סיפור חדש- חלק ראשון (עדיין אין שם)באמונה תמיד

בס"ד

כל הזכויות שמורות.

בוקר חדש! מצב רוח חדש!!

"בוקר טוב"

ציפורים ססגוניות צייצו ושרו להם את תפילתם היומית, אגלי טל קטנים רעננו את העלים הירוקים, שמיים תכלת נמתחו אט אט מכסים את הרקיע בצבעי בוקר רעננים ואימא העירה אותנו לבוקר חדש.

התמתחתי והשתדלתי לקום במהירות. לא רק אני הזדרזתי, כולם הזדרזו. ידענו כי על אימא להספיק לווסת את מצב הרוח לי ולכל אחי ומלאכה זו אורכת לה זמן רב. אומנם, יכולתי להישאר במיטה, אבל אז לא היה מי שיעזור לי לווסת את המתגים השונים ואאלץ להישאר עייפה כל היום עד שאחזור הביתה!

בעודי מתלבשת ומסרקת את שערי הארוך והגולש נזכרתי כי זה קרה לי כבר פעם לפני מס' שנים...

זה קרה כשהייתי בכיתה ח'... היה זה לקראת סוף השנה וכבר לא הרגשנו חשיבות רבה להגעה ללימודים. לצערי, אין 'מווסת מחשבות' ועל כן לא יכולתי לשנות אותם. באותו הבוקר התעכבתי לקום, וכשקמתי, גיליתי כי אימי כבר הלכה לעבודה ואין מי שיכוון לי את הרגשות השונים. בצר לי, הלכתי כך לכיתה.

את היום הזה לא אשכח מעולם. מורות העירו לי בלי סוף, ראשי נשמט על השולחן לעיני המורה וקולות הנחירה הקצובות שעלו משולחני הצחיקו את חברותי פעם אחר פעם. מאז אני משתדלת כל בוקר לקום מוקדם כדי שאימא תכוון לי את הרגשות.

קמנו, התארגנו, צחצחנו שיניים ונעמדנו ליד הדלת בציפייה.

אימא ניגשה אל הדלת, והסתכלה על הגיליון הגדול שנתלה שם, היא בדקה מה מתוכנן להכיל יומו של כל ילד, ולאחר מכן התישבה לחשב מה כמות הרגשות הנדרשת לו לאותו יום, ובאילו מינונים.

לציפית אחותי היה יום שמח במיוחד! באותו היום היה לה טיול שכבתי, ואפילו לא שיעור אנגלית אחד!

לאחר כ3 דקות חישוב אימא ניגשה לעברה והרימה את מתג השמחה הצהוב ל80%. במהירות ראיתי את חיוכה של ציפית מתרחב, אנרגיה ממלאת אותה, ואור של שמחה 'נדלק' בעיניה. את 20 האחוזים הנותרים אימא מילאה בהתרגשות, אהבה, ומעט בהלה למקרה שיהיה משהו חריג. האור הירוק נדלק בכתפה הימנית בשלווה רגילה וציפית הייתה מוכנה סוף סוף ליום חדש.

להתראות, נופפתי לעברה לשלום והיא ענתה לי בקול מאושר 'להתראות אחות'.

הגיע תורי.

ניגשתי לאימא וסובבתי לעברה את גבי, היא הסתכלה על ה'דף שלי' והרהרה בקול 'אז מה יש לנו היום?!

2 שיעורי מתמטיקה, אנגלית, התעמלות, ומבחן בלשון... אוקי!"

היא התיישבה עם המחשבון והחלה לחשב לפי נוסחאות כמה אחוזים מכל רגש צריכים להיות ביום כזה. כרגיל, היא התבססה על 'השערת רגשלזון' וכך ידעה כיצד להציב את הנתונים השונים. 'איזה נס שאימא שלי רואת חשבון ולא מסתבכת עם הנוסחאות השונות' חלפה בראשי מחשבת תודה בעוד אימא מחשבת. 'מה שפר גורלי!' שמחתי 'לא פעם ולא פעמיים שמעתי בכיתתי סיפורים על כשלים בחישוב נוסחאות, ובעקבותם קמילה של הבנות במערכת הלימודית. בד'כ הצוות החינוכי שם לב לכך, אך הייתה פעם שהוא לא שם לב וזה הסתיים עצוב מאד בבית חולים לחולי רגש'.

לאחר כ5 דקות נצח אימא סיימה לחשב ובאה לכוון את המדדים השונים.

היא כיוונה את המדדים השונים בעודה מדברת בקול שקט '30% שמחה, 10% רצינות, 15% לחץ שידרבן אותך לעבוד כמו שצריך, 5% קלילות כדי שתצליחי להסתדר עם הבלגן באולפנה שלך, 7% עצב בגלל לשון..." וכך היא המשיכה לכוון את הרגשות השונים עד שלבסוף סיימה ב1 אחוז גאוה כדי שתהיה לי הזדמנות לעבודת המידות.

"להתראות יקרה" היא קראה לעברי בחום.

כמה טוב שאפשר לכוון את הרגשות שלנו!!!

יצאתי מהבית בעודי מהרהרת בפלא הגדול.

לכל אחד מאיתנו הגב מלא בכפתורים רבים ובמתגים שונים. לכל רגש יש מעין צ'ופצ'יק הניתן להעלאה ולהורדה וכך ניתן לכוון את כמות הרגש. ברגע שהמערכת מסודרת נדלק לנו אור ירוק בכתף שמסמן שהמערכת מוכנה לפעולה.

איזה נס שנולדנו עם מערכת כל כך מופלאה!! תמיד זה נראה לנו מובן מאליו, אבל באמת זה פלא עצום! וצריך לזכור להודות על זה. מה היינו עושים בלי מערכת ה'רגשטמפרו'??!

תודה רבהמתנחל בראבק

דיעה? משו?באמונה תמיד

כהלוואי שזה היה ככה, אני קם מלא על צד שמאלמתנחל בראבק

אני צרי למהר לתפילה אצלנו שמתחילה יחסית מוקדם, היה לי פנצ'ר באופניים לפני שבע ואין לי כוח ללכת ברגל, אני צריך להתחזק בלקום שמח יותר.

אז הסוף של הסיפור מושלם בשבילך...באמונה תמיד

חכה...

וואי יפה=)הרמוניה

משעשע ודי עמוק!

שמעי אחותי...שושיאדית

איזה ראש של תלמידה לחוצה וחרוצה

הלוואי עלי להיות מלאה כ"כ בתכנים לימודיים ועוד לכתוב עליהם!!

יישר כח חברה!!

חחח...באמונה תמיד

תודה!

אשכרה...!!תות"ח!

וואו, כל סיפור מפתיע מחדש בסגנון המיוחד...!!

יפה מאוד...

חזרת?!באמונה תמיד

תודה! 

יש לו המשך...

לא, רק ביקורון שהתארך...תות"ח!אחרונה

בשמחה...

מחכה...

יאללה,ביי

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך