אז יוצא לי לגלוש בפורום הסה מאז שאנחנו מנסים להרות.
אנחנו כבר 3 שנים נשואים ובהתחלה דחינו הריון כי באמת התחתנו מוקדם וזה הרגיש לא הזמן הנכון. כבר שנה וקצת שאנחנו מנסים להכנס וכל חודש האכזבה האיומה הזאת כשאני רואה רק פס אחד במקלון... וזה תמיד בא אחרי כל ה"תסמינים" שהם בעצם די זהים לתסמינים שלפני מחזור, ועל הקושי הנפשי.. כמה קושי, איזה מפח נפש להתאכזב כל חודש מחדש.. וכל הסביבה שמתים לדעת מה איתכם והם מרשים לעצמם לשאול ולאחל מזל טוב אפילו שאני מכחישה ואז נעלבים שאני מתעצבנת... כי "באמת שהיו בטוחים".. כן, כי אתם היחידים שהיו בטוחים. כמה קשה לשמוע מזל טוב על משהו שאתה מת כבר שיקרה לך..
בקיצור, קבלנו הפניה לרופא פוריות, ואחרי כל הבדיקות שיצאו תקינות, הוא אמר לנו שחודש הבא מתחילים לקחת איקוקולמין. שזאת בעצם התרופה הראשונה שמתחילים איתה בטיפולים.
כמובן שכל זה בא עם עצב ולחצים אדירים, ומצד שני.. אולי עכשיו נקבל את העזרה שאנו זקוקים לה.. תקווה אדירה.
תוך כדי קראתי כאן הרבה סיפורים על בנות במצבי, חלקן מאוד עודדו, אבל אחת תפסה את תשומת ליבי במיוחד.. מישהי שספרה שבמשך שנתיים השתמשו בשמן שקדים כשמן סיכה, וברגע שהפסיקו, ממש לפני תחילת טיפולי פוריות, נכנסו באופן טבעי! האמת שממש הופתעתי, כי הרופאת נשים שלי בעצמה אמרה לי שזה החומר הבטוח להשתמש בו.. אבל ידעתי שנשאר לי חודש אחד, וכדאי לנסות..
אז באמת לא השתמשנו בשום חומר סיכה.. קצת מאתגר אבל אפשרי.
וככה המשכתי ללא תסמינים מיוחדים שכתובים באינטרנט.. יום לפני המחזור החלטתי לבצע בדיקה כי בעלי בדיוק נסע לכמה ימים עם העבודה והעדפתי ש"נתבאס יחד" .. אז הפס הראשון כמו תמיד מופיע.. אני ממשיכה להסתכל ולאט לאט אני רואה פס שני מתחיל להווצר!!! הלם!! אני?? נכנסתי באופן טבעי?? לא חשבתי שזה אפשרי אחרי כל הכשלונות האלה.
אז ב"ה הטוב אנחנו אכן מצפים לבייבי ראשון.
אני רוצה להודות על הפורום הזה שיש סיכוי גבוה שבזכותו הצלחנו.
ולחזק את הבנות שמצפות, הלוואי שהקב"ה ישמע לתפילכן, ליבי איתכן, זה קשה, אבל הנה יש תקווה!