בעקבות האסוןמח"פ

כולם קוראים להקים ועדת חקירה.

ואני שואל: ואם תהיה ועדת חקירה מה יקרה? מי ימצא אשם? מי שמעד במדרגות? השוטר שניסה לשמור על הסדר? המשטרה כולה שעטו עליה מאות אלפים?  לא ימצא שום אשם רשמי.

אבל יש אשמים.

הפוליטיקאים החרדים שנלחמו בכל כוחם על פתיחת המקום, העסקנים החרדים שמתפעלים את המקום בשחיתות ואולי אפילו האדמורי"ם שנותנים כל שנה לסכנת החיים הזאת לקרות והשנה זה נגמר במוות. כל אלה צריכים ללכת הביתה (למי שהולך לצאת עלי- כל הרעיונות לקוחים ממקורות חרדיים)

יטייחו, כרגילראשיתך
את זה שהמשטרה חסמה מ2 הצדדים ויצרה צוואר בקבוק בלי סיבה הגיונית, באופן מכוון.

ע"פ עדי ראיה במקום.

יש שם דברים כל כך מגוחכים שנראה שהכותב עצמו אמר בצחוקמח"פ
ניכרים דברי אמת.ראשיתך
ברור שזה לא היה מכוון מצד המשטרה..אדם כל שהוא

אבל צריך לבדוק אם באמת הייתה חסימה משטרתית שגרמה לאסון, ואם כן, למה היא נעשתה.

לא מופרך בכלל שחסימה משטרתית, שנעשתה מסיבות כאלה ואחרות, יצרה את הלחץ.

אבל גם לא מופרך בכלל שאנשים שהיו במקום לא הבינו מה הלך שם, ומה המשטרה ניסתה לעשות.

החרדים משקרים כהרגלם - ברור שהם אשמיםאינליאז

כל שנה אותו הסיפור

המשטרה והרשות המקומית רוצים להטיל הגבלות , ואז דרעי לוחץ וכולם מתקפלים

אחרי זה תדבר על הביביסטים...יהודה224
יכולת לכתוב ברור יותר, דם של חרדים הפקר, וזה בסדר להרוג אותםמשיב

אף שנה לא דובר על הגבלות, אף שנה דרעי לא לחץ.

השנה דובר על הגבלות בגלל קורונה, והם באמת מיותרות.

אתה משקר ביודעין כי מבחינתך זה כמו להרוג ג'וקים.

https://rotter.net/forum/politics/28302.shtml

תודה לאל שזיכה אותי לבעוט לך ישר בפרצוףאינליאז

שהחיינו וקיימנו.
רק בשמחות.
הקישור ששמת לא עובדמתנחל בראבק

עדיין יש שטוענים שזה לא בכוונה, רק אטימות.משיב

יוסי מזרחי ב׳ערוץ 12׳: לפי עדויות של נפגעים ואנשים, בשטח היו שוטרים שלא תודרכו באופן מלא וחסמו את אחת היציאות. עדי ראייה אמרו היום למבקר המדינה בשטח האסון: ״השוטרים שקיבלו פה פקודה, לא הסתכלו אם כן נחנקים או לא נחנקים. הם פשוט סגרו מחסומים וזהו״.

פייק, המחסום נפתח ונסגר כל כמה זמן כדי לשחרר קיטור ממקום אחרמתנחל בראבק

המקום הזה זה מקום שכל שנה נופלים בו, פשוט כל פעם כל אחד נופל על זה שלפני וזה שלפניו מחזיק אותו. השנה כמה נפלו בלי שהיה מי שיחזיק אותם וזה היה כמו דומינו.

מי שאשם הוא גם מי שהרגיל אותם שהחוקים והכללים לא חלים לגביהםספק

כשראש הממשלה מתקשר להתחנן לנכד של רב כדי שלא יפתח מוסדות לימוד בגלל הקורונה, במקום פשוט להביא משטרה ולאכוף את הסגר כמו שכל מקום אחר - אז המסר מועבר. 

אני עדיין לא מעכלת את מה שקרה ואתם כבר מחפשים אשמיםאיה😍

אמאלההה זה כ"כ עצוב מסכנים המשפחות 

ובטח יש מלאא אנשים שלא יודעיםם מה מצב הקרובים שלהם כי אין קליטהה 

שטויותמח"פ

תבטל כמה שבא לךראשיתך
זה לא משנה את מה שהיה במציאות.
אז לדעתך המשטרה דחפה?מח"פ

שמו מחסומיםראשיתך
בכוונה ע"פ עדי ראיה במקום
וזה לא הרג אף אחדמח"פ

במקרה זהראשיתך
בטח שכן, 45 איש
וואו כמה אנשיםםםםThe Lion
איזה מלחיץ להיות שםםם.. אתה אשכרה יכול להתעלף וגרוע מכך ואפחד לא ישים לב במקרה הטוב וירמוס אותך במקרה הרע

סליחה אם הרסתי למישו תיום.. הייתי צריך לפרוק
המעבר קיים הרבה שנים אף פעם אין בו צפיפות. המחסום יצר את ...משיב

הדוחק, ואז השוטרים זזו, המחסום נפרץ וגרם לראשונים ליפול ובעקבותיהם נפלו האחרים.

כל שנה עוברים שם לאורך כל הלילה והיום, ברוגע ובלי צפיפות.

על פניו זה נראה בכוונה, אם כי קשה להאמין שהם רצו במוות המונים.

אולי רצו רק שיפלו ויפצעו, מעשה קונדס בשביל הטיקטוק...

שטויות, כל שנה יש שם לחץ, כמה פעמים היית שם בל"ג?מתנחל בראבק

עוד אחד שמבלבל את המוחמח"פ

אף פעם אין צפיפות?אדם כל שהוא

הנה מישהו שהזהיר על הצפיפות שם כבר לפני שלוש שנים-

https://twitter.com/AryeErlich/status/1388111372182036482

השאלה מה הייתה הכוונה..אדם כל שהוא

למנוע כניסה של אנשים נוספים? חשבו ששחרור הלחץ דרך מעבר צר ומדרגות מסוכן יותר מהצפיפות בפנים?

יכול להיות שהייתה טעות של המשטרה שגרמה לאסון, וחייבים לבדוק ולהפיק לקחים לאירועים אחרים, אבל ברור שהמשטרה לא רצתה שזה ייקרה, ולא היה לה אינטרס כזה.

שום דבר לא ברור.ראשיתך
גם אני חשבתי ככה, קשה להאמין ששוטרים עשו את זה בכוונה.משיב

אבל כל העובדות העדויות והתחקירים מובילים למסקנא אחת.

ושוב אדייק, שוטרים (בלי ה הידיעה) עשו את זה, ולא השוטרים או המשטרה.

לא מאמין שהתכוונו לתוצאה הזאת, כנראה רק להפיל ולצחוק עליהם, אולי בשביל הטיקטוק.

מה שברור ששנאת חרדים היתה המניע.

גם החרדי הזה הוא שקרן - היו מצלמותאינליאז

מה לעשות?

שוב אתה משקר.משיב

היו רק מצלמות של המשטרה, ואנשים שצילמו ידנית.

אין אף סרטון של מצלמה נייחת.

תכתוב ברור שאתה מצדיק רצח חרדים, אתה לא הראשון, היו לפניך כאלה שהצדיקו רצח יהודים.

היו גם היו , נייחות ניידות , העיקר שצילמואינליאז

תראהיהודה224

ולכל אלה שטענו שהשוטרים לא חסמו תראו את זה
נראה שהסרטון הראשו צולם באור יום, אז הוא לא מזמן האסון..אדם כל שהוא

ובסרטון השני, אני לא רואה שוטרים שחוסמים, אלא רק כתובית שטוענת את זה.

הסרטון הראשון הוא מהימים שקודם האסוןיהודה224
המשטרה הורידה מצלמות אבטחה של כלל המקומות ואפילו אנשים פרטיים
הסרטון השני אם תתעמק טוב תראה לכמה שניות את הגדר עם השוטרים
מי שמרוויח כסף מהאירוע - הוא אחראי עליו - תמידאינליאז

ויש שפע של גופים מפוטמים ומושחתים שהפכו את הילולת הרשב״י למזרקה של מזומנים והם האחראים היחידים לאסון ביחד עם השותפים שלהם , הפוליטיקאים החרדים.

המשטרה מקבלת הנחתות מלמעלה וצריכה להתמודד, היא לא אשמה בכלום.

מה פתאום ???? הכל בגלל השמאלנים המגעילים.אוהב אי והעם 2
הם גורמים לנו לשנוא אותם ורבי שמעון בר יוחאי לא אוהב שנאת חינם. ( אני אומר את זה בעצב רב)
מה הקשרמח"פ

אני פשוט ציני . ברור שאין קשר. אגב...אוהב אי והעם 2
יש מישהו שקורא לעצמו פרשו בגלי צהל שמצא קשר.
אלי ביתאן: ‏חמישה ימים מאז האסון ואף אדם לא נעצר או נחקר.משיב

תטשטשו עקבות ותתאמו עדויות. לאף אחד לא אכפת מחיים של חרדים. המהדורות אתמול אפילו לא פתחו עם האסון הכבד. ירון לונדון צודק: החיים של החרדים לא מעניינים.

הרב זהר ברנע מבית שמש, יהודי יקר ועדין נפש:משיב

השערות רבות עולות כי אחד הנוכחים עבר דום לב, חלקם טוענים כי היו מחסומים וחלקם טוענים צוואר בקבוק ועומס חריג, הוא שהוביל לגרוע מכל. מי ששופך אור על מה שהיה, הוא הרב זהר ברנע מבית שמש, שהתראיין דקות לאחר האירוע המחריד לכתב 'חדשות 12' בזמן שיאי הצפייה.

היום הוא הסכים לחשוף את אשר אירוע מנקודת המבט שלו. הוא פותח: "אתן לך כמה ראיות שהאסון הנורא אינו בגין הצפיפות אלא בוודאי בשל ה"מחסום" המשטרתי התמוה, לדבריו: לית מאן דפליג (אין חולק) שחסמו את הדרך, ואני לא מבין למה.

הרב ברנע מתחיל למנות את הדברים ומאשים את חלק מהשוטרים שלדבריו לא הושיטו יד.

1. כשאנחנו נכנסנו לשביל לכיוון הרחבה בה הייתה ההדלקה של תולדות אהרן, לא היו שם שוטרים והתנועה זרמה כרגיל. לא הייתה צפיפות. אנחנו נכנסנו לשביל האסון ממש שניות אחדות לפני שמאחורינו נסגרה הדרך ואנשים החלו להתאסף מבלי יכולת לפנות את השביל. תוך דקה כבר השביל התמלא מלמטה (איפה שאחר כך ראיתי את השוטרים חוסמים את הדרך).

2. כנראה ממש כמה עשרות שניות אחרי שעברנו את הכניסה לשביל, הגיעו המון שוטרים ושוטרת אחת לפחות לכניסה לשביל וחסמו את היציאה.

3. כל מי שמכיר את האזור הזה בשעת ההילולא, השנה וכל שנה יודע ששוטרים לא מסתובבים בכלל בשביל מהדרין ובוודאי שלא שם מתחת להכנסת אורחים שנמצאת מול המערה (ליד הכנסת אורחים של קרליבך) ובודאי שלא בכניסה למתחם של "תולדות אברהם יצחק"! ובודאי שאין שם שקוצ'ס בכל האזור.

פתאום הופיעו במכה אחת לפחות 10 שוטרים?!?! הם היו באסון הרבה לפני הצלה ומד"א!! ואחרי האסון רובם (לא כולם!) לא הושיטו יד בכלל. זאת אומרת הם לא היו בנחישות ובבהילות לעזור, בלשון המעטה...

4. בהתחלה בזמן שעלינו, התנועה זרמה בנחת וכל מי שהיה שם בוודאי זוכר את ה2-3 בחורים שרצו בשביל למעלה ודחפו את העוברים ושבים...רצו!!! אחרי המחסום המשטרתי פשוט עמדנו זמן שנראה בעינינו כנצח מבלי לזוז כלל! אפילו לא "סנטימטר"..

כשהבנתי וכל העומדים סביבי שמשהו מאוד מוזר מתרחש, כי גם כשיש דוחק, יש תזוזה כלשהי של הקהל לכיוון היציאה מהשביל למטה, אבל פה אנו עומדים כמה מטרים מהיציאה ולא מתקדמים כלל כפשוטו!! אז הרמתי את הראש כמה שיכולתי וראיתי את השוטרים חוסמים את הציבור הקדוש! צעקתי להם בזעם תפתחו לנו, אתם חונקים אותנו. ושוטרת אחת ענתה לי בנחת שממש הפליא אותי - תלכו אחורה....(באותה העת, אי אפשר אפילו היה לזוז סנטימטר...) צעקות דומות מילאו את חלל האוויר, והתשובות ותנועות הידיים של השוטרת ושאר השוטרים היו זהות, רח"ל.

5. בני בן ה- 14 שעמד כ2 מדרגות מעלי ובזווית אחרת ראה במו עיניו איך שוטרים חזקים ביותר דוחפים את הציבור ולא נותנים להם לעבור ובכך יוצרים את מלכודת המוות הכללית, אבל יותר מחריד את מפולת האדם הראשונה. כי הראשונים צייתו ונעצרו והבאים בתור הפילו אותם בדוחק.

לאחר זמן שנראה בעיני כנצח, אני לא יודע מי פתח לנו את אחת הדפנות של השביל וכך ניצלו הניצולים. השוטרים שחסמו את הציבור הלכו, וראיתי מול עיני המתפלצות ערימה של אברכי ובחורי חמד שיצאה נשמתם בקדושה ובטהרה מול עיני השוטרים מבלי רחם! (שוב אני חוזר היו שוטרים שכן נתנו יד אבל היו גם כאלו שהמשיכו לדחוף ולא לאפשר לאנשים להימלט מגורלם המר) הייתה עוד ערימה של גופות רח"ל ממפולת שנגרמה ממישהו שמעד בהמשך השביל אבל אולי מאחר שהמפולת הנ"ל החלה מאוחר יותר היו שם עדיין אנשים וילד עם רוח חיים, מה שאין כן ב"ערימה" רח"ל שהייתה מול עיני השוטרים. שם רח"ל הגופות היו אפורות בפנים (כבר לא כחולות).

6. אחרי שהשביל די התרוקן, ונשארו בו בעיקר ערימות אדם, רח"ל, שמתחת לגופות רח"ל קבורים אנשים שבנס עדיין חיים, הפליאה אותי התנהגות רוב השוטרים באופן שאיני יכול עד עתה לתפוס! הם היו רגועים ולא הושיטו יד לאנשים לחלץ אותם. שוב, לא כל השוטרים. אבל רובם.

לאחר זמן מה שהחלו להגיע אנשי הצלה ומד"א החובשים נאלצו במקום לטפל בפצועים, לשאת את האלונקות כי רוב השוטרים לא נתנו יד!! במקום שכל חובש ינשים פצוע, 4-6 חובשים עסקו בפינוי פצוע אחד. בלטו לי אף יותר שוטרים שעמדו ודיברו ביניהם ברוגע בעת שכל אדם (אף לא בן ברית) ליבו מתפלץ בקרבו למראות הנ"ל ורצים כולם בכוחות לא להם. בגלל זה החובשים פשוט כיסו אנשים ב"שמיכות טרמיות" ולקחו אותם מבלי לעשות להם החייאה במקום...רח"ל.

7. עוד נקודה אחת. אחרי האסון קמו מלא "חכמים בדיעבד" ואמרו ש"הכתובת היתה על הקיר" דהיינו היה ברור שמתי שהוא יהיה אסון. אולי כן אולי לא, זה נושא שאפשר להתווכח עליו, אבל מה שברור שכולם מתכוונים לצפיפות בתוך הציון הקדוש או על כל פנים ברחבה למעלה איפה שההדלקה, שם לעיתים יש צפיפות גדולה. כל מי שמכיר את השביל הנ"ל יודע ששם הדוחק אינו כה גדול. ולולא ההתערבות של המשטרה, בוודאי לא היה אסון נורא שכזה.

יש לציין שאנשים בדקו וראו (אולי זה לא מוסמך) שיש מי שטרחו והורידו מהרשת (אינטרנט ותקשורת) את כל הראיונות והעדויות של הניצולים ורוב הסרטונים שמראים מה באמת קרה שם. במקומם יש כל מיני "מומחים" שמסבירים מה להערכתם צריך לעשות וכו' רח"ל (וכמובן שהמסקנה היא לתת למשטרה יד יותר חופשית ל"טפל" בחרדים ולנהל את ההילולא הקדושה במירון.)

כמי שהגיע למירון כ24 שעות לפני האסון ראיתי במו עיני עשרות רבות של תקריות, אפילו לפני שהחלה צפיפות כלשהי, בהם מכים השוטרים ללא רחם, אזרחים שומרי חוק וגוררים באכזריות בחורי חמד שפתאום תפסו וחנקו מתוך ציבור המתפללים. גופי שלי שאני אדם מבוגר ומעולם לא הרמתי יד על שוטר וכו' מלא בסימני הכאות כחולים.

יש עוד הרבה על ליבי השותת דם, אבל הכי חשוב שהרחמן ינחם את כל עם ישראל על השריפה הנוראה ושאף אחד מעם ישראל לא יראה לעולם, מראות נוראות כאלו כמו שראיתי באותו האסון. הרחמן ינחם את כולנו ובפרט את משפחות הקדושים בתוך שאר אבלי ציון וירושלים ולא נוסיף לדאבה עוד.

בהסרטה זה נראה אחרתמח"פ

מסקנא: כמו רוב האדמו"רים ובתי הכנסת, מדליקים במקומם.משיב

צריך לבטל את כל ההדלקות החדשות.

יש הדלקה אחת על הגג, כשבודדים מורשים להיכנס.

מי שיש לו מקום נרחב ונפרד, (לא בתוך ההמונים) יוכל להמשיך. כמו קרלין וזוועהיל (שמדליקים בשטח נרחב ונפרד מאחורי בני עקיבא) והם כבר 70-80 שנה מדליקים.

שאר ההדלקות צריך לבטל, אם ירצו ימצאו מקום בכפר למטה (אם יש מקום מתאים) או שלא ידליקו במירון.

שאר ההדלקות הם דבר חדש מהשנים האחרונות, וחבל שלא מנעו אותם מההתחלה.

הנה לדוגמא הדלקה בשטח נרחב ללא מבנים, ללא שבילים מסוכנים. במקום כזה יכולים להיות המונים ובלי סיכון:

מסכיםמח"פאחרונה

המפגינים באיראן שואלים אתכם למה אתם לא עוזרים להם.זיויק
מה תענו?
תוסיף לשאלהoo

אנשים אומללים מצפון קוריאה

או ממדינות מסוימות באפריקה

או נשים במדינות מוסלמיות קיצוניות

ועוד

התשובה היא שהם לא מעניינים את בעלי הכוח

מה שמעניין את בעלי הכוח זה הון ושלטון

לאדם הפשוט אין הרבה מה לעשות 

לא דומה כי כאן יש אינטרס ישראלי גדולזיויק
ישראלoo

נצלה הזדמנות בסוריה

כנראה שמי שאמור לעקוב אחר הזדמנות באירן ערני למצב

זה שמתו אלפי מפגינים לא אומר בהכרח שזו ההזדמנות

יכול להיות שעדיין מסוכן להתערב

צודקתזיויק
גם בסוריהשלג דאשתקד

מתו מאות אלפים וישראל לא התערבה. היא התערבה הרבה יותר מאוחר בנסיבות אחרות לגמרי.

(סתם מציין עובדה)

זה הענייןoo

ההרוגים לא מענינים אף אחד (בעמדת כוח)

רק אינטרסים

לכן ההתערבות באירן (אם תהיה) תהיה רק כשהתועלת תעלה על העלות

(כמו ההתערבות הגלויה הקודמת)

נכוןזיויק
ומה ההסבר? מתי יגיע אינטרס שכשזה?
אינטרסoo

אמריקאי/ ישראלי

1. להשמיד/ להפחית איום צבאי

2. להחליף לממשל ידידותי/ פחות עוין

לא חושבת שהפגנות אלימות זו הזדמנות מספקת

היו הפגנות דומות בעבר (לא עוקבת אחרי העוצמה המדויקת בעבר/ בהווה)

טראמפ יכול להרשות לעצמו לאיים ולעשות מעצמו צחוק

הוא בעמדת כל יכול

זה שהוא איים לא בהכרח אומר שיהיה משהו עכשיו או עתידי

טובי המומחים מתלבטים בנושאזמירותאחרונה
מאמר הבוקר במקור ראשון

האינטרס עכשיו הוא לא להתערב במחאותברגוע
מדינות העולם מלאות בדיקטטורות עם מנהיגים מושחתיםזמירות

והתנהלות אכזרית מול האזרחים המשוועים לחיים אחרים.  

אירן היא רק עוד אחת מהן.  

במדינות רבות האוכלוסייה סובלת מדיכוי זכויות אדם, רבים נמצאים בעוני קיצוני, ורדיפה פוליטית.

קוריאה הצפונית, אריתריאה, אפגניסטן, סוריה, סין, אירן, תימן, ועוד ועוד.

עזרה וסיוע יעיל הוא רק ברמות הבינלאומיות.  

אין לי f16ברגוע
כי הם לא פלסטיניםאני:)))))
תסביריזיויק
היא מתכוונת לצביעות העולמיתזמירות

איפה כל אלו שהפגינו והרעידו עולמות נגד ישראל במלחמתה בעזה, בגלל הסבל שנגרם לאזרחים הפלסתינים, כאשר השלטון האיראני טובח באזרחים שלו?

איפה כל אלו שצרחו “זכויות אדם” בעזה, כשבאיראן השלטון יורה, תולה ומענה את העם שלו?

מוסר שלא עקבי הוא לא מוסר — הוא פוליטיקה.

מי שבאמת נלחם על זכויות אדם — לא בוחר קורבנות לפי אג'נדה.

מילואימניק - מי אוהב אותך יותר מבנט? 🥰🥹צדיק יסוד עלום

וואי וואי וואי תאמין לי להכנס לים עם כרישים עם בשרקעלעברימבאר
מדמם פחות מסוכן מלפתוח שרשור על בנט בפורום אקטואליה😂
אין לי אלוהיםצדיק יסוד עלום
בנט זה אחוקעלעברימבאר
קשה לרעותצדיק יסוד עלוםאחרונה
למה המפדל ( מפלגה פייק דתית לאומית) לא בממשלהאיתן גיל

מוקדש באהבה ל- @הסטורי

כי ב- 30 השנים האחרונות היא ניהלה משאים ומתנים קואליציוניים שלא בתום לב. היא משכה זמן על דרך השגרה, ובהמשך ניסתה לחמוד תיקים שבינתיים הובטחו לשותפות אחרות.

כאז גם היום. הים אותו ים, והיורשים מפטירין כאשתקד.

זה כל הסיפור על רגל אחת שבגינו ש"ס מגרדת את המנדט השנים עשר, וסמוטריץ' את הרביעי.

לא חינוך יהודי, לא שבת, לא כשרות, לא תריג מצוותאיתן גיל

רק ג'ובים עוד ועוד.

זרח וורהפטיג מתהפך בקברו.

חחחברגוע
באמת הבאת את ש"ס בתור דוג' למפלגה אידאולוגית שלא מחפשת ג'ובים?
אובססיה, כבר אמרנו?הסטורי
המפד"ל לא קיימת, אבל הציונות הדתית בממשלה והיא מובילה.

היא מובילה את החינוך היהודי - תשאל כל ראש ישיבה בציבור (שמעתי באוזני מכמה וכמה), כל ראש אולפנה, כל מנהל בית ספר.

היא מובילה את יישוב ארץ ישראל - בזמן שאתה מקשקש על אנטנות, יהודה אליהו מקים עוד ארבע חוות.

היא מובילה את שמירת שבת - כולל קידום הכלכלה על ידי לדוגמא פתיחת הבורסה עד שעתיים לפני שבת.

היא מובילה ואתה באובססיה וכפיות טובה מקשקש כאן בפורום. בהצלחה.

חיפאים סוחרים בבורסה בתל אביב עד שעתיים לפני שבתאיתן גיל

וחוזרים הביתה במקרה הטוב כעבור 4 שעות

בשעת ברכת המזון בכל בית יהודי.

"יהדות ליברלית".

הרב קוק מתהפך בקברו.

למה שיקח להם 4 שעות מת"א לחיפה?ברגוע
בכלל 'סוחרים' נוכחים היום בבורסה?הסטורי

אני לא מבין גדול בבורסה, אבל ככל הידוע לי כמעט כל המסחר היום הוא ווירטואלי, זה לא שבשביל לקנות/למכור מניות צריך להגיע פיזית.

נשמח לתגובת המבינים:

@משה

@אריק מהדרום

@פשוט אני..

מה פתאום?אריק מהדרום
הכל באפליקציה בלחיצת כפתור, אפילו המאמץ של לחיצת הכפתור נחסך מאיתנו, בטח שלא להגיע לתל אביב בשביל זה.
יישר כחהסטורי
מ.ש.ל

@איתן גיל, תתאמץ לבסס את ההשמצות המגוכחות שלך, לפחות על איזשהו רקע מציאותי...

כדאי שתטריח את עצמך לבורסהאיתן גיל

לפעם אחת- לפחות.

במקום לקשקש...

וכך זה עובד: עמך ישראל שקונה ומוכר מניות בסכומים קטנים, נותן הוראות דיגיטליות לנציג שלו בבנק או בבית ההשקעות.

ואפילו אין לו דריסת רגל בבורסה.

ויש את הסוחרים והמשקיעים הבינוניים והכבדים שנפגשים בבורסה וסוגרים עסקאות/ קומבינות בארבע או בשש או בשמונה עיניים.

כמו עם סיעת הציונות הדתית בכנסת.

שאל את סמוטריץ', הוא מבין בזה.

תקשיב לעצמךהסטורי

כמה וכמה ענו לך שאנשים לא צריכים להגיע פיזית.

אם אתה מדבר על פגישות שמתקימות ב'מתחם הבורסה', הן יכולות להתקיים בכל מקום אחר.

(וכפי שענו לך, מגיעים מרמת גן לחיפה בהרבה פחות זמן)

מתי היית לאחרונה במתחם הבורסהאיתן גיל

ספר לנו ממקור ראשון איך זה עובד.

קרא שוב מה שכתבתי קודם.

לא הסוחריםברגוע
אבל כן יש עובדים שצריכים להיות שם.

בכ"מ המסחר נגמר בשעה שתיים, ככה שאין סיבה שלא יספיקו לחזור הביתה לשבת.

למה זה אמור להיות שונה מכל מקום עבודה אחר?אריק מהדרום

למה נסיעה מתל אביב לחיפה אמורה לקחת 4 שעות?

למה אמורים להיות שם עובדים מחיפה?

למה אתה שואל אותי?ברגוע
כבר 30 שנים שהמסחר לא מתנהל במקום פיזיפשוט אני..

וב-4 שעות מגיעים לאילת, לא לחיפה

אם אתה כל כך מודאגהסטורי
תפסיק את האוטובוסים לשכונות/ערים חרדיות, שמגיעים רבע שעה לפני שבת. אין שום אופציה שהנהג מגיע לחניון ואז עובר לרכב שלו ומגיע הביתה לפני השקיעה.
אכן כךאיתן גילאחרונה

כשהערתי למישהו שהוא פלש לתחום חילול שבת דאורייתא הוא ענה לי שיש עוד 4 דקות עד כניסת שבת.

נבל ברשות התורה.

מידע חדש על המרגל הסודי, ואשמת המשטרה בטבחסביר11

סיכום חלקי של הראיון המצ"ב-

א. כמה סימים נדלקו? 3000  ולא עשרות כפי שפרסמו .

מתי נפתחו? ארבעה -5 ימים לפני הטבח, ולא בחמישי כפי שטוענים.

גם המשטרה ידעה אז על פתיחת הסימים, ואיפשרה את כל הפעילות ומסיבת הנובה,

כלומר גם המשטרה אשמה בטבח הנובה.

ב. גם בלון התצפית של הקמ"ג בדימונה זיהה את הפעילות החשודה מספר ימים לפני הטבח, והודיע לכל מי שצריך ,

והכל הושתק .

תחליטו האם זה לא מריח כמו בגידה.

ג. כידוע המרגל הסודי עו"ד א' , שנצ"מ  אבי וייס אמר/אומר וכותב את שמו  הפרטי -

מנע את שחרור רוב/כל החטופים שהיו בתחילת המלחמה מתחת לשיפאא, הוא הוכנס לבור הפיקוד על ידי קצין בכיר מאחים לנשק.

זאת מכיוון שידידנו א' העביר למפעיליו את תוכניות הפעולות המיוחדות שישראל הכינה כדי לפרוץ לשם ולשחרר אותם -ודי מהר הועברו החטופים למרחבי העיר ומאות/אלפי הק"מ של המנהרות,

ונוצרה סאגת החטופים בגללו.

ד.הוא עקב אחר:

1 פעילות מדינת ישראל באוקראינה ,במיוחד אחר גופי המודיעין של ישראל שם ,

ודיווח  מן הסתם למפעיליו .

סיפור הכיסוי נקרא לב כחול ,שהוא כביכול סיוע ליהודי אוקראינה. חלק מסיפור הכיסוי שלו נחסף על ידי כתבת הארץ.

2. פעילות והתנהלות מערכת המשפט בישראל, וזאת עשה  כנראה בהיותו מתמחה במשרד עורך דין שהיה אחד המשנים של היועמ"שית ,שהוא נקי כפיים ולא קשור לבעיה כלשהיא.

3. ניסה להשפיע על התקשורת בישראל  ובמיוחד על עיתון /אתר ישראל היום, כנראה כדי  שהתכנים יהיו בצורה המתאימה למפעיליו.

ד.עו"ד בכיר סירב לטעון עבורו שאיננו שפוי כדי לפטור אותו מאימת הדין,

ומאז הוא מיוצג על ידי עורכי דין שהם אנשי הפצ"ריה והשבכ (בשירות מילואים), כנראה כדי להשיג את התוצאה הרצויה- שחרור מלא בטענת אי שפיות, וכך יוכל להמשיך בחייו.

אי-שפיות היא כידוע הטענה שבה צפויים לשחרר את הפצ"רית עצמה, והעולם יחזור לנהוג כמנהגו.

ה. 75 קצינים בכירים שעמדו איתו בקשר, בהם שני אלופים ,וכל השאר תא"לים ואל"מים ,לא נחקרו .

התרשמותי האישית מדבריו של נצ"מ אבי וייס היא שהמרגל הסודי עו"ד א' עבד עבור ה cia והעביר לו את המידע. (כמובן אולי אני טועה).

הראיון כאן:

הרצי שלנואיתן גיל

הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד

כ"ה בטבת תשפ"ו / 14.01.26

הסתיימה עדותו של הרמטכ"ל לשעבר הרצי הלוי בפרשת הדלפת המסמכים לבילד. העדות נמשכה כשש שעות.

אם התכשיט הזה צח כשלג, על מי היה לו ללכלך במשך כשש שעות

א. שליטת INSS בויקיפדיה. ב. ויקיפדיחה ודברי חרטהסביר11

מי שמנסה לכתוב נתונים על הנפגעים בעזה בויקיפדיה (לפחות בתקופה שבדקתי) מקבל חלון קופץ  שמתריע בפניו שהגוף המוסמך לכתוב על זה בויקיפדיה הוא רק מכון INSS

הפנים האמיתיות של inss:

כשהשוויתי בעבר את מספרי הפצועים האמיתיים לעומת נתוני ויקיפדיה מצאתי פער גדול.

ויקיפדיחה: לצערנו המורים שולחים את התלמידים להביא חומר לעבודות, מפלטפורת ההסתה והשקרים ויקיפדיה.

לארי סנגר ,מייסד של הויקיפדיה,הביע חרטה לאורך השנים על הקמתה, וביקר את השינוי בגישה של ויקיפדיה והפיכתה ל"אפלה" או מוטה, והוא מביע תמיכה בפרויקטים אלטרנטיביים ששואפים לשמר את המודל המקורי של ידע חופשי, אך ללא הטיות.

הביקורת מתמקדת בהטיה פוליטית (בעיקר בכיוון השמאל( וניהול לא תקין של הקהילה.

בהמשך/מחר אשלח מקרה שקרה לי עם המנהלים הישראלים שם

קטע מה שכתבת על INSSמשהאחרונה

מעניין. צריך לבדוק את זה יותר.

יש דיבור על תקיפה שלנו באיראן ותקיפה שלהם כאן?צע
תלוי מה ההגדרה של "דיבור"?מרדכי

בס"ד

יש חשש. אין אידיקציות.

יש בעיקר דיבור על תקיפה של ארה"ב באיראןברגוע

בתגובה אולי הם יתקפו אותנו, אבל כנראה שבעיקר בסיסים של ארה"ב. ואולי הם יפחדו לתקוף בחזרה כדי לא לתת לנו או לטראמפ תירוץ לתקוף יותר חזק.

התקשורת מלאה בדיבוריםנקדימון
השאלה המרכזית כרגע היא אם איראן תיפול לפני שתצליח לשגר טילים או שקודם היא תשגר ואחכ תיפול.
יש דיבורים של טראמפ ואחרים על תקיפה אמריקאית באירןהסטוריאחרונה
וכל מיני איימו שאם ארה"ב תתקוף אותם, הם יתקפו אותנו.

חוץ מזה יש חשש שכשהשלטון שם ירגיש שזה הסוף, הוא ינסה כלפינו בחינת 'תמות נפשי עם יהודים'.

צריך להיות מוכנים, אך לא להכנס לפניקה. ד' איתנו, עם ישראל חי קיים ועומד על נפשו.

מצב התחבורה הציבורית ביהודה ושומרוןנ א

אם אתם מכירים בעייה בתחבורה ציבורית ביישוב/ בעיר שלכם ביהודה ושומרון, תכתבו כאן
אוטובוס שאיחר או שלא הגיע, צורך בשיפור הקווים, רעיונות לשיפור ועוד...

חשבתי על רעיון שיהיה קו רכבת 🚆 במקביל לכביש 60נ א

חשבתי על רעיון שיהיה קו רכבת 🚆 במקביל לכביש 60 ביהודה ושומרון. מצפון השומרון ועד דרום הר חברון ויעבור בירושלים (כביש בגין - כביש 50).
זה יפתור הרבה בעיות בתחב"צ של יהודה ושומרון. וכן, יעזור למערך התחבורה אל בית המקדש בשלושת הרגלים.

הנושא אינו קשור לפורוםמרדכיאחרונה

אולי יעניין אותך