1.
משהו מצחיק? אוקיי אז אצלינו זה חדר מדרגות, בבניין יחסית גבוה. עד שנגיע למקלט, הטיל יפול...
(יש לי שכנים, דווקא מקומה אחרונה שראיתי אותם מזווית העיין יורדים למקלט, מעניין מה החוויות שלהם שם...)
אנחנו לא ממש איזור מופגז, תמיד שוכחים אותנו 😏
מן הסתם, המפגש הלילי, עם השכנים, הופך לסוג של מסיבית פיג'מות, מה גם ששכנים שלי ממש אנרגטיים גם באמצע הלילה 
2.
אמ... ממש פחדתי שהילדים יחליקו במדרגות, מתוך שינה... וקרה כבר כמה פעמים שבלמתי בעז"ה נפילה כזו.
3.
תחושה של אי וודאות, כל האירועים שקורים לאחרונה ברצף, ממש עושים תחושה של... אוקיי... כל העולם מת לאט לאט, צריך להתכונן ולהתפלל שלא יגיע תורי. תאמת - שזו ההרגשה שלי.
4.
אווו לימודים... אני אישית כבר התייאשתי מהחרישות... האוירה ממש לא רצינית, מלחמות, אסונות, הרגע הסתיימה מגיפה (שכחנו מזה לגמרי) אז פשוט בלי לחץ, אני בעד לעבור בגרות, לא יותר מזה... אין לי זמן וכח להשקיע יותר מדי, בא לי לשמור על שפיות. מה שכן, אני משקיעה מאד במקצוע שלי לעתיד, שהתחלתי להיערך אליו כבר מעכשיו. לא מזלזלת ח"ו.
5.
א. הייתי מלאת רוח קרב, נשמעת למפקדים\ לממונים עלי, עושה את כל מה שצריך בצורה הכי טובה שיש, ושמחה על הזכות להיות בחזית, ובעז"ה להיות חייל של הקב"ה במערכה כל כך חשובה, של ביטחון א"י ותושביה.
ב. הייתי מתבאעסת שאני משרתת בכזה גוף ממשלתי, מזעזע. עם הכי פחות אמון בקרב האוכלוסיה. מצטערת על השורשים הרקובים שלו, ובכלל לא רוצה להיות שוטרת!! בלע...
ג. הייתי עושה את מירב המאמצים בשיטות הכי טובות ובאסטרטגיות הכי נכונות, כדי בעז"ה להבטיח את א"י לעמ"י.
ד. כמו שכתב @מח"פ הייתי עורקת לישראל ומתנדבת כסוכנת כפולה.
אבל... אם זה ערבי מהסוג השני, ערבי מסית, הייתי אמ... מהרהרת בתמימות של ערביי א"י המוסתים בכזו קלות.. כאילו... אשכרה הכל בכח הפה והזרוע, מקשקשים להם כמה עשרות משפטים, בפאתוס, מנגינות מתאימות והכל... וזה אשכרה עובד להם על השכל... אייש... איזה טיפשים... כאילו, אין להם שכל לחשוב לבד, שהם הורסים לעצמם את השלווה והשקט... והם סה"כ מוזנים מאילי הון אינטרסנטים שעושים על האספסוף הזה וואחד קריירה...