עוד שנייה שבועותישראלית2❤🇮🇱
ומרגישה לא מוכנה בכללללל
באולפנא לא למדנו כולם או דיברנו עלזה..יש למישו קטעים/סרטונים/משו חמוד לחג?
(לא ארוך או עמיק מידי🙈)
...נ נח מאומן

ממליצה בחום על השיעורים של הרב אליהו עמר, מכיניסים חזקק לאווירת החג

ממ זה ארוךישראלית2❤🇮🇱
או ברמה גבוהה?😅
ושמח לקישור
יש לו עוד הרבה יפים נראלי זה הכי קצר...נ נח מאומן
תודהה חג שמח❤ישראלית2❤🇮🇱
קצת תוכן:הָיוֹ הָיָה

דבר ראשון, לזכור דבר חשוב ביותר, מה ששינן לנו רבינו הרמח"ל בלי סוף: החגים בעם ישראל אינם רק "זיכרון", אלא שבכל שנה ושנה שבה ההארה שהייתה בשעה הראשונה ומאירה בעולם בכל תוקפה.

בכל שבועות - יש הארה ופוטנציאל כמו ביום מתן תורה אי שם לפי 3,333 שנה. למרגלות ההר הבוער באש וענן עד לב השמים.

איך לנצל את זה? בתור בת אני מניח שאת לא אמורה ללמוד כל הלילה... אבל כן להקדיש זמן לתורה. בלילה. וגם ביום כמובן. פרק זמן משמעותי בכל אחד מהם - שתלמדי משהו שמעניין אותך. זה יכול להיות תנ"ך, משנה, אמונה.. וכו'. העיקר ללמוד ברציפות מסויימת ומתוך כוונה להתחבר לנותן התורה..

ואחר כך להתפלל, לזכור שזה יום גדול, והשל"ה כותב שזה יום הדין על כמה תורה האדם יזכה בשנה הקרובה - להתפלל לזכות לתורה, כפי מה ששייך אלייך וראוי לך. ולהתקרב לנותן התורה ולהידבק בו.

ולזכור, ששבועות הוא לא רק "חג מתן לימוד תורה", הוא פשוט "חג מתן תורה", ו"לימוד תורה" זו מצווה חשובה, אבל ב"תורה" יש עוד תרי"ב מצוות.

והמיוחדות שביום הזה, שהיתה אז לפני אלפי שנים ומאירה שוב השנה ובכל שנה - חלק ממנה זו הכניעה המוחלטת של כלל ישראל לאביהם שבשמיים, שקיבלו עליהם עול תורה - עול תורה!! לקבל על עצמינו להיכנע לתורה, לקבל את ערכיה והדרכותיה, ולחתור ככל שאפשר לקיימה במלואה.

ושוב - גם בנושא הזה כמו בנושא של לימוד התורה - יש כמה חלקים: החלק של ההשקעה בפועל - כמו שלומדים, גם להתחזק במצוות. החלק של הקבלה להבא - להשתדל להמשיך את החיזוק, הן בלימדו תורה והן בקיומה, ולהתפלל - זה חשוב! שעת רצון גדולה. להעתיר ולהתחנן לפני הקב"ה שיזכנו ללמוד את תורתו באמת, להבינה כראוי, להפנים את ערכיה והדרכותיה ולקיימה באמת כרצונו.

ואיך לא, בתפילת שחרית - בברכת אהבת עולם/אהבה רבה, להתחנן, להעתיר, לבכות, אפשר לחזור על המילים שוב ושוב, בניגון שמרגש.. "אבינו אב הרחמן..

המרחם רחם עלינו, ותן בליבנו בינה...

לשמוע,

ללמוד

וללמד,

לשמור

ולעשות!
ולקיים...

את כל דברי

תלמוד תורתך,

בא-ה-ב-ה!!!

והאר עינינו

בתורתך..

ודבק ליבנו

במצוותיך..

ויחד לבבינו!!

לאהבה,

וליראה,

את שמך...

(תראי כאן: לכבוד שבועות, כדאי לראות.. - נוער וגיל ההתבגרות)

תודה!ישראלית2❤🇮🇱אחרונה
כנסי לאתר של מכון מאירטלי..

יש שם המוןןןןן שיעורים לנוער מאוד מענינים ואפשריים להורדה. תורידי ותשמעי אותם תוך כדי הכנות לחג...

בתאכלס המהות של החג זה התורה. בשבועות פשוט מתחברים לתורה. מקבלים כוחות לכל השנה לאהבת תורה ולקיום מצוות.

תלמדי מגילת רות עם פירושים זה מאוד מעניין

חג שמח אחותי

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך