אולי דיי כבר להתלונן כל היום על המשטרה??תגל הארץ
תפסיקו להתלונן כל הזמן על המשטרה בואו נראה אותכם עושים את מה שהם עושים(רמז:זה לא יקרה)
אתם לא מסכנים את החיים שלכם שאתם נכנסים לשטח האש ומנסים לעשות סדר בין חבורה שעוד שניה עוברים מלהצית את האוטו ללהצית את השוטר!
אתם לא נכנסים באמצע לחבורה שזורקת אבנים שכל רגע אתם יכולים לקבל אבן מטווח 0.
המצב במדינה מזעזע ולהוסיף תלונות זה הדבר האחרון שיעזור...
הבלאגן כבר לא נורמאלי והמשטרה מאבדת שליטה ובמקום להסתכל על זה שאין מספיק כוחות ושלא עושים כלום תסתכלו על זה שמגייסים עכשיו מלא פלוגות של מילואים. תעריכו את זה שמגייסים אנשים שיש להם משפחה בבית והם עוזבים הכל כדי להגן עלינו!
בואו נעריך את השוטרים והחיילים שמסכנים את החיים שלהם ועושים עבודת קודש כדי להגן עלינו!
אז במקום להתלונן נתאחד במצב הזה ונעזור כמה שיותר אחד לשני ונפעל אחד למען השני.
המשטרה פחדנית ולא עושה את התפקיד שלה!הרמוניה

יותר נכון היא עושה את התפקיד ההפוך...!

זה לא אשמת כל שוטר ושוטר זה אשמת מי שנותן את ההנחיות, את השוטרים עצמם צריך להעריך באמת... רובם

אבל בלי ליפות את המציאות זה נכון שצריך יותר לעשות מאשר להתלונן וגם במקום להתלונן יותר לכאוב את זה פשוט...

אין לי יותר מדי הערכה כלפיהם, יש לי רחמים

הם לא מסכנים את החיים שלהם- החיים שלהם מסכנים. ועל זה אני מרחמת ומקווה שיהיה יותר טוב!

בכל מקרה סליחה שיצאתי עליך זה לא אישי✋

מסכימה איתך שהם גם עושים את התפקיד הפוךתגל הארץ
אבל א'- תמיד אפשר להסתכל על חצי הכוס הריקה ולהגיד מה לא עושים
וב'- המשטרה פשוט לא מצליחה להשתלט עליהם, זה כבר עבר כל גבול!
ואני ממש ממש מסכימה איתך שזה אשמת מי שנותן את ההנחיות אבל בסופו של דבר השנאה וההערות מגיעות לשוטרים שבסך הכל מבצעים(או יותר נכון מנסים לבצע) את מה שאומרים להם.(שאם מישהו חושב שזה אפשרי שכמה שוטרים יצליחו להשתלט על חבורה שמתפרעת ככה הוא טועה)
לא נכון!החיים מאושרים

שמעתי משפט כזה לא זוכרת מי אמר אותו אבל...'' ה' לא מעמיד בן אדם בניסיון שהוא לא יכול לעמוד בו''

משהו כזה קיצור אנחנו כן יכולים לעמוד בזה פשוט צריך ללמוד איך.

לא נראה לי גם שצריך להחליף 'מנהיג' כי אני לא חושבת 1- שזה תלוי רק בו 2- שיש לו מטרה שנמות

(חס וחלילה) קיצור אני חושבת שצריך יותר ללמוד איך עושים את זה ועד שנלמד אני בטוחה שביבי וכל מי שאחרי על זה עושים את ההכייייייייייייי טוב שלהם.

לא מצליחה להשתלט עליהם?אנא אערף

אם היה אישור להשתמש בירי על מתפרעים זה לא היה כל כך קשה..

צודק, אז שוב-תגל הארץ
זה לא אשמתם של השוטרים(האלה שתכלס נמצאים בשטח) אם כבר זה אשמת מי שנותן את ההוראות... השוטרים שבשטח מנסים לבצע את מה שאומרים להם עם האמצעים שיש או יותר נכון שאין להם...
אה. ברור.אנא אערף

אוקי, לא הכריחו אותם להיות שוטרים, מפחדים, בסדר, רב האנשיםסוורוס סנייפ

מפחדים, אז למה הם שוטרים? הם רצו לא הכריחו אותם, 

אז יוצא שהם מקבלים כסף בלי שהם עושים משהו שבאמת מועיל

אני בטוחה שגם את מפחדת מימשהוהחיים מאושרים

ובואי אבל לכל בן אדם יש משהו שהוא מפחד מימנו ולא נראה לי שיש מישהו שלא מפחד לעמוד ליד מיליון ערבים אם אבנים ובקבוקי תבערה...

גם כשאנחנו סומכים על ה' במליוןןןןן אחוזים לא אומר שלא נפחד מזה שיכולים לזרוק עלינו איזה משהו...

אני בןסוורוס סנייפ

וכמו שאמרתי, לא הכריחו אותם להיות שוטרים, הם בחרו, אז תעשו את התפקידש לכם אנחנו סומכים עליהם

מממ,אני ועצמי:)
מצד אחד באמת חשוב לא לשכוח את הדברים הטובים וכו'
מצד שני, אני ממש לא חושבת- על גבול המשוכנעת- שחוסר המעש זה בעיות טכניות..
אין מצב.
יש לנו מדינה, צבא, משטרה
מינימום ציפייה שכשזורקים עליי אבן יהיה מי שיבוא..
"אנחנו עסוקים" זה תירוץ גרוע..

ולכן יש ביקורת.
(כמובן שמפה ועד להפוך את המשטרה כולה לגוף שמאלני ופחדן זו הגזמה אבל העיקרון הוא שיש ביקורת והרבה דברים שצריכים להשתפר)

לגבי השתי שורות הראשונות, זה כבר קורה.. וחבר'ה בגיל שלנו וגם פה בפורומים כבר עשו הרבה יותר ממה ששוטרים היו עושים בתפקיד..
זה לא סותר את הערכה שלי אליהם ואת התודה..אני ועצמי:)
אין *בן אדם* מושלםהחיים מאושרים

צודקת במיליוןןןןןןןןןןן אחוז כל הכבוד לצהלללל😍😍😍😍😘🥰החיים מאושרים

צהל?שושיאדית

נדמה לי שהיא דברה על משטרה.

אהמב"ש

השוטרים לא עושים כמעט.

כשהשוטרים עוצרים את "הפורעים" היהודים והפורעים הערבים משוחררים להם, אזז משהו פה עקום ומעוות..

וכשמשפחה מתקשרת לשוטרים ומבקשת שיבואו כי זורקים עליהם אבנים והיא מגיעה אחרי 40 דק זה הגיוני?

ואני יכולה לשלוח כל מיני,

את צודקת שזה לא יעזור אבל זה המציאות...וזה מזעזע!!

ובאמת אין על צהל!!

אני חושבתהחיים מאושרים

אבל אנחנו צריכים קודם כל החדות, אי אפשר לנסות לגמור איתם כשאנחנו מפולגים: ימנים שמאולנים דתיים חילונים מסורתיים חרדים..... הרשימה הזאת לא תיגמר בעולם אז *הגיוני שהם קודם כל טיפה ידאגו לנו בתוך עם ישראל שניה יותר מאוחדים וכשיש בלאגן בתוכנו אז הם ידאגו קודם לנו...

*אני לא באמת חושבת שזה כל כך הגיוני לעכשיו אבל יש בזה טיפה משהו בעיקר בימים רגילים (לא כמו עכשיו)

התלונות הן בעיקר על הדרגים הגבוהים, ולא על המסכנים בשטחהָיוֹ הָיָה

וההם לא מסכנים ולא נעליים. מחממים כיסאות. 

זה לא נראה שהתלונות לדרגים הגבוהים...תגל הארץ
התלונות בד"כ מופנות לאלה שבשטח...
לא כותבת כבר כמעט אבל..זוהר הרקיע

סורי היא לא עושה את תפקידה!!!
למה מישהו צריך למות בשביל שהיא תתחיל לפעול???
למה אנשים לא מהבתים כי אם הם יצאו אז יזרקו עלים אבן/בקתה וכו'.. וזה נראלך הגיוני שמישהו נעצר רק כי הוא רצה להציל את החיים שלו?? (בדיוק בגלל שהמשטרה לא עשתה את תפקידה!)
ולמה משטרה עוצרת כאלה שבאים לעזור?
על זה לומר תודה?? איך אפשר??

(זה לא שאין לי הערכה בכלל אבל כרגע המציאות עצובה והם רק מפקירים אותנו.. התפקיד שלהם עכשיו זה להראות לנו שינוי ושהם לא מפקירים אותנו. נראה מה יהיה..)
לא מתלוננים על השוטרים עצמם.שושיאדית

אלא על המדיניות של הגוף הזה, הרקוב הזה.

ואני ממש לא האחת שיערער על גופים מדיניים, אבל באמת, משטרת ישראל זה לא משהו שאני מעריכה, בכלל. והתוצאות יעידו בשטח.

כמובן שאין קשר ליחס אל שוטרים, שוטר הוא אדם טוב, שהתגייס מרצונו הטוב לאכוף את החוק והסר במדינת ישראל.

אבל זה רק שוטר שעשה את זה מרצון טוב, ואין לי זמן וכח להאריך.

כל כך נכון. צריך לדעת לסתם אחת בעולם
צריך לדעת להעריך אותם על המעשים שלהם . לא מובן מאליו.
נכון שהתלונות ''אמורות'' להיות על הדרגים העליונים, אבל.קולמוס הנפש.אחרונה

אמורות בכוונה בתוך מרכאות.

כי שוטר שמקבל הוראה, לעשות משהו נגד העם שלו. שוטר שמקבל הוראה לעצור אחים שלו שמנסים להגן על עצמם.

שוטר שפועל בכח נגד יהודים שפועלים להגן על אחים שלהם כי הוא לא עשה את זה, ולא משנה מאיזה סיבה.

שוטר שמקבל הוראה כזו, אמור להתפטר, ולא לקיים את ההוראה הזו, לסרב פקודה, לא משנה מה. אבל לא לעשות את ההוראה הזו.

ושוטר שמקיים את ההוראה הזו, ראוי לגינוי גדול ולכעס שהוא מקבל.

כנ''ל בחיילים שגירשו את האנשים מגוש קטיף (רק הרבה יותר בחריפות) וכו' וכו'.

אז אולי התלונות לכאורה אמורות להיות על הדרגים העליונים.

אבל בהחלט התלונות והכאב, והכעס, מורגש על מי שמבצע את הפקודות וההוראות השרירותיות האלה, ומתמגן ומתמסכן בטענה ש''זה לא אני נותן את ההוראות, אני לא אשם''.

בהחלט, מי שמקיים הוראות כאלה, הוא אשם!

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך