קיצור תשמרו על מורל גבוה ואל תתנו להם לנצח;)איך היה לכם? הייתם באזעקות?
בשורות טובות❤
קיצור תשמרו על מורל גבוה ואל תתנו להם לנצח;)אני הייתי.. היה מדהים ומרגש, עד האזעקה, שהיא כשלעצמה לא הייתה חוויה נעימה במיוחד, ובמיוחד מה שאחריה..
באזעקה עצמה הפחד היה בעיקר מההידחסות, כמויות של בנות מתחילות לרוץ בגוש בלי לדעת לאן ומה קורה.. ועוד אחרי מירון..
אבל אח"כ זה היה פשוט מכעיס! פינו אותנו מהאיזור וביטלו את כל הריקודים והמצעד, ואנחנו הולכות וחושבות על החיוכים הרחבים של בכירי החמאס, שצופים כרגע בסרטונים שלנו בורחות לכל הכיוונים בצרחות היסטריות.. הם השיגו את המטרה שלהם! איימו שאם לא נפסיק את הריקוד הם יפעלו, ופשוט הפסקנו את הריקוד ונתנו להם לרקוד מצהלה במקומנו...
אנחנו לא ברחנו לא כולם פושט מיד התחלנו לשיר אל תירא..
ואנשים בוהה בנו וצילמו וכולם רצים לכול הכיוונים ואנחנו ממשיכות , לא קלטנו בכלל , רק אחרי איזה חמש דקות אבל המשכנו היה ממש מרגש ואוווו!!!
כמעט הגעתי לשער יפו ואז התחילה אזעקה קיצור היה בלאגן אבל הקשבנו למשטרה ואז ירדנו לכותל וזה היה סיוט עד שנכנסנו אבל בתוך הרחבה היה מקסים וגם היה קשה לצאת
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים