יש כאן מישהי שעושה בחנ"מ???ת.מ.
אני ממש ישמח לשמוע איפה ואיזה סוג של חנ"מ זה ומה העבודה של הב"ש שם....
אני! סגן שפה!ברניי
טוב, אז כמו שכתבתי אני עושה בגן שפה. גן שפה זה בעצם גן לחינוך מיוחד קל- לילדים עם מגוון בעיות שלרוב נראים ילדים רגילים. לדוג' בעיות קשב וריכוז, היפראקטיביים, קשיי תקשורת, בעיות שפה כמובן (לכן זה נקרא גן שפה), אוצר מילים דל וכו'.. צוות הגן כולל מרפאה בעיסוק, מרפאה בדיבור, מרפאה במוסיקה, גננת סייעת וכמובן בת שירות שהיא נחשבת כאיש צוות לכל דבר! העבודה של הבת שירות היא פשוט להיות איפה שצריכים אותה, זה לא ממש מוגדר, יכול להיות שפעם אני אצטרך להוציא ילד שמפריע לכולם ובאותו זמן בגננת תעביר מפגש (ריכוז) ויש פעמים שזה הפוך - שהגננת מוציאת את יהלד להרגע ואני אעביר את המפגש. יש גם כל מיני פרוייקטים שהת שירות יכולה לקחת על עצמה, אני למדל החלטתי שאני רוצה לנסוע אל הילדים הביתה כדי להכיר אותם יותר טוב ולחבר בין הגן לבית, ור=אני ממש נהנית מזה. אם את מפחדת שתצטרכי כל היום "לגזור בריסטולים" אז שתדעי שבגן (שלי לפחות) אני כמעט לא מתעסקת בטכני, אלא בעיקר עובדת עם הילדים. ווואי, יש לי המון מה לכתוב, אז אם את רוצה עוד פירוט, תמסר"שי לי ובכיף נמשיך.. בגדול, אני חושבת שזו עבודה מספקת מאוד, ורואים תוצאות (לא מיד, אבל בטווח רחוק בהחלט ניכרת ההשפעה..) המונהמון בהצלחה!
*בגןברניי
תודה רבה!!!יש עוד מישהי???ת.מ.
עוד מישהי?????????? בבקשה!!!!!!ת.מ.
אנשים????????????ת.מ.
כן אני!שירו למלך
עושה שירות לאומי בביצפר לאוטיסטים ברמה בינונית עד גבוהה בראש העין.
ב"ה ילדים מקסימים, עבודה מאתגרת, לרציניות בלבד, בנות שמוכנות לתרום
מכל הלב, שיש להן לב רחב ומוכנות לקבל ילדים עם המוגבלות הנפשית ושכלית בעיקר
(אין לילדים בביצפר אצלנו בעיות פיזיות קשות , כלומר אין ילדים עם כיסאות גלגלים וכו' ).

צריך גם המון אבל פשוט המוןןןן סבלנות, צריך לב רחב כבר אמרתי, צריך כח נפשי, כי זה לא פשוט
אבל כשאת נמצאת בתוך זה אז את ממש מאושרת לגלות שהינה את מצליחה לשרוד, ואת אפילו נהנית
מיזה ושמחה לבוא לשירות!

עוד דבר- נקשרים מאוד מאוד לילדים! שזה ממש כיף ב"ה. אצלנו עובדים פרטני- הכוונה אחד על אחד, תרפיסט
אחד על ילד אחד ולפעמים שני ילדים. תלוי..יש 7 כיתות, 7 ילדים בכיתה, המון צוות.
יש להם שעורי בריכה, מחשבים,ספורט,אומנות,גנון טיפולי ועוד..

גילאי הילדים בבית ספר נע בין 7-21. אני עובדת בכיתה של בוגרים יחסית (גילאי 13-17) ונהנית מאוד, על אף הקשיים וכו'.. זה במאת לא פשוט, אבל מי שיכול לתקום במקום כזה ולאנשים כאלו יבורך מן השמיים. באמת.
לא כל אחד יכול לעבוד בזה, וזה מצווה לדעתי לבוא לתרום במקום כזה.

בהצלחה יקירה!
אם את צריכה עוד פרטים אז את מוזמנת בפרטי..

התעניינותhila17
באיזה עיר את עושה?כמה תקנים זה?
יש כן מישהו שעושה בחנ"מ יותר מורכב?(סגנון על"ת.מ.
(סגנון על"ה מי שמכיר)ת.מ.
כן!!!!!!!!!!מישי מכוכבינו
אני עושה בעל"ה בני ברק-מקום מ-דה-י-ם.ילדים עם פיגור ממש קשה-כולם בכסאות גלגלים.הבת שרות ממש חלק מהצוות בגן.היא פשוט כח עזר-היא עוזרת בלהאכיל ילדים.להעמיד ילדים(זה לא טוב להם לשבת כל היום בכסא גלגלים בלי לזוז..)ללכת עם ילדים שיודעים ללכת(בודדים.)לקדם  את הילדים.ולעשות להם כיף! ודבר חשוב-ב"ש לא צריכה לחתל..
בהתחלה זה קצת מפחיד אבל אח"כ ממש נכנסים לזה וזה שיא הכיף!זה ילדים שמחזירים המון אהבה.וזה נותן מלא סיפוק.
אם את רוצה לשמוע עוד פרטים את מוזמנת לכתוב לי באישי!
ב"הצלחה!!
תודה רבה את על"ה עצמו אני מכירה אחותי עשתה שם...ת.מ.
ואני מתכוונת לבדוק שם אני מחפשת עוד מקומות בסגנון.....
בדקת אולי בעוד מקומות כאלה???
אחותך עשתה בעל"ה בני ברק?מישי מכוכבינו
אה.ולא בדקתי בעוד תקנים של חנ"מ.מצטערת.אבל את יכולה להסתכל באנטרנט-באגודות של השר"ל.
בה"צלחה!
כן....ותודה רבה בכל זאת....ת.מ.
אילנותאנונימי (פותח)

יש את בי"ס אילנות בירושלים. זה בי"ס לילדים חולי c.p. שזה שיתוק מוחין. הפגיעה בשיתוק מוחין היא פגיעה במערכת העצבים המרכזית הגורמת לתפקוד מוטורי לקוי. הדבר בא לידי ביטוי החל משליטה לא תקינה במערכת השרירים עד לחוסר שליטה מוחלטת מה שגורם להרבה מהילדים לא להצליח להזיז את עצמם... (יש ילדים בכיסאות גלגלים וחלקם הולכים עם תמיכה) הפגיעה מלווה בדר"כ גם בליקויים נוספים כמו דיבור משובש או חוסר דיבור, תפקוד חושים פגום ולקויי למידה.  

העבודה שם מאד לא פשוטה (חברה שלי עושה שם השנה אז כל המידע ממנה) גם מבחינה פיזית, נפשית ורגשית אבל הסיפוק אדיר!!! את נקשרת לילדים בכל נימי נפשך והם משיבים לך אהבה אדירה!!!

בנוסף, הצוות במקום מקסים, היחס לבנות השירות מדהים, את חלק מהצוות הטיפולי לכל דבר, שומעים את דעתך ומתייחסים ברצינות להערותייך,  כשווה בין שווים.

בקיצור אם את מחפשת מקום של חנ"מ קשה ומוכנה להשקיע, שווה לבדוק.

אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת להעלות פה או למסר"ש לי ואני אתן לך את המספר של החברה שלי שעושה שם. 

את יודעת אולי מה היא עושה שם בפועל???ת.מ.
חנ"מ קצת שונה..תכלת עצבני
אני עובדת עם ילד אוטיסט מקסים בבית שלו כל יום..

זה תקן ממש מעניין כי מתמקדים בילד וממש נכנסים למשפחה..

המשפחה מקסימה והיישוב מקסים בקיצור התקן האידאלי למי שרוצה חנ"מ ויש לה מספיק סבלנות..

שנה הבאה כנראה יהיה קצת שינוי בתקן ותהיה גם עבודה עם בחורה עם תסמונת דאון

אם זה נשמע לך בכיוון תשאלי עוד..

בהצלחה! 
ההודעה מעלי זה אני.. כתבתי בטעות משם אחר..סליחה..פנינה.אחרונה
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך