אזעקה.
תציעו להן לבוא למקלט שלכם או שתתנו להן לשכב עם ידיים על הראש?
..
מעניין אותי מה הדעות פה..
אם היה אפשר הייתי נותן למשגרים את המיקום שלהם בדיוק
תמיד מתלבטת על זה...
שערביה קטנה בת שנתיים עושה לי שלום ואני יתעלם?
כול הזמן מתלבטת ...
לא יודעת זה מורכב לדעתי זה ממש תלוי במה שיהיה באותו רגע
אם למשל פגעו בי הרגע יוכל להיות שלא וגם להפך
זה מורכב ...
בלי קשר למשמעות הספציפית למילה, לילדים אני משתדלת לחייך ולהיות נחמדה..
פשוט גם ככה הם שטופי מוח עליי כיהודייה, למה לא לנפץ סטיגמות? (;
לעשות להם שלום..
תאמת זה תלוי לפי העיניים שלה...
אפשר לראות שזה סתם להציק או שזה אימתי...
רק כדי לראות את הפה שלה נסגר בבלבול..
...
כשהיא ילדה. מעל גיל 13 בערך שייקחו אחריות על הבחירות שלהן.. מצאו עם איזה עם להתעסק..
בדר"כ תלוי מה היה לפני , כמו כול דבר חייל יגיד לי שלום ברוחב אם אני במצב רוח סבבה יחיזר לו ואם לא אז לא!
ואם הערביות האלו הרימו אתמול את אח שלך הקטן שנייה וחצי לפני שנכנס לכביש?
ערבים הם ערבים הם יכולים לעוזר לי ויום אחר כך להופך את עצמם ולהיות נגדי ורואים זאת עכשיו ממש!!!
אני חושבת שמציידי שכול הערבים יעפו מארץ!!!
ואם הם נשארים מגיע להם למות...
אבל שזה עלי אישית , באזקה קשה להיגד מה הייתי עושה...
אבל לא משנה מה שתגידו. בסופו של דבר אין דו קיום איתם!!!! לא היה לא יהיה
שמנסה לתת לגיטימציה למשהו לא ראילי.
כתבתי את זה כדי להסביר שזה לא העיניין..
אני לא שאלתי על להצטרף למשחק עם הערביות על מנת לחזק את הדו קיום
שאלתי על הצד השני, האם אתה בעד שימותו..
אז התשובה שלך היא כן..
סבבה
לא ולא!!
וכן אני כן בעד מוות לערבים שבטטטטטטוח שמזרעו של הערבוש הקטן והחמוד וה"חף מפשע" הזה יצא מחבל שירצח ילד יהודי או אולי אפילו הוא וכן זה די בטוח עם כל ההסתה לרצח שיש אצלם אז כן זה ממש לא שווה לי את זה
ולא רק כדי שלא יהיה חילול ה' שלא אכפת לנו מחיי אדם ושתגרם עוד שנאה על בסיס זה שעלולה לגרום לדם יהודי
וגם בגלל שהיא לא אשמה שהיא נולדה ערביה ולמרות שכל ערבי הוא בחזקת מחבל החזקה הזו לא מתירה לי להפקיר את חייה
זו לא שאלה של לקנות מערבים או לתת להם דירות או האם צריך לגרש אותם, זה שאלה של הצלת חיים
וזו גם הזדמנות לנפץ להם סטיגמות שאנחנו רוצים להרוג אותם מקטן עד גדול...ולגרום להם אולי להבא להציל חיים של יהודי בתמורה
אם זה היה ערבי גדול יותר לא יודעת מה הייתי עושה, כי אי אפשר לדעת מה הוא יעשה לי...
חוצמזה, רוב ה"ערבים הגדולים" כבר בעלי אידאולגיה מסויימת ביחס אלייך ככה שלא כדאי..
(זה מכליל, אבל מהלעשות..)
ואם הערביות האלו הרימו אתמול את אח שלך הקטן שנייה וחצי לפני שנכנס לכביש?
גם אם היא ילדה בת 8?
יש כזה דבר ערבי שעכשיו עושה משהו טוב...\
לא נראהלך שזה מינימום הכרת תודה להציע עזרה לערבייה שעזרה לך גם היא? שעושה מעשים טובים?
למה את חושבת?
אבל למקלט בוודאי שכן, הן לא עשו לי שום דבר רע ואין סיבה להיות אכזרי אליהן
שיתפוצצו!
תקחו על המצפון שלכם מוות של ילדה קטנה בת 8?? לא משנה מאיזה עם היא, היא ילדה קטנה, לא מחבלת.
סכין
לא סביר.
גם אם כן , היא לא אבא שלה.
א. יש הבדל בין עמלק לכל עם אחר
ב. לא צריך להרוג עמלק אם הוא לא תוקף אותך ומוכן לשמור שבע מצוות
נראלי שהיא לא עמלק , ואני ממש לא בטוח שאפשר להרוג ילדה קטנה אם היא לא שומרת שבע מצוות , אולי לשלול לאימוץ...
במיוחד כשזה לא בחירה שלה..
ואם לא בא לו להכניס אותם? ואם הטילים לא מעיינים אותו? ואם הוא לא יודע איפה הם? ואם הוא כמו שכתבת מתחרט שהביא אותם לעולם?
באף מקרה מכל אלו , הילדה לא אשמה בדבר.
אני לא מוכן לקחת את זה על המצפון שלי
מצטערת, הילדה הזו תגדל להיות מחבלת...
אני אקח עלייה חסות רק אם אדע שהיא תגדל במקום פרו-ישראלי, ודעותיה ומעשיה יהיו טובים.
נכון
הנקודה היא שהילדה לא צריכה לשאת בתוצאות. חוץ מזה, שרוב הערבים (במיוחד בנות, לא יודע כמה מחבלות את מכירה) לא גודלים להיות מחבלים.
שימי לב שלא התייחסת לכל המקרים האפשריים אלא רק לאחד שחשבת שיש לך תשובה עליו.
שימותו!!!
ברגע אחד הם יכולות גם לדחוף את אח שלי הקטן לכביש בדיוק שמכונית עוברת ואז להגיד שזה היה בטעות..
אני לא מאשימה אותם ספציפית ככה הקב"ה ברא אותם אבל לזה הם נולדו וכל מה שמלמדים אותם זה לשנוא אותנו ושביום מן הימים אנחנו נמות וזה יהיה המדינה שלהם!
אז תעשו לי טובה "הבא להורגך השכם להורגו"
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הספר:
השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל.
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.
אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.
אולי די כבר?!
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.
אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.
עד להימור הגדול מכולם.
מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com
האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?
בדיוק כמו בחיים האזרחיים
הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.
ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר
אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא
ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.
הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.
בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf
יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.
כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
אשמח לתגובות....
אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"
הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)
מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון
על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.
אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.
אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411
תודה
מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות.
הסיפור באורך 38 עמודים.
פרטים על הסיפור:
תקציר:
עד להימור הגדול מכולם.
סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!