אוקי, פעם ראשונה שאני פותחת פה שרשור, אבל אני לא יכולה כבר..נערה ארצישראלית

1371 רקטות מאז אתמול. 3 הרוגות. פצועים קשה וקל. המצב בארץ זוועה. אזעקות מכל כיוון.

וכמה חברות שלי עדיין חושבות שאסור לעשות פעולה גדולה בעזה, כי אסור לנו לפגוע בטעות גם בפלסטינים תמימים צדיקים וחסודים.

לא מסוגלת להכיל עכשיו דיבורים כאלה. כאילו מה?? מנסים להשמיד אותנו, מה פתאום שנשתוק?? צריך להחזיר להם בגדול! אני לא בעד להרוג ערבים חפים מפשע, אבל כרגע אנחנו במצב חירום, צריך לעשות פעולה גדולה כדי להרתיע באמת, ובשביל זה צריך לשים שניה את המוסריות בצד ולהבין שגם אם ייהרגו כמה בחורים חפים מפשע ממדינת האויב שלנו - לא נחרב העולם! זה עדיף מאשר לשבת בשילוב ידיים ולחכות שיהרגו לנו עשרות אנשים חפים מפשע!!

אנחנו צריכים פעם אחת לא להיות במגמת הגנה עצמית אלא תקיפה! הם תוקפים אותנו בלי רחמים, אז אנחנו לא נגיב להם רק בכמה חיסולים, אנחנו נראה להם שיש לנו כוח! אנחנו נתקוף בחזרה, ובגדול! פעם אחת לשים את המוסריות בצד ולהיות עם יותר מוסריות לצד שלנו! שלא ימשיכו להיהרג לנו פה אנשים!

די עם הרחמים האלה! 

אנשים באמת חושבים כך?הכול לטובה!
הוזייי , מפחיד
יאללה יהיה טוב ,ה' מחליט!
אללה הקודש הקדוש ברוך הוא מלך ואנחנו הבנים שלו!
עכשיו היה גם בלאגן ואוו יריות ואוו
קיצר
אכן,נערה ארצישראלית

ולא רק שמאלנים מסתבר.. בנות ימניות לכל דבר! 

אוף, זה מה-זה מכעיס, ובמיוחד שהמצב כזה לא פשוט.. 

טוב צודקת - לפני ואחרי הכל, הכל בעזרת ה' ובידיים שלו.

נקווה לטוב.

מהצד השני כשדיברנו על זה בכיתה, חבר שלי דיבר ברצינות על....מתנחל בראבק

ציקלון B!!!!

להשמדת הפלסטינים?נערה ארצישראלית

2 דברים יש לי להגיד 1 אפילו התורה אמרה לפגוע בהם ולהורגם ומיסודי ביותר

ששואל איפה אז רשום הקם להורגך השכם להורגו פן יהרגך יענו אם מישהו רוצה להרוג אותך להלן חמאס גיאהד וכל אלה

אז התורה מצווה להרוג אותם לפני שיהרגו אותנו

דבר2 לפי דעתי כדי לפתור את המצב לתמיד צריך להקים יחידת קומנדו חדשה שעיסוקה יהיה ציד משגריםבעזה ושלא יגידו שהרעיון מופרח המדינה כבר השתמשה פה ל4 יחידות קומנדו והן אגוז מגלן דובדבן ויהלום כל אלה קמו כי האיוב תקף בדרף שלא יכולנו לעצור אותו אז הן עצרו אותו

הקם להרגך השכם להורגו זה מצוין, אבל פה מדוברנערה ארצישראלית

על פגיעה באנשים חפים מפשע (שלא קמו להרגנו) תוך כדי פעולת לחימה..

https://www.inn.co.il/Forum/Forum.aspx/t1282435#13761666בלחית בנשמהאחרונה

צודקתבעקבי הצאן
גם אני מכיר כאלה הזויים. האמת תתפח בפניהם היןם אנחנו יודעים שהרב כהנא צדק
אניממש לא מסכימה עם הבנות האלההכל עוד אפשרי
דבר ראשון, שצריך לזכור, הערבים והפלסטינים הם רק אורחים אצלנו, ואן הם פוגעים בנו, נגן על בני הבית, גם על חשבון ה''אורחים'' בעיקר שחלק מהמם, הוא זה שעושה את כל הבלאגן
אז מה עדיף? שאנחנו, היהודים, בני הבית (היחידי שלנו), עמ''י רובם המוחלט חפים מפשע ימותו?
או שהאורחים (עם עוד כמה בתים), שעושים את הבלאגן, ובהם יש גם כמה חפים מפשע, ימותו?
אני בהחלט מעדיפה תאפשרות השניה,
קיצרר
למגר את הפשע, ההפצצות, חמאס, ולא לרחם עליהם
כל שנעשה רחמן על האכזרים, לסוף נעשה אכזר על רחמנים />מקווה שהובנתי, אמשיך לכתוב בהמשך, עכשיו פחות ישלי זמן
לא אוהבתהחיים מאושרים

את צודקת שצריך לתת להם בראש אבל אני לא יודעת ונראה לי שגם את לא צהל עושה מלאההה דברים ואנחנו בתור אנשים מפוחדים אנחנו מסתכלים רק על הרע הינה הוכחה, למה לא פתחו כזה דבר פורום של ''כל הכבוד לצהל'? 

אנחנו רק מעוצבנים מתוסכלים, לא מחפשים למי להגיד תודה אנחנו מחפשים את מי להאשים אז לא יוצא לנו להגיד תודה

הינה רק שלושום היה יום ירושלים שזה יום של הודאה שאנחנו מודים גם יום העצמאות...

הינה סרטון מי שרוצה יכול לפתוח רואים בזה מיליון טילים של כיפה הברזל שעוצרים את הטילים של החמאס

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך