מתמטיקה ומוכנים להשקיע אז סביבות 80 ב5 יותר שווה מ100 ב4, כי יש בונוסים (וגם ב4 צריך ללמוד)
יש מי שלומד וזה אתגר שממריץ אותו ועם ההשקעה יש הנאה וסיפוק, ויש מי שרק מלחיץ וזה סתם חבל. כדאי לחשוב על זה וגם מה רוצים ללמוד בעתיד, למרות שזה נראה רחוק, אם יש משו שנראה כזה אולי נלמד ונצטרך חמש יחידות, יכול להיות שכדאי להשקיע עכשיו, אבל מתוך רוגע וביטחון בה' להיות בלחץ זה סתם לא טוב
(אמרת מניסיון אז גילוי נאות עשיתי בשניהם חמש)
ותודה לכולם!
אנגלית ברור שלא.
ומ"מ 5 יח' צריך יכולת, וגם מי שחכמה צריכה להשקיע. אבל אם יש יכולת, אז זה ממש לא בשמיים.
גם תלוי לאיזה ציונים שואפים....
5 יח' מ"מ קשה להשיג 100...
אבל 80 קצת יותר ראלי...
קיצר צריך למ"מ יכולת, והשקעה סבירה
אנגלית ממש קשה אני לומדת שעות ומקבלת 70-80
גם לי מ"מ הולך יותר טוב מאנגלית.
אבל בכיתות נמוכות זה לא מדד.
אני ב"ה עושה 5 מ"מ 5 אנגלית, ומתפללת להצליח בשתיהם.
אבל מניסיון, גם אם את פחות טובה באנגלית- את יכולה לשפר.
מ"מ אם אין לך יכולת- זו קריעה
את רצינית? או שאת מסתלבטת ,
הלוואי לעובד מלא ולקבל ככה...
אני פשוט יושבת מהרגע שאני חוזרת ועד שאני הולכת לישון ללמוד לזה במשך שבוע בערך..
אז תחשבי אם זה נכון לך...
לפעמים החיים חשובים יותר
וגם היום ממש ממש... קצת פוחת וקלטתי משהו זה באןפי שלה,
היא חייבת להרגיש שהיא סיימה הכול כול מה שהיא יכלה!
וקלטתי במוקם להתעצבן עליה שתחייה תחיים וזה אני צריכה להבין זה האופי שלה!!
לסיים משהו עד הסוף!
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים