אני אחדד קצת את דברייך...
יש הבדל בין אויב לבין רשע...
יש רשעים בעם ישראל, ויש כאלו כמו שתיארת שאפילו חייבים מיתה, אך גם יהודי כזה שאהרוג אותו יהיה לי חבל על כך שאני צריך להרוג אבל בלב כבד אני אדע שזה מה שצריך לעשות...(וגם, רק כאלו שיש להם גדר של "מוסרים" חייבים מיתה ואפשר להרוג אותם((נראה לי שאף בלי בית דין, לא בטוח)), כל שאר חייבי מִתות לא נהרגים היום בכל מקרה כי אין לנו סנהדרין וכו'....)
ואפילו הרשעים שנידונים למיתה בבית דין, זה כי "מיתתם היא כפרתם" וזה בעצם המעשה הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות להם, כדי שיזכו לגן עדן והמיתה תכפר על מעשיהם הרעים, אך איננו חס וחלילה מגדירים אותם כאויב או יש לנו רצון להרוג אותם...
וכאלו שהורגים ערבים יש להם דין כמו של רוצח, ואם הם יזדהו עם הערבים אז הם בגדו בעמם לגמרי, ומותר לשים אותם בכלא ולתפוס אותם שלא יהרגו יהודים אחרים, ואם בשעת מרדף הם ימותו אין מה לעשות, אך אני אצטער על מיתתם ויותר אבכה על חייהם המרים ועל נשמתם המסכנה...
יופי, ולא חושב שצריך להקים גוף שכזה, מה, אנחנו ניתן לערבים זכות להנהגה ולשלטון פה בארץ...?
זו מדינת היהודים, ארץ ישראל ששייכת לעם ישראל, והריבון היחיד במדינה הזו הוא אנחנו...!!
צריך לשלול להם את זכות ההצבעה לאלתר...!!
זה אכן נכון, ואין בכללי ערבי חף מפשע. נכון, יש את העיקרון של הבחירה החופשית ולכן יש "חסידי אומות העולם", אך בתור אומה הם אכן אומה שרוצה לרצוח את ישראל ולא מתביישת בזה אפילו, הם קוראים לעצמם "דת החרב" ולא מפספסים הזדמנות להגיד שהם מעריצים רוצחים כמו יסר עראפת ימח שמו ויאבד זכרו, כל ערבי ממוצע מעריץ אותו ואם תשאלי אותו הוא לא יתבייש להגיד את זה, ועכשיו, במצב כיום, רק רואים את פניהם האמיתיות של השכנים הערבים שלנו שהרבה האמינו ב"דו קיום" ופתאום הכל התפוצץ להם בפרצוף.
כמובן, חוץ ממה שאמרתי, יש גם את העניין של לרצוח חפים מפשע בשעת מלחמה וחיי האזרחים שלנו יותר חשובים מחיי האזרחים שלהם....(וזה משהו שיש לכל אומה, שהיא מעדיפה את חיי אזרחיה, רק בישראל קורים אבסורדים כאלו של העדפה של חיי אויב מחיי אזרחי המדינה...)
לגבי תינוקות וילדים באמת את צודקת, ולכן זה מה שאמרתי, אך בהחלט יש מלא מבוגרים כאלו...
לא יודע אם זה כמו שתיארת שכל ילד רוצה לרצוח יהודים, אבל בהחלט משהו כזה...(החינוך שלהם כזה גם, אך מה שנקרא, שכתוב על ישמעאל: "וישמע א-לוקים את קול הנער באשר הוא שם" וחז"ל דרשו שה' ריחם על ישמעאל מכיוון שהוא תינוק ולמרות שהוא עתיד לעשות לעם ישראל צרות, מכיוון שהוא תינוק ולא עשה עדיין כלום הקב"ה ריחם עליו אך רק משום זה, אחרי שהוא גדל אין מה לרחם עליו כלל...)
סבבה, אחלה...