לאיפה נעלם המצפון שלנו??אחד הגברים!!!

הינה הוא, השמולאני הזה, בטח הוא בעד כול הערבים ורוצה שכוולנו נמות,

אבל בכול זאת תקראו את זה זה ותחשבו רגע לפני שאתם עונים חזרה

תגידו, לאיפה נעלם המצפון שלנו? החוש הזה שמורה לנו מה האופן המוסרי להתנהג, מה עם קצת להיות בן אדם?

אז נכון חמאס תוקפים אותנו ואנחנו מחזירים בדרך הכי מוסרית שיש אבל גם זה לא 100% ונפגעים ילדים(!!!)
אז לא אין לי תלונות על צה"ל, הם עושים הכי טוב שהם יכולים

אבל אנחנו, מה אנחנו אומרים לחבר כנסת שמנחם את משפחות הילדים שמתו במערכה הנוראה הזאת??? 

כולנו יוציאם נגדו ישר

למה???? במה הם שונים מהילדים שלנו??? הם לא רוצים את זה בדיוק כמונו!

התןשבים המסכנים האלה סובלים מחאמס יום יום ואנחנו במקום להתנהג כמו בני אדם מקללים אותם???

לאיזה רמה הגענו? במה הם שונים מהילדים שלנו? מאחים שלנו?

הבעיה היא ש"משפחות הילדים שמתו במערכה" רוצים להרוג אותךיהוקפץ

איך הגעת לזהאחד הגברים!!!

איך הגעת למסכנה הזאת??

כתבתי למטהיהוקפץ

השאלה האמתית... בלי לפוגע איך הגעת לדעתך?הכול לטובה!

נורמאלי לדעתך לרחם על ערבים שוואלה יהודים נפגעים והם חלק מהעם שלך חלק ממך!!! 

חלק מגוף שלך , ותסתכל עם גוף אחר שמנסה לפוגע בכול דרך אפשרית ותגיד שצריך לרחם עליהם ם פוגעים בנו!!!

ואחיי אני לא רוצה לפוגע עם אתה כותב זאת ממקום אישי שהיה לך עניין עם ערבי שהציל אותך וכו..

אז אם זה ממוקם כזה אני יכולה להבין אבל לא מסכימה

אני מצטט את דברו של אותו חבר כנסתאחד הגברים!!!

אני לא זוכר בדיוק מה שמו ומה הוא אמר

אבל העיקרון הוא 

"אני שלוח תנחומים למשפחות ההרוגים היהודים וגם הערבים"

כן! הם גם בני אדם! גם להם כואב שמישו קרוב מת!

אז הם סובלים ביום יום משילטון אכזרי שרק מנצל אותם ובסוף הם גם נפגעים בגללו

הכי בסיסי בעולם זה לנחם אותם

אני אגיד לך את האמת,עצמי החביבה

פחות מפריע לי...

מחילה, אבל יש למצפון שלי סדר עדיפויות!!

אז כן, אני לא חושבת שנכון לפגוע לכתחילה בחפים מפשע (מי שמכיר אותי יעיד שזאת דעתי הנחרצת), אבל כרגע יותר בוער לי זה שפה פוגעים בחפים מפשע שהם אחים שלי!

עניי עירך קודמים!

רימון חוסם...עצמי החביבה

ואני בתעצמי החביבה

אא"כ התכוונת לאחד הגברים? כי הגבת לי...

התכוונתי להגיב לאחד הגברים, טעותמתנחל בראבק

רימון חוסםיהוקפץ

ומסיבה פשוטה שכשהילדים הללו יגדלו הם ינסו לפגוע בי בטרור

וחוץ מזה במלחמה יש מערכת העדפות אם המלחמה תימשך עוד זה לא יהיה טוב לא לנו(וזה העיקר)וגדם לא להם ולכן צריך לפעול מהר להכרעה 
ואמירות כאלה בדרך כלל הם תבוסתניות מאמצות מקרה נקודתי והופכות אותו לחזות הכול וגם לא מועילות לצד שלנו במערכה

כדי שתבינו

זה או אנחנו או הם ... וזה אנחנו!

הילד בין 3 שנהרג לא ניסה להרוג אותך!אחד הגברים!!!

לכן לגיטימי לשלוח לו תנחומים

כיבן שבעתיד הוא ינסה וכיבן שהתנחונים האלו לא נעדו לו אלהיהוקפץ

ליצר הלך רוח ציבורי של רפיסות אין שום מקום לתנחומים הללו

אני לא אומר לא לפגוע בהםאחד הגברים!!!

הדגשתי את זה במה שכתבתי

אם צריך להרוג אותם בשביל להרוג מחבלים ואין ביררה אחרת אז ברור שצריך להרוג אותם

אבל אני לא מצליח להבין מה זה הרישות האלה שאנחנו מתיחסים אליהם

מאוד לגיטימי לישלוח תנחומים למשפחה שהבן שלה מת בגלל חוסר ברירה

אתה ריצני? לשולח תנחומים על כך שהבן שלה מת מחוסר ברירה?הכול לטובה!

אם כך למה הם לא עושים זאת לנו זה לגיטימי הם גם צריכים לעשות זאת, לא? 

הערבים רוצים לפוגע בנו גם הם מראים אם לא , זהוה מטרת היסוד שלהם...

קראת את הספר "אלוהים ששונא" זה ערביה כתבה וישרות מבינים שאין ערבי טוב!! נקודה ערבי טוב בקבר!

סליחה אם אני מכאיבה לך   אם אתה כותב זאת על מוקם אישי... 

אז אנחנו צריכים להיות כמו האכזריים האלהאחד הגברים!!!

אם הם פועלים כמו חיות אז אנחנו  גם צריכים????

אנחנו לא צריכם לרדת לרמה שלהם

אנחנו נילחם בכבוד!!

בשביל ללחם בכובד אין אפשרות לצערנו לא להורג חפים מפשע...הכול לטובה!

דמיין שנכנסים לעזה ויודעים שחוליה של מחבלים הולכת לעשות כך וכך ואז הם מגיעים אבל אנחנו לא נירה כי אם זה לא הם , אלא סתם חבר'ה סתם משפחה... 

ואז הם פותם ירו בנו ונפלנו בפח ואיבדנו בעצמנו בגלל הרחמים שלנו

אנחנו נילחם על מנת לנצח בכמה שפחות הפסדים מהצד שלנויהוקפץ

והאמירה הזו לא מקדמת את האינטרס הבססי הזה ולכן אין לה מקום

אני מבינה מה אתה אומר, ועדיין לא כזה מפריע לי...עצמי החביבה

אגב, אתה מדבר על ערבים אזרחי ישראל שנפגעו מטילים או על ערבים מעזה שנפגעו ממנו?

כי אם אתה מדבר על ערבים מעזה אז כרגע יש לנו מלחמה איתם כמכלול ולא אכפת לי מהפרטים שם במחילה. מה גם שהם בחרו לגור שם. צה"ל לא תוקף בתי מגורים, הוא תוקף יעדים אסטרטגיים צבאיים של חמאס וערבים חפים מפשע שגרים ליד מקומות כאלה אני לא יודעת עד כמה הם באמת חפים מפשע...

חוץ מזה,עצמי החביבה

כתבת למטה נראה לי שלא סותר לרחם על שני הצדדים,

אם תשים לב במרחב הציבורי לרוב לא תמצא אנשים שמרחמים על שני הצדדים!

זה יהיה ימניים שלא אכפת להם כרגע כל כך מהערבים, או שמלאניים יפי נפש שמרחמים רק על הערבים.

ואם זאת הבחירה, אני בוחרת לרחם על היהודים בני העם שלי שנפגעים!!

לא טענה.אנא אערף

זה שיש אנשים עם לב קטן שלא מסוגלים לרחם גם על ערבים וגם על יהודים , לא אומר שגם אני כזה.

לא מסיכמה איתך...הכול לטובה!

הם גדלים לשונא אתנו , ערבים!

ןוואלה מצאתי כמה פעמים ספרי לימוד של ערבים , גיאומטריה.. ומראים כזה ארץ ישראל והוכל בצבע שלהם... ועוד מלא דברים בספרי לימוד שלהם 

ואפילו בהכי קיצוני ערבי אחד באה אלינו הבייתה , ישירות הוא מאוד אהוב את ישראל!! 

והוא אומר וואלה אין ערבים טובים בערבית הוא אמר ,אין הלימודים שלהם על זה הכול
!!

וגם אני שומעת כול בוקר את המסדר בוקר שלהם וכול בוקר מחדש "לשחרר את פלסיטין " ואיטבח אל יהוד"

אפשר לרחם עליהם אבל לא לשכוח הם איוביים ויותר מזה יותר חושב שתרחם ותכאב על מה שקורה לנו בתור עם על מה שהם עושים לנו , ופוחת עליהם

לכול מי שאומר שכולם מחבלים הינה קצת מספריםאחד הגברים!!!

ברצועת עזה יש 2 מליון תושבים

בחאמס יש פחות מ15,000 פעילים 

פחות מאחוז(!!!!)

וזה לא כי הם לא יכולים או מפחדים

הם פשוט לא רוצים!!!

כן הם לא רוצים להרוג כול יהודי שחי!!

סורי אם ניפצתי למישו אשליה

אין ברצועת עזה שני מיליון, הערכות נעות סביב מיליוןמתנחל בראבק

ות'כלס מזרחנים בכירים טוענים שסתם  מנופח ויש סביב החצי מיליון,
בחמאס יש יותר מ15,000 פעילים, וחוץ מהפעילים תומכי החמאס בעזה גם כן מגיע להם לחטוף שכאלו יש הרבה. אגב מי שגר בבניינים האלה זה בד"כ לא מתנגדי חמאס מובהקים. אגב תראה את זה, ככה אומרת אמריקאית.

דבר ראשון לא ניפצתי שום אשליה..הכול לטובה!

דבר שני ריאתי את הסרטון ההוא שהוא שלח למעלה? 

וואלה לא רוצה למות אני עצמי בגלל שאני מרחמת ... 

דבר שלישי  מאיפה נותנים? שמעתי עליהם אבל אף פעם לא הבנתי זה נשמע הקרצה אחת גדולה ...

ואני גרה בעיר ערבית...

ודבר רבעי יותר חושב לרחם על העם שלך עצמך!!!!!!!!!!!

למה זה סותר מרחם גם וגםאחד הגברים!!!

וואלה זה לא כל כך אפשרי...הכול לטובה!

בנאדם אני אשאל אותך שאלה והכי בכנות הכי בכנות!!!

תעני לי אם יפגעו בך אישית לא בחבר שלך בך איישת את תרחם על אילו שפגעו בך?

וגם אם כן... וואלה בלי להשים לב אתה גורם נקודה!!!!!!!!!!!! להרס יותר גדול 

ולמה את שואל? 

כי עכשיו על כול ליחמה שלנו שכן זה קיים... נצטרך לחושב פעמים כי אם זה חף מפשע ומה יקרה? בסוף וקרה כמה פעמים  חיילים שלנו נהרגו בגלל היסוס....

אוסר לרחם על איוביים! בגלל שחיי אדם משלנו נהרגים בגלל רחמים שלנו 

ילד בן 3 הוא לא אויבאחד הגברים!!!

ואמרתי כבר כמה פעמים אם אין ברירה אז להרוג!!

במלחמה אתה לא מנחם את הצד השני,מתנחל בראבק

חוץ מזה שזה יגרום לחייל הבא לא להטיל את הפצצה

..רודף אהבה בימים
במצב רגיל אתה צודק.
יש מקום לרחם ואפילו צריך על סתם ילד שמת גם אם הוא גוי..
אבל במלחמה זה פשוט לא רלוונטי.
במה הם שונים מאחים שלנו? בזה שהם לא אחים שלנו!
אז נכון, כולנו בנ"א
אבל ברגע שאתה במלחמה, פשוט אין מקום לרחמים האלה..
הם פוגעים בנו בלי סוף, ובטח שלא אכפת להם אם זה מבוגר או תינוק
ולכן חבר כנסת שמה שהוא מוצא לנכון לעשות עכשיו זה לתמוך במשפחה פלסטינית שאיבדה את הבן שלה, זה ככ מכעיס. יש פה משפחות יהודיות שמאבדות את הילדים שלהם , ובמלחמה האויב הוא אויב.
מסכים, אבל אנחנו עדיין לא במלחמהאחד הגברים!!!

כשיש מלחמה זה עם מול עם
כרגע אנחנו בשלב של "סוג של פיגועים" זה עדין לא מלחמה

אנחנו במלחמה.רודף אהבה בימים
היית בלוד? אתה מחובר לחדשות?
היית קצת אולי בדרום?
אני מדבר כרגע רק על עזהאחד הגברים!!!

וכול עוד לא הוכרזה מלחמה זה לא נחשב מלחמה

מי מחליט מתי יש מלחמה ומתי לא?הכול לטובה!

וואלה הרגשה היא של מלחמה מקום המדינה עד היום רק עם הפסקות... וגם לפני קום המדינה....

אף פעם במהלך היסטוריה לא הוכרז מלחמההכול לטובה!

רק אחריה החליטו לקורא בשם מלחמה...

הגדרה שלך של מלחמה כנראה אחרת... 

אבל לדעתי זו מלחמה ועוד חצי!!

סליחה שאני אומרת אבל זאת הטמנת הראש בחולעצמי החביבה

מה שיש פה זאת מלחמה! גם הטילים וגם ההתפרעויות!

ולקרוא לזה "סוג של פיגועים" זה התעלמות בתקווה שיעלם ככה, או לחילופין כיבוס מילים..

אני ינסה לכתוב קצת מה אני חושבת-בלחית בנשמה

דבר ראשון הם שלחים של הקב"ה לנסות להוריד אותנו מהדרך הנכונה וזה מה שה' יעד להם בחיים

דבר שני הם יכולים לעבור ארץ אבל אחד לא מחייב אותם להישאר בישראל יש להם עוד אלפי מדינות בעולם והם בוחרים דווקא את שלנו הפצפונת.

3. מחנכים אותם מגיל קטן לשנוא אותנו שיהודים זה רע ושצריך למחוק אותם מהעולם כמה שיותר מהר

4. יהודים הם חלק ממני\ו אנחנו גוף אחד וכשהיד\רגל וכו' שלי תפצע יכאב לי מאד, אבל אם אדם לידי יקבל מכה לא יכאב לי פיזית

ואני חושבת שככה זה במלחמה אנשים נהרגים! כן גם חפים מפשע גם אצלנו נהרגו\ נפצעו לא מעט

אתמול היה לינץ ב-2 מקומות בארץ אחד ביהודי אחד בערבי על היהודי דיברו 2 דק' על הערבי דיברו במשך 40 דק' לפחות זה סביר? להתמסכן על האוייב?

אני אתן לך משל-

אם אתה משחק שחמט ותפיל ליריב שלך איזה חייל פשוט, תכלס מה החייל עושה במשחק? כלום אז מסכן למה להפיל אותו?

כי רק ככה תנצח!

הבנת?

ותמיד תמיד תזכור אל תסמוך על גויים כי יום אחד הם עוד יעשו לך משהו.

תראה את תושבי לוד הם היו חברים פעם היו אומרים שלום לערבי במדרגות קונים אצלם, אבל בשניה המסיכה שלהם יורדת אין להם תורה ללכת לפיה אסור לסמוך\ לאהוב אותם תראה את השואה תשאל את כל הניצולי שואה איך היו החיים לפני הם יגידו לך יפים הינו חברים של גרמנים עד המלחמה (חוץ מכמה חסדי אומות עולם ששמרו על יחסים גם אחכ)

מי תקף אותם?היום הוא היום
לא מכיר את הסיפור אבל אני בטוח שזה לא כולם תקפו אותו אלא כמה. חשוב לסייג.

על היהודי?בלחית בנשמה

אהבלחית בנשמה

גמאני לא מכירה..

פשוט התקשורת יודעת לעבוד שהיא רוצה והיא מנפח דברים כאלה ברמות

אנסה לענות.נערה ארצישראלית
עבר עריכה על ידי נערה ארצישראלית בתאריך י"ט בסיון תשפ"א 13:47

קודם כל - יש הבדל אחד ברור ועיקרי בין קורבנות חפים מפשע שלנו, לבין קורבנות חפים מפשע של העזתים: בעזה לא נלחמים נגד הצבא שלנו, אלא נגד האזרחים. מנסים להשמיד אותנו, כפשוטו. בישראל לא באים במטרה לפגוע בעזתים, אלא במטרה לפגוע בצבא שלהם. אם פעולה צבאית של צה"ל נגד החמאס גורמת למותם של כמה עזתים, זה לא משתווה לפעולה צבאית של החמאס נגד הישראלים (לא נגד צה"ל) שגורמת למותם של כמה ישראלים. מוות של עזתים על ידינו הוא הרג, כחלק מפעולה צבאית שפגעה גם בהם, ומוות של ישראלים על ידי חמאס הוא רצח, כחלק מפעולה שכל מטרתה הוא לפגוע ולהרוג את הישראלים.

אנסה במילים אחרות - מוות של עזתים על-ידי צה"ל הוא החלק השולי במשימה הצבאית, הוא תוצאה שנגררת מהמשימה ואין ברירה אלא להגיע אליה. לעומת זאת מוות של ישראלים על ידי חמאס הוא החלק המרכזי במשימה, זוהי מטרת המשימה.

מקווה שדבריי הובנו עד כה.

חוץ מזה, חשוב להבין שישראל כרגע נמצאת במגמה של הגנה עצמית. יש הרבה פחות רוע בפעולה של הגנה עצמית מאשר בפעולה של תקיפה, הלא כן? וזה כבר מוביל לעוד כמה מהלכים - הם התוקפים, הם אלו ששונאים אותנו בלי סיבה, בלי שעשינו להם גורנישט, והורגים אותנו באכזריות בגלל עצם היותנו יהודים שגרים בביתנו. אנחנו, לעומת זאת, שונאים אותם בחזרה, עם סיבה מוצדקת מאוד - הם שונאים אותנו. זה בסדר לשנוא עם שתוקף אותך, שונא אותך, ורוצה להשמיד אותך. אנחנו לא רוצים להשמיד אותם. חד משמעית. אפילו לא אחרי כל מה שהם עושים לנו.

זה רק חלק מכל המהלך שאני רוצה להסביר פה, אבל אני חייבת בדחיפות לעזוב הכל לפני שאזעקה כלשהי תמנע ממני לישון בהמשך הלילה ח"ו.. מקווה להמשיך בהזדמנות, אחרי החג הבעל"ט..

צודק. אין מה להתלונן על צה"לאפרת????
ונכון שמתוך הכאב שלנו היינו רוצים להרוג את כולם. אבל אנחנו יהודים. אנחנו לא כמוהם. ולהרוג חפים מפשע זה במפורש "לא תרצח". כי הילדים והתינוקות האלה, וגם האנשים שכן רוצים שלום, הם חפים מפשע. וצהל פועל בצורה מוסרית לגמרי....
אני יכולה להבין אם לא מרחמים עליהם, אפשר לומר שגם אני לא. מרחמת יותר על בני העם שלי. אבל לבקר את דרך הפעולה? אין מה לבקר....
תסלח לי.שושיאדית

אם הוא רוצה לנחם, שינחם את העם היושב בארצו שמתו במערכה!

לא לנחם את הילדים שנהרגו מהטיל שההורים והאחים שלהם ירו!

....תות"ח!

תקשיבי, אני ראיתי ישר שרשור שנפתח ממנו ובנושא הזה, פשוט לא קראתי, אין טעם להיכנס לויכוחים על הדברים האלו, אני יודע שהוא כתב שטויות...

לפי דעתי לנעול...

@חצילוש

כן, נזכרתי בהתראה שלך על שרשור שלו, לפני כמה חודשים...שושיאדית

מתי חזרת??😂אפרת????
וזה לא שטויות מה שהוא כתב. פשוט דעה שונה משלך.
זה כבר לא דעה, זו הטרלהשושיאדית

ה"מצפון" הזה... הוא שאל אחד ענק.

סה"כ רוצה להידמות קצת ליפי הנפש, שמצליחים רק ככה למשוך תשומת לב.

זו לא הטרלה.אפרת????
זו דעה לגיטימית. ולמה יש פורומים אם לא בשביל לנהל דיונים?
לא, זו לא דעה לגיטימית.תות"ח!

זו דעה הרסנית.

....תות"ח!

אני לא מבין, רק מהכותרת זה זועק...

המצב האבסורד פה בארץ, הערבים עושים מה שבא להם ורוצחים ופוצעים יהודים ושורפים מכוניות ומה לא עושים, כשהיהודים רוצים להחזיר הצבא והמשטרה שאמור להגן עליהם עוצר אותם ועושה להם את המוות, וכשהם מבקשים מהם עזרה בזמן אמת המשטרה והצבא מפקירים אותם ולא מראים אף מוכנות לעזור להם ופשוט נוטשים אותם, כנראה כי חייהם לא מספיק חשובים כמו חיי הערבים התמימים והצדיקים שלא פגעו בזבוב...

צריך לדעת את האויב, וזה אבסורד מה שקורה כרגע, פשוט הזוי...

ואז, אחרי כל זה, כלי התקשורת במקום לגנות הערבים הפורעים הבזויים האלו ימח שמם ויאבד זכרם, הם מתמקדים דווקא בכתבה על הלינץ' שעשו בבת ים, שהסתיים בפצוע ערבי אחד, ואילו על ההרוגים היהודים לא עושים כלום...

תעיינו בכתבה: https://www.hidabroot.org/article/1154240, פשוט בושה...

ויונית לוי וכלי התקשורת השמלאנים ממשיכים לדבר כך...

ב"ה שיש שפוי אחד ששמו מיכאל בן ארי שדיבר כראוי, וגם אז ניתקו אותו באמצע מהשידור, בושה וחרפה....

ועוד מקדישים זמן אחרי הניתוק מהשידור להסביר עד כמה הוא חצוף, בושה וכלימה לאן הגענו...

זה כי יש לנו מדינה מטומטמת ופחדנית.אפרת????
ותקשורת שמאלנית מגעילה. זה עוד לא אומר שאנחנו צריכים לאבד את המוסריות שכן צריכה להיות. למרות הכאב והתסכול על המצב.
מה הקשר...?תות"ח!

מישהו איבד מוסריות...?!

ההיפך הוא הנכון...!!

כשבן אדם מרחם על אכזרים הוא מאבד מוסריות, מאבד מצפן מוסרי...

ואת יודעת מה כתוב, "כל המרחם על אכזרים סופו להתאכזר לרחמנים" ורואים את זה בחוש שכל השמאלנים ה"נאורים" שדואגים לפגיעה בחיי האזרחים הימנים לא אכפת להם מחיי האזרחים היהודים במדינה שלהם ודווקא להם את שומרים את אוצר הקללות הגדול שלהם, כמובן....בושה וחרפה, לאיזה עיוות אפשר להגיע....

אם משפחה של מחבל לא הדירה אותו ממנה והתנתקה והכחישה קשר למחבל, היא בעצמה רוצחת....

היא טיפחה מחבל והוציאה אותו מביתה....

ובדר"כ זה גם מעיד מה היה החינוך בבית, בדר"כ בן אדם גדל ע"פ הערכים שהוא מקבל מהבית....

בקיצור, הם פושעים בעצמם ולכן אין מה לרחם עליהם...

נכון, ב"ה שיש לך לב יהודי רחמן, רק עליהם אסור לנו לרחם, את צריכה לשמור את הרחמים האלו דווקא להרוגים היהודים, שלא חלילה בגלל שתרחמי על הערבים בסופו של דבר חלילה יתקיים "כל המרחם על אכזרים סופו להתאכזר לרחמנים
"...

ותדעי כלל חשוב, בימינו הרבה פעמים זה קורה, כשמישהו רוצה להצטייר כבן אדם הרבה יותר נעלה ונאור מכולם, בדר"כ זה מעיד/הוא מביא את עצמו לריקבון מסויים מבפנים וכל היופי הוא רק מעטפת חיצונית ותו לא שנועדה להסתיר את המומין והכיעור הגדול מבפנים....

אז צריך להיזהר ולראות מתי זה באמת יפה ומתי זה רק מסתיר מומין...תחשבי על זה...

שלא תבין לא נכוןאפרת????
אני לא מבקשת מאף אחד באמת לרחם על כל הערבים החפים מפשע . גם אני לא מרחמת עליהם. פשוט כי גם אני מוצפת כבר מכל המצב הנורא הזה. אבל אם חושבים בהגיון, באמת אין מה לגנות את מי שכן עושה את זה. ( ולא מדברת על אנשים שעושים רק את זה!)
לא הבנתי...תות"ח!

אין לגנות את מי שכן עושה מה...?

סליחה...😅

מי שכןאפרת????
מרחם על הילדים, תינוקות ואנשים חפים מפשע שסובלים בגלל החמאס שהשתלטו על עזה....
....תות"ח!

תקשיבי, זה עכשיו סתם ערבול וסיבון...

תחליטי, זה טוב לרחם עליהם או לא...?

כי אם זה רחמים במקום שלא צריך, כמו שכתבתי, זה הרסני...!!!

תחליטי ותחזרי אליי...

חח מיד אדוניאפרת????
תות"ח!

טוב, מקווה שהבנת....

מכיוון שזה רחמים שלא לצורך, זה רחמים לא טובים, אז זה אכן מעשה מגונה ופסול לרחם עליהם....

ולכן יש לגנות אותם...

רק תביני, אין בעניין הזה אמצע: מכיוון שרחמים במקום שאינם צריכים זה לא טוב, אז או שהרחמים פסולים ואז אפשר לגנות, או שהרחמים טובים ואז חובה לרחם ומי שלא מרחם צריך לגנות אותו.

וגם אם הם לא עושים רק את זה, זה לא הופך את המעשה הזה ספציפית לטוב...

....תות"ח!

ואגב, בדר"כ בפוליטיקה ובתקשורת, מי שמרחם עליהם הוא צבוע שרוצה להראות ערכים שמאלנים של אהבת הערבים ולא כמו שאת מציירת לעצמך, וההוכחה הפשוטה היא שאותו חבר כנסת לא אמר בפומבי על כמה הוא שולח תנחומים למשפחות שכולות או להורים ולמשפחות של ההרוגים ממירון או מהשבוע האחרון, דווקא את הערבים הוא מזכיר, מעניין למה....

אנחנו חולקים, אתה מוזמן להתיחס בכבוד לדעה שונה משלךאחד הגברים!!!

....תות"ח!

כתבתי כבר מה דעתי על מה שכתבת...

אין טעם לכבד דעה הרסנית שכזאת, את הכבוד שלי אני שומר למקרים יותר נצרכים...(אגב, נראה לי זה בא בחבילה(עבירה גוררת עבירה), מי שמכבד דעות כאלו בסופו של דבר מגיע לדעות כאלו ועל הדרך גם לא מכבד את המקומות הקדושים לעם היהודי ואת הרבנים...)

כשאנשים נרצחים מול עיניך מהעם שלך לא אכפת לך....?!

ועל מה אתה צועק, על הפגיעה בערבים ימח שמם....?

שהתחילו את כל זה....?

אתה יודע, משהו מוזר, פתאום השכנים שחיינו איתם חיים משותפים, פתאום אותם השכנים שלנו, באו, לקחו סכין ודקרו אותנו, וירו עלינו, ורצחו אותנו, ופגעו בנו אנושות ברכוש ובפרנסה, ורצחו את אחינו...!!

זה רק מעיד על פניהם האמיתיות, שאגב, כבר אמרתי את זה עוד לפני שכל זה קרה....(לא שאני נביא או משהו, קל מאוד היה לראות את זה עוד לפני כן, למי שפקח עיניים ולא התעלם מהמציאות....)

סליחה, אני לא יודע מה איתך, אבל יש דעות שאני לא נותן להן כבוד, שמבחינתי הן עברו את הגבול...!!

ואגב, תמיד השמאלנים שאומרים את הדעות ההרסניות האלו, אומרים לך: "חופש הביטוי, מדינה דמוקרטית וכו'....", אבל פתאום כשמישהו ימני מעז לצפצץ ולהביע את דעתו בנושא, פתאום כולם יוצאים עליו וקוראים לו גזען ומה לא. מוזר, חשבתי שהם נאורים, לא ראיתי אותם קוראים לערבי שרצח יהודי רק כי הוא יהודי גזען, אבל מי שמביע דעות ימניות (ואפילו קיצוניות) הפך לגזען בזוי קיצוני חשוך. בושה לאן הגענו. ב"ה שבתוך כל החושך הזה יש נקודות של אור כמו הרב שמואל אליהו שליט"א. (שאגב, כשהוא אמר שלא להשכיר דירה לערבי רצו להרוג אותו, רק שתבין לאן הגענו...ואילו כשמישהו שמאלני מסית נגד ביבי וקורא להרוג אותו, את ראש הממשלה שלנו, אף אחד לא יוצא עליו בחריפות, אבל כשרב מביע את דעתו...אוי ואבוי....)

נכון, מסכים עם כל מילה.תות"ח!

תקשיבי, יש גבולות אדומים פה בפורומים ואסור לחצות אותם.

אם הוא רוצה, שילך לפייסבוק ויפיץ את הדעות שלו שם.

אבל נראה לי שהסיבה שהוא מעדיף פה כי שם יש מספיק שמאלנים שעושים במקומו את העבודה.

כבר קשה להאמין שזו הדעה האמיתית שלו..

רק מזכיר, אחד מהשרשורים הכי מזעזעזים שהוא פתח היה שרשור שבו הוא השווה בין הכותל לקניון...!! אשכרה...!! זלזול במקום שבימינו הכי קדוש לעם היהודי...!!! (למי שלא עולה... עכשיו ברצינות, בלי לפתוח דיון על זה...)

אנחנו לא בפורום כופרים, אם הוא רוצה, שימצא פורום כזה וישלח מה שהוא רוצה, פה שלא ישלח את הזבל שלו...

אלו דברי כפירה לכל דבר ועניין, והמצב כל כך חמור שאני יודע בוודאות שזה המצב בלי לקרוא בכלל מה הוא כתב....

אז אולי כי לא קראת אז אתה אומר ככה.אפרת????
תקרא טוב ותבין שכל מה שהוא רצה להגיד זה שכיהודים, וכבני אדם, יש לנו מוסריות של רחמים על ילדים ותינוקות שחפים מפשע ולא עשו כלום... ממש לא על כל שאר השונאים שלנו- שיעלו באש כולם מבחינתי.
ולגבי השרשור ההוא שלו- אין לי מושג מי הוא אבל זה המצב הרוחני שלו.... לך תתוכח...
הפורום לא מוגבל רק לאנשים במצב רוחני איקס ווויי....
הנה, בשבילך קראתי...תות"ח!

שטויות במיץ, כמו שחשבתי.

זו בדיוק הנדסת התודעה שהשמאל עושה בעזרת כלי התקשורת והשפיעה עלייך ועליו.

תביני, אנחנו עכשיו במלחמה נגד הערבים במדינה.

את קולטת...?

ואם עכשיו תינוק ערבי ימות-שימות, חסכנו עוד מחבל לעם ישראל.

עכשיו אנחנו במלחמה ואסור לנו להסס לפגוע באויב מפני חשש בפגיעה ב"חפים מפשע" שלא פגעו בזבוב ולא הזיקו לאף אחד...

מי שלא מגנה טרור ושותק כשעושים מעשי נבלה-הוא חלק מהפושעים בעצמו ובן מוות בעצמו...!!

ולא רק שהם לא מגנים, הם יוצאים בריש גלי בעד זה, ובושה שחברי כנסת ערבים נשארים בכנסת ואחות ערביה בבית חולים מחזקת את אותם פורעים מחבלים ארורים וממשיכה להיות בתפקיד רופאה, שאגב, כנראה קיבלה אותו במקום יהודי בגלל "העדפה מתקנת"...איכס, לאן הגענו, עצוב....

איך לאנשים כאלו עדיין יש תעודה כחולה....?!

את יודעת, עוד הרבה לפני כל האירועים הללו, יצאתי על כך שיש לערבים תעודת זהות והם נחשבים ע"פ החוק כאזרחי מדינת ישראל...

טוב, לא משנה, דעתי עוד ארוכה בנושא, את מוזמנת לדפדף בכ"א מה דעתי לגבי ערבים וכו'....

וזה לא קשור למצב רוחני, לכל בן אדם יש משברים, אך מי שמאמת את השקר, לא משנה אלו תירוצים יהיו לו, בסופו של דבר הוא יענש על זה שם למעלה שלא הגיע לאמת, ובמיוחד אם הוא החליש אנשים אחרים, שאז הוא חוטא ומחטיא, ולא נותנים לדברים כאלו מקום בשום צורה ואופן, ואם כן, אבוי לנו. זה לא מקום לכופרים שיגידו את דעותיהם הכפרניות ההרסניות, שילכו למקומות אחרים אם הם רוצים. (לא עכשיו שפטתי אותו באופן ספציפי, רק אמרתי שזה ילקח בחשבון וזה לא משהו לגיטימי)

לדעתיאפרת????
אם נהרוג חפים מפשע בשביל להרוג את המחבלים אנחנו נהיה בדיוק כמוהם.

ונראלי הוא העלה את השרשור כדי שאנשים יסבירו לו אחרת.....

קיצר לילה טוב ושקט לכולנו
....תות"ח!

לא נכון...

חס וחלילה...

אנחנו איננו חפצים במלחמה ואיננו מקדשים את המוות...

אנחנו מעדיפים שיהיה שלום...

אך כאשר הצד השני אלים ולא מבין שפה תרבותית, אנו נאלצים לנקוט בחומרה רבה כדי להחזיר את ההרתעה, פשוט זו השפה היחידה שאפשר לדבר איתם...(הוכחה: אין הסכם שלום אחד שצלח...ומי שחושב אחרת טיפש....)

ושוב, הם לא חפים מפשע, די עם זה....

ולא, ממש לא, הוא לא חפץ לדעת את האמת, הוא מחפש לעורר מהומות ופרובוקציות....

אמן.

אה, רק עכשיו ראיתי את הכותרת...תות"ח!

לא חזרתי ממש, רק חזרתי לביקורון שקצת התארך...

מעורר רחמיםאחד הגברים!!!

לא קראתי את התגובות אז אינלי מושג אם כבר כתבו-תגל הארץ
אני שמעתי שאם הצבא הולך לפוצץ בניין מסויים כי מתחבא בו מחבל, הוא שולח הודעה לכל הדיירים ש"חפים מפשע" שהולכים לפוצץ את הבניין ביום X בשעה X ואומרים להם להתפנות כדי שלא יקרה להם כלום... יותר מוסרי מזה לא נראה לי שקיים איפה שהוא בעולם...
נכון, כתבתי את זה, הצבא עושה את הטוב ביותראחד הגברים!!!

הצבא שמלאני ומתקפל בפני בג"ץ.תות"ח!

והצבא פינה את גוש קטיף, רק להזכיר לכמה פה שנראה לי שכחו את העובדה הזאת....

הצבא לצערינו היום מתקפל בפני ארגונים שבאו לקדם אג'נדות כמו כל הארגונים הפנימסטיים ומפחד להילחם כמו שצריך כי בג"ץ יעשה לו בעיות...

פשוט בושה שחייל מהסס לירות באויב כי אחרי זה יכולים לעצור אותו על זה, ואת המחבל לשים בבית מלון...!!

בושה וחרפה.

כל הכבוד למי שירה בערבי בלוד, ובושה וחרפה שעצרו אותם. (וכל הכבוד לארגון "חוננו", הם עושים עבודת קודש...)

ולא, לא אמרתי שהצבא הוא לא קדוש (עיינו בשרשור "האם הצבא הוא קדוש?"), רק אמרתי שהצבא לא מתנהל כמו שהוא צריך להתנהל וכרגע זה עולה לנו במחירים יקרים.

ממש!! אתה כול כך צודק!!הכול לטובה!

מה שהכי כואב לראות את החילים הפושטים שלא יודעים איפה לאוכל את עצמם כול צעד שהם יעשו אולי הם יהיו במשפט וזה הפחד האמתי שלהם..

ולראות את החיילים הפושטים באנרגיות לעשות לפועל , ומונעים מהם .. זה כול כך כואב...

אני אומרת צריך לעשות לערבי לוד ובכללי לכול ערבים מה שעשו לנו בגירוש!!

מי שאומר שהוא מרחם על הערבים פושט מאוד הוא מוריד את הכוח לעם לעשות להמשך 

הצבא ממש לא עושה את הטוב ביותר.קולמוס הנפש.

סורי, לא קשור לדעות כאלו או אחרות.

אבל בגלל הפחד על ילדי האויב שלנו, ושמירה על כך שלא יישרטו הילדים ה''מסכנים'' של הרוצחים שלנו,

עם ישראל מפסיד שוב ושוב חיילים, שוב ושוב טילים נוחתים יותר ויותר בארץ

שוב ושוב מוסרים שטחים ומקרבים בכך את הערבים אלינו

שוב ושוב מבזבזים כספים אדירים שיכלו להיות מוקדשים לרפואה וכו' על מבצעים ענקיים שיכלו להחסך לו לא היינו שומרים על אויבנו יותר ממה שאנחנו שומרים עלינו.

שוב ושוב חיילים נפגעים ונפטרים בגלל ההוראות הארורות של ''פתיחה באש''

וכו' וכו', אפשר להמשיך כך רבות, אבל איך שזה נראה מהשרשור הזה, יש פה משהו שכותב במקומי את זה ועושה את זה די טוב..

שכוייח @תות"ח!

אז כן, כל הכבוד על מה שעשו.

החיילים שנפלו בשעת הגנתם על העם היהודי הם קדושים.

החיילים שהולכים להלחם ומסכנים את נפשם למען ההגנה, הם קדושים.

אבל הרבה מאד היה יכול להמנע, לו ההנהגה הייתה שמה דבר אחד כערך עליון.

חיי יהודים ותו לא!

[הדגשה, דעה זו היא על המדיניות המטומטמת של הצבא ושל הממשלה, ולא על החיילים שבשטח, כפי שכבר כתבתי קודם.]

אכן, יישר כוח...!תות"ח!

כן, אתמול שמעתי משפט חזק (ובבד בבד עצוב): מחבל עולה למדינת ישראל 90,000 ש"ח בשנה, כדור אחד עולה 5 שקלים....

ואכן, פשוט חבל על כל החיילים שהקריבו את חייהם לשווא בגלל הוראות מטומטמות שבלעדיהן היינו חוסכים בחיי החיילים הגיבורים שלנו...

כמה זילות לחיי אדם, כמה...

דוד המלך הרג את אויביו רק משום שביזו את עבדיו...

כך צריך לנהוג, על כל הרמת ראש שלהם, צריך לערוף להם את הראשים על זה...

ולא רק שזה לא המצב, אלא אפילו כשערבים ביצעו פשוט "פוגרום" בלוד וברמלה, לא עושים כמעט כלום ורק מרגיעים את הרוחות וחוזרים למצב הנורמלי והרגיל כאילו לא קרה כלום, פשוט בושה...(הגענו לרגיעה ולנורמליזציה משני הצדדים, לא לעשות כלום כדי לא להחמיר את המצב וכו'...)

אסור לנו למחול על חיי אזרחנו, על ממונינו שמושחת בלי בקרה, על נפשנו שנפגעת קשות, על פרנסתינו והשגרה שנפגעת מזה, ובמיוחד על כבודנו המחולל, על חילול השם הנורא שקורה...

החילול השם הגיע לשיא כשערבים מחבלים ימח שמם שורפים בתי כנסת...!!

לאן הגענו...?

נכון, את צודקת...תות"ח!

ב"ה עם ישראל רחמנים בני רחמנים..

אבל לפעמים יותר מדי רחמנים וזה לא טוב...

כשמישהו בריון בא ומרביץ לך באופן קבע ומתעלל בך ופוצע אותך, אסור לך לרחם עליו ולא לעשות לו כלום, אתה צריך להחזיר לו ורק ככה הוא יבין לא להתעסק איתך ולעזוב אותך....

וזה פשוט בושה ה"ההקש בגג" הזה, צריך לפוצץ את הבנין עם כל מי שנמצא שם ולא להודיע להם שמפוצצים...

לאן הגענו....?

נכון, אנחנו המדינה היחידה שעושה את זה, בשאר המדינות יודעים מי האויב והורגים אותו...

נכון, איננו רוצים להיות אכזרים כמו הגויים, אבל לא להיות רחמנים כמו שאנחנו עכשיו....

וקל לשמאלנים לדבר ולהגיד על שלום ועל רחמים, האם הם מקריבים משהו....?

פשוט בושה, במשך יותר מעשרים שנה כל היישובים בדרום חוטפים טילים על בסיס יום-יומי, ואז כשהטיל הגיע לתל-אביב, פתאום עברו את הגבול, אה...?

כאילו, הדם של יפי הנפש, אצילי התואר התל אביבים שהם נאורים ואינטלגנטים, יותר שווה מהדם של אזרחי עוטף עזה והדרום, פשוט בושה.

זה לא מצב נורמלי, זה מצב הזוי...!!

לא יודע מה איתכם, אני לא רוצה שימותו פה אזרחים יהודים במדינה שלי...!!

ומי שעושה את זה והורג אותם, הוא אויב וצריך להרוג אותו...!!

זה הכל.

מסכימה איתךתגל הארץ
ראיתי במקרה כי נכנסתי ולא יכולה שלא להגיב....שירה 333

כפי ששמתם לב ההתנתקות המתוכננת שלי די לא יצאה לפועל במאה אחוז אבל לפחות הורדתי את מינון הזמן והתגובות....

טוב, אנחנו במלחמה אוקי? יש מוסר, ויש מוסר לחימה. זה שתי מושגים שונים

לדעתי עדיף להימנע ככל האפשר מלפגוע בחפים מפשע, וזה לא הכי נחמד שצריך שגם אצלם ילדים חפים מפשע מתים,

וכן, כל ערבי יכול להיות מחבל ו"אין אמונה בגויים" (הוצאתי את זה לגמרי מההקשר המקורי אבל סבבה) וצריך לנהוג בכבדהו וחשדהו אבל אי אפשר להגיד שכל ערבי מחבל וכל תינוק ערבי ירצח יהודי ולהסיק מכך שצריך לרצוח אותו לפני, ואני לא שמחה שאני שומעת על ילדים שלהם שמתים  אבל ש אבל גדול...

חשבת על איך זה למרות כל האזהרות של צה"ל אזרחים אצלם מתים? פשוט מאוד, כי המחבלים משתמשים באוכלוסיה אזרחית כולל ילדים בתור מגן  ומסתתרים מאחוריהם בגלל שהם יודעים שאנחנו מוסריים ולא צמאי דם כמוהם.... ראיתי ציור קריקטורי  שממחיש את זה: מחבל מסתתר מאחורי עגלת תינוק שלהם ומכוון נשק מול חייל ישראלי שעומד לפני עגלה של תינוק שלנו כדי להגן עליה... הם משתמשים בילדים ונשים בכוונה כדי לעורר דילמות מוסריות ולפגוע בתדמית שלנו. הם עושים את זה בכוונה

נראה שאתה מסכים שעדיף שאזרח שלהם ימות ולא חייל (או אזרח) שלנו.

היחיד שאשם בכל הבעיות ברצועה  והמצור עליה זה החמאס שנוהג באוכלוסיה שם ביד קשה מאוד, גוזל מהם, גורם למצב ביטחוני מעורער שם ולכל הצרות שבאות עליהם והמצב הקשה שלהם. הם דיקטטורה אכזרית , אבל אני גם בטוחה שרובה ככולה של האוכלוסיה שם משתפת איתם פעולה. ישראל לא אשמה בזה שהיא צריכה להגן על האזרחים שלה.

אז מה הבעיה בלנחם את המשפחות האלה?

שאנחנו במלחמה, ושאתה מתרפס ומתחנף לאזרחי האויב בשעת מלחמה בשעה שהאויב הורג באזרחיך ומתנצל על זה שהיית צריך להגן על עצמך זה מחליש את המורל וגורם לכך שלא יהיה ברור מה מוסרי ונכון לעשות. אנחנו לא אמורים להתנצל על זה. אפשר אולי להגיד באופן כללי שזה נעשה מחוסר ברירה ולהדגיש שהחמאס הוא זה שלא מותיר ברירה, אבל לשלוח למשפחות אזרחי האויב תנחומים והתנצלות באמצע מלחמה שהשלטון שלהם גרם לה זה לא מתאים בכלל וכבר ממש על סף בגידה בעם שלך וכאילו מראה שאתה חושב שאתה לא התנהגת כמו שצריך. במלחמה צריך להיות קשוח, יש מקום למוסר ורגשות אבל אין מקום לרכרוכיות ואפילו טיפה של חולשה מול אויב שתוקף אותך, גם לטיפה של חולשה רגשית, והילדים האלה הם אזרחי האויב לכן חמאס היה אמור לחשוב עליהם לפני שהוא שלח טילים לישראל  ואנחנו לא אלו שאמורים לחשוב עליהם ולהתנצל....בשעה כזו אתה אמור להתרכז רק בלחזק את המשפחות שנפגעו בצד שלך.

מה לעשות, אתה בצד השני, נקודה!  ושהחמאס יקח אחריות על מה שהוא גורם לתושבים שלו! שהחמאס יתנצל!!!

נראלי אין צורך לפרט שהכוונות של השמאלנים התומכים בערבים ממש לא תמימות

דרך אגב הרעיון של השאלה שלך לגיטימי לדעתי, אבל שמתי לב שהניסוחים שלך לפעמים כאילו בכוונה נועדו לעורר מהומות...

אז אם אתה רוצה להבא שיותר יענו לך לעניין וויצליחו להבין למה אתה מתכוון ובאיזה צד אתה נראלי שכדאי שתבחר בניסוחים שיביאו תגובות ולא מתקפות

וואו, כל מילה...!!תות"ח!

(כמעט)

לפי דעתי האויב הוא לא רק חמס, גם שאר הערבים הם האויבים, ובמיוחד הפורעים...(אגב, בכוונה כתבתי בלי א', אל תתקנו אותי...)

כל מי שלא מגנה את האלימות הזאת הוא רוצח בעצמו...

וכן מי שלא מקבל על עצמו מלכות ישראל ולא שומר 7 מצוות בני נוח, מותר להרוג אותו, אז ק"ו כשזה נובע מאילוצים אין מה להצטער על זה ולבכות על זה...

ואת יודעת, לפני שקלטתי את דעותיו ואת המטרה שלו בדעות האלו, הייתי מגיב ברצינות לכל הודעה שלו, אך כבר הבנתי מה הוא מנסה להשיג ומה בדיוק דעותיו....השאלה היא מאיפה זה נובע...אם זה היה מישהו אחר שהיה באמת שואל למה זה לא נחשב לא מוסרי לא הייתי אומר שזו דעה הרסנית...

וחוץ מההיכרות שלי עם הדעות שלו, אפשר גם לראות מהניסוח שלו מה המטרות שלו וממה הדעות שלו נובעות....

הוא פשוט בבחינת "מדבר גבוהה גבוהה אבל עושה מעט מאוד"....

הניסוח מעיד על כוונותיו ועל דעותיו, זה לא סתם....

ברור שלא רק חמ(א)ס הוא האויבשירה 333
עבר עריכה על ידי שירה 333 בתאריך ג' בסיון תשפ"א 18:43

לצערנו יש לנו הרבה אויבים. ולצערנו לפעמים הם יהודים...

ורק לשם הבהרה: ברור לי לחלוטין שהמוסר האלוקי אומר שאם יש גוי שלא מקבל את שלטון ישראל ושבע מצוות בני נוח שיעוף מפה או שימות, ובכללי אני לא חושבת שבן אדם שלא יסכים לקבל עליו חוקים בסיסים כמו שבע מצוות בני נוח ואת שלטון ישראל יכול לענות גם על ההגדרה "חף מפשע". לא נכנסת לזה ולפן ההלכתי של מה שצריך לעשות עם הגויים בארץ והיחס אליהם, מתייחסת לזה שנראה שיש כאן אנשים ששונאים את הערבים שנאת מוות מוחלטת ורוצים להרוג את כולם: (לא אליך ספציפית

אני אוהבת את כל מה שה' ברא. נכון שיש גם "רע", ואנשים שבחרו ברע, אבל אני אוהבת את כל הדומם והצומח לכן לא משתדלת לא להשחית אותם סתם ויותר מזה אני אוהבת את כל היצורים החיים ומשתדלת להתנהג כלפיהם ברחמים ולא לצער אותם סתם ויותר מזה אוהבת את כל בני האדם שנבראו בצלם ולא חושבת שצריך לשנוא כל כך כל ערבי רק כי הוא ערבי...(כמובן עם כבדהו וחשדהו וכל ההלכות של הריחוק שצריך שיהיה מהגויים ולא להיות עכשיו חברים וכמובן לא להתחתן בהם חס ושלום). כמובן ש(הרבה)יותר מזה אני אוהבת אהבת נפש כל יהודי ויהודיה שהם אחים שלי והעם הנבחר שנקראים בנים למקום אז אם יש גוי כלשהו שרוצה לפגוע בעם שלי או "רק" מחטיף לי או לאחד מהעם שלי סטירה אז אומר בלשון עדינה שלא יצפה שנגיש לו את הלחי השניה בתוספת התנצלות ומתנה....ובנוגע לזה אולי נכון שבאופן כללי מאוד הערבים היום בתור כלל חצו כל גבול עם החוצפה שלהם

....תות"ח!

אענה בקצרה ממש מפאת קוצר הזמן....

יהודים אף פעם לא אויבים שלנו, כל יהודי הוא חלק מהגוף שנקרא "כנסת ישראל" ולהרוג אותו יהיה כמו לכרות איבר ואנחנו צריכים לכאוב כשכל יהודי מת, אפילו גדול השמאלנים. כמובן, יש לנו איתם מלחמת דעות ואנחנו חושבים שהם הורסים וכו'...אבל לא שונאים אותם ולא מתייחסים אליהם כמו אל אויבים ח"ו.

יופי שברור לך, אך שכחת משהו אחד...

זו מדינת היהודים ולכן אין פה מקום למי שאינו מקבל עליו את מלכות ישראל, זה הכל. אין פה קשר לחף מפשע או ללא חף מפשע. מי שלא מקבל, יכול לעזוב את הארץ מבחינתי.

מי שמקבל, יכול בשמחה להישאר בארץ, רק שישמור שבע מצוות בני נוח ולא יקבל ח"ו תעודה כחולה...!!

לא משנה מה, ערבי לא אמור לקבל תעודה כחולה (ת"ז) ולהיחשב כאזרח ישראל...!! (כתבתי את הסיבה שאני חושב כך במקום אחר, את מוזמנת להסתכל...)

נכון, לגבי שאר הדברים נראה ששוררת בינינו הסכמה, אם הבנתי נכון את דברייך....

אינני שונא את הערבים, את מוזמנת לדפדף בכ"א ולראות את דעותיי לגבי הערבים,פשוט אני אוהב הרבה יותר אזרחים יהודים ובשעת מלחמה כזאת אל לנו להתחנף, ובימינו צריך קודם כל ליישר את סולם הערכים העקום ורק על גביו להוסיף את הקומה של אהבת האדם כאדם, כי בימינו זה לא מספיק ברור ועובדה שמי שמרחם על אותם ערבים הוא בסופו של דבר מתאכזר לרחמנים. מבחינה פוליטית, בימינו אין אף עילה לנקוט באהבת האדם ולשלוח תנחומים לאף ערבי, גם לא בשעת מלחמה.

טוב, אין לי כוח להיכנס לזה, ועוד שנייה שבת...

שבת שלום...!

...שירה 333

יש יהודים שהם אויבים אחד של השני ורבים אחד עם השני, ויש יהודים (בודדים) שבוגדים בעם אז לכן הם נחשבים כמו אויבים.

אם חיל יהודי יבגוד וימסור מידע לאויב ויגרום למוות של יהודים ועוד מרצון תסכים איתי שמגיע לו מוות והוא אויב? יש בוגדים, וזה עצוב ממש דווקא בגלל שהם חלק מהעם שלנו. טוב נכון שרמות כאלה של בגידה זה נדיר מאוד עד לא קיים, ולא כל שמאלני בהכרח בוגד וכמובן שאני לא רוצה שהם ימותו ח"ו אבל יש כאלה אנרכיסטים שזורקים ביחד עם הערבים אבנים על חיילים ופוגעים ממש בעמ"י...ואפילו לא רואים את עצמם כחלק מהעם...הם לא סוג של אויבים? אני לא שונאת אותם עצמם ח"ו אלא את המעשים שלהם ומקווה שנצליח להפוך גם את הקיצוניים שבהם מאויבים לאוהבים וישיפקחו עיניהם 

ברור, שים לב למה שאמרתי: "בכללי" אני לא חושבת שאם מישהו לא מקבל את מרות ישראל ושבע מצוות בני נח הוא יכול להיות גם תמים וחף מפשע ולא מהווה עבורנו סכנה. אני מסכימה איתך בנוגע לת"ז, זו מדינה יהודית. אבל ברור שזה די המצב הרצוי שרחוק מלהיות המצוי במציאות...לדעתי זה משולל כל הגיון שגויים יהיו שרים במדינת היהודים. אפשר אולי שהן יקימו מן גוף כזה משל עצמם לגוים  בישראל כדי לנהל את המערכות וההנהגה שלהם בינם לבינם עצמם והענינים שלהם תחת השלטון שלנו ואז יהיה להם מן תעודה אחרת ובחירות לגוף הזה שכפוף אלינו. בדיוק מישהו אמר לי שהשתמשתי בביטוי "חפים מפשע" על הילדים הערבים שמתו ואמר שזה ביטוי שמאלני ושאין דבר כזה ערבי חף מפשע, אפילו ילד, וכל ערבי הוא בתוכו רוצה לרצוח יהודי ואז אמרתי שזה לא נכון- פשוט כי זה סותר את עיקרון הבחירה החופשית וכל היגיון בריא, אבל במלחמה לפעמים צריך להרוג גם חפים מפשע ולפעמים המוסר האלוקי אומר לנו שצריך להרוג מישהו ויכול להיות שהוא תינוק "חף מפשע", זה לא קשור למה שהוא עשה או עלול לעשות. ד"א לא חשבתי שאתה שונא ערבים רק אמרתי בכללי בגלל שיצא לי להתווכח עם כמה כאלה, לא ספציפית אליך

ואם אני הבנתי אותך נראלי שאנחנו מסכימים...

....תות"ח!

אני אחדד קצת את דברייך...

יש הבדל בין אויב לבין רשע...

יש רשעים בעם ישראל, ויש כאלו כמו שתיארת שאפילו חייבים מיתה, אך גם יהודי כזה שאהרוג אותו יהיה לי חבל על כך שאני צריך להרוג אבל בלב כבד אני אדע שזה מה שצריך לעשות...(וגם, רק כאלו שיש להם גדר של "מוסרים" חייבים מיתה ואפשר להרוג אותם((נראה לי שאף בלי בית דין, לא בטוח)), כל שאר חייבי מִתות לא נהרגים היום בכל מקרה כי אין לנו סנהדרין וכו'....)

ואפילו הרשעים שנידונים למיתה בבית דין, זה כי "מיתתם היא כפרתם" וזה בעצם המעשה הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות להם, כדי שיזכו לגן עדן והמיתה תכפר על מעשיהם הרעים, אך איננו חס וחלילה מגדירים אותם כאויב או יש לנו רצון להרוג אותם...

וכאלו שהורגים ערבים יש להם דין כמו של רוצח, ואם הם יזדהו עם הערבים אז הם בגדו בעמם לגמרי, ומותר לשים אותם בכלא ולתפוס אותם שלא יהרגו יהודים אחרים, ואם בשעת מרדף הם ימותו אין מה לעשות, אך אני אצטער על מיתתם ויותר אבכה על חייהם המרים ועל נשמתם המסכנה...

יופי, ולא חושב שצריך להקים גוף שכזה, מה, אנחנו ניתן לערבים זכות להנהגה ולשלטון פה בארץ...?

זו מדינת היהודים, ארץ ישראל ששייכת לעם ישראל, והריבון היחיד במדינה הזו הוא אנחנו...!!

צריך לשלול להם את זכות ההצבעה לאלתר...!!

זה אכן נכון, ואין בכללי ערבי חף מפשע. נכון, יש את העיקרון של הבחירה החופשית ולכן יש "חסידי אומות העולם", אך בתור אומה הם אכן אומה שרוצה לרצוח את ישראל ולא מתביישת בזה אפילו, הם קוראים לעצמם "דת החרב" ולא מפספסים הזדמנות להגיד שהם מעריצים רוצחים כמו יסר עראפת ימח שמו ויאבד זכרו, כל ערבי ממוצע מעריץ אותו ואם תשאלי אותו הוא לא יתבייש להגיד את זה, ועכשיו, במצב כיום, רק רואים את פניהם האמיתיות של השכנים הערבים שלנו שהרבה האמינו ב"דו קיום" ופתאום הכל התפוצץ להם בפרצוף.

כמובן, חוץ ממה שאמרתי, יש גם את העניין של לרצוח חפים מפשע בשעת מלחמה וחיי האזרחים שלנו יותר חשובים מחיי האזרחים שלהם....(וזה משהו שיש לכל אומה, שהיא מעדיפה את חיי אזרחיה, רק בישראל קורים אבסורדים כאלו של העדפה של חיי אויב מחיי אזרחי המדינה...)

לגבי תינוקות וילדים באמת את צודקת, ולכן זה מה שאמרתי, אך בהחלט יש מלא מבוגרים כאלו...

לא יודע אם זה כמו שתיארת שכל ילד רוצה לרצוח יהודים, אבל בהחלט משהו כזה...(החינוך שלהם כזה גם, אך מה שנקרא, שכתוב על ישמעאל: "וישמע א-לוקים את קול הנער באשר הוא שם" וחז"ל דרשו שה' ריחם על ישמעאל מכיוון שהוא תינוק ולמרות שהוא עתיד לעשות לעם ישראל צרות, מכיוון שהוא תינוק ולא עשה עדיין כלום הקב"ה ריחם עליו אך רק משום זה, אחרי שהוא גדל אין מה לרחם עליו כלל...)

סבבה, אחלה...

...שירה 333

אוקי, באמת יש הבדל בין אויב גוי לבין יהודי שמתנהג ברשעות, מסכימה. 

כן, מחנכים אותם מגיל קטן להיות רוצחים וזה בדי אן איי שלהם כמו שאמרת וכמו שאמרת יש להם לפני ואחרי הכל בחירה חופשית בכל זאת

לא הבנת נראלי למה התכוונתי, לא שהם יצביעו לכנסת! זה לא נותן להם שום ריבונות או שלטון כלשהו עלינו רק שהם יסדרו את הענינים שלהם בינם לבין עצמם ויהיו כפופים אלינו. עזוב לא משנה זה באמת לא משהו מהותי  ולא משהו שנותן לערבים "כוח" מולנו רק לדעתי עדיף לתת להם לבחור הנהגה שתשלט על ידי מדינת ישראל ושככה הם ינהלו את העניינים שלהם מבלי שנצטרך להתערב ויחד עם זה הם יהיו כפופים אלינו וממש לא יעשו מה שבא להם, סוג של קהילה כזו שיהיו לה מנהיגים שייצגו אותה. ובשביל זה צריך שיהיה להם סוג של תעודות חבר כאלה אבל ממש לא אזרחות ישראלית... אבל באמת זה מיותר לדון בזה עכשיו כי הנושא הזה לא בדיוק רלוונטי כרגע  

מסכים לגמרי.אנא אערף

קודם כלמשתדלת לשמוח
צהל זה הצבא הכייי מוסרי בעולם!!!
באיזה עוד מדינה שנמצאת במצב כמו שלנו, ראית שדואגים כ"כ לכל האנשים שנמצאים בשטח האויב ופוחדים לפגוע בהם?! איזה עוד מדינה עושה כ"כ הרבה מאמצים כדי לא לפגוע בחפים מפשע?!?
סבבה, אז ישמצב שהתפקשש בטעות. לא מרגישה שום מצפון על זה! חיי עמך קודמים!
אז לשאלתך- יש שוני מאוד גדול בין הילדים שלנו לילדים שלהם!
אלה מהעם שלך והאחרים לא. ולא רק זה- הם אויבים שלך! ונכון, חלק סובלים מחמאס וכו אבל גם הם מחונכים לשנאת ישראל.
אז אתה באמת שואל מה ההבדל?!
צה"ל צבא ממש לא מוסריהָיוֹ הָיָה

כל המאמצים המיותרים האלו גורמים להרג אזרחים ישראלים ולהחליש את כוחה של מדינת ישראל. זה היפך המוסריות האמיתית.

בסדר זה ברורמשתדלת לשמוח
התכוונתי להגדרה שלו באופן כללי
..בלחית בנשמה

קודם כל שידאגו לחיילים שלנו לדברים בסיסיים ואז שירחמו על האויב..

זה שלא מביאים את הדר גולאדין ואורון שאול כבר עוד מעט 7 שנים לקבורה יהודית נורמלית זה ביזיון וזה לא נתפס!!

וזה מאד בסיסי שמי ששמר עלינו שנלחם בשבלינו יקבל את הדבר האחרון בעולם הזה..

כמה תמונות לפרוטוקול,אם באוכלוסיה אזרחית עסקינן.לראות ולבכותשירה 333

המצעד ברפיח (צילום: Abed Rahi)m Khatib/Flash90

המצעד בחאן יונס (צילום: Abed Rahim Khatib/Flash90)

כמה תמונות לפרוטוקול ממצעד הניצחון בעזה. כמו שאומרים,תמונה שווה אלף מילים....

התמונות מתוך הכתבה המלאה בכיכר השבת חמאס במצעדים צבאיים בחאן יונס וברפיח; צפו - כיכר השבת,  

צילום: Abed Rahim Khatib/Flash90)

וזה ימשיך, עד שהיהודים יבינו.הָיוֹ הָיָה

עד שיהודים יתחילו ללמוד שהמציאות היא מלחמת עם בעם. שאין מציאות שאדם שתומך במלחמה איתנו הוא "חף מפשע".

עד שיהודים ייצאו מתסביך האשה המוכה שהם לוקים בו.

אנחנו נמשיך להפסיד, ולקבור את טובי בנינו. על מזבח ה"מוסריות" המערבית המזוייפת, שמנעה מאיתנו להשיב מלחמה שערה.

^^^!!!!שירה 333אחרונה

מעניין אם את התמונות האלה הוסיפו לשער של ה"ארץ"....שירה 333
עבר עריכה על ידי שירה 333 בתאריך י"ט בסיון תשפ"א 16:47

פשוט מרתיח! איך צה"ל נותן למצעד הסתה שכזה לקרות???

ומתי נבין שהאוכלוסיה האזרחית שם לא תמימה! מבחינתם תינוק שנהרג כי השתמשו בו כמגן הוא שאהיד, אין להם בעיה שהילדים שלהם ימותו. ועם שטיפת המוח שעושים לילדים גם להם אין בעיה למות כשהידים. אם תראו נתונים רוב המחבלים הם בני נוער וצעירים....והם מגדלים עוד דור שמחבלים שימשיך את המאבק. ומי נותן להם להמשיך להתקיים ולהמשיך להסית? האיחוד האירופי, הא"ום, וכן, גם מדינת ישראל.... ועוד הם מקבלים תמיכה וחיזוק ומחיאות כפיים על המאבק המוצדק במדינת ישראל הרשעה רוצחת הילדים. עוד חלקנו מעודדים אותם. איפה כל אלופי ההסברה שיפרסמו את התמונות אלה? איפה כל אירגוני זכויות האדם שיתקוממו נגד ההסתה לשימוש בטרור ושטיפת המוח לילדים ועל כך שתינוקות שיונקים שנאה ותאוות הרג מגיל 0? הם חיים על חרב ומקדשים את המוות. זו האמונה שלהם. מתי נבין???

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך