המשך סיפור... (והמשך יבוא בעה)באמונה תמיד

קישור לחלק ראשון:

סיפור חדש- חלק ראשון (עדיין אין שם) - נוער וגיל ההתבגרות

בס"ד

כל הזכויות שמורות

###

ישבתי על הכיסא בכיתה, והתחושה הייתה פשוט מוזרה! הזויה! בחיים זה לא קרה לי!!

הרגשתי כי הלחץ משתק אותי! ידוע ידעתי כי יש מבחן היום, אך הלחץ יצא מכל פורפורציה. הרגשתי פרפרים קטנים וגדולים הרוקדים בביטני וגורמים לי לבחילה. הראש שלי כאב, וטיפות זיעה קטנטנות צצו בקצות אצבעותי.

רפרפתי במבטי על פני בנות הכיתה, מחפשת נערה גבוהה ותמירה עם עיניי שקד חומות. 'הו! הנה היא' נמלטה האנחה מגרוני לאחר שראיתיה יושבת ומתרגלת בשקדנות שאלות בגרות במתמטיקה. 'עם כל כך הרבה השקעה, אין פלא שהיא ב5 יח'' הרהרתי לעצמי וקראתי לעברה "שפרההה" היא סובבה לעברי את ראשה בתמיהה. "בואי רגע" סימנתי לה בידי ויצאתי מהכיתה. לאחר כדקה היא יצאה כשכל כולה מביעה תמיהה מדוע הפרעתי לה מעבודת הקודש של לימוד המתמטיקה. כזו היא חברתי שפרה, חברה טובה ונאמנה, אך גם שקדנית וחרשנית. הלימודים בשבילה הם קודש, והמתמטיקה- קודש קודשים! יפה מצידה שלמרות המשיכה העזה עזבה את התרגיל ובאה לעזור לי.

"שפרה, תקשיבי" לחשתי לעברה בקול שקט. הרגשתי איך הבטן שלי מתמלאת בפרפרים ומתכווצת. שפרה הביטה לעברי במבט שואל וחיכתה בסבלנות שאמשיך. "שפרה. אני לא יודעת מה לעשות. נראלי שאימא כיוונה את מד הלחץ קצת יותר מידי הבוקר, וקשה לי מאד ככה. היא לא ישנה טוב בלילה והסתבכה עם החישובים של נוסחת 'רגשטמפרו' ונראה לי שהיה לה טעות בחישוב."

"טעות??!" היא שאלה אותי, ומבט דואג עלה בעיניה. האור הירוק שבכתפה הבהב במהירות, מעיד על שיבוש קל ברגשות שהוזנו לתוכו מתחילה.

"כן." עניתי לה. "מאז שאימא כיוונה את המתגים השונים אני מרגישה פרפרים לוחצים לי על הבטן ומערבלים אותה. אין לי סיכוי להצליח ככה בבגרות."

הרמתי לעברה את מבטי והסתכלתי לתוך עיניה. "שפרה! בבקשה. אף פעם לא ביקשתי מימך, אבל עכשיו זה מצב חרום! את יכולה בבקשה להוריד לי קצת את רמת הלחץ?? בבקשה" התחננתי, "זה לא מסובך בכלל. רק לתפוס את הצ'ופצ'יק הכתום ולהוריד אותו למטה."

זה היה קשה. אבל לבסוף היא הסכימה. הסתובבתי... דקה של דממה עברה בשעה שהיא בחנה את המתגים השונים ועד שהיא מצאה את המתג הנכון והרגשתי אותה תופסת אותו. מאותו רגע הכל השתבש. "אההההההההההההההההה זה נתקעעעעעע" שמעתי אותה צורחת, ועוד בטרם הספקתי להבין מה קרה הרגשתי את זה על בשרי. הרגשתי לחוצה כמו שלא הייתי מימי, ומחשבותי נראו בהתאם. "את תיכשלי!!!" צעקו לעברי המחשבות, "אין לך סיכוי"

'בום בום' הבומים החזקים החרישו את אוזני. הסתובבתי לראות מאין מגיעים היריות, אך מהר מאד הבנתי כי זהו הלב שלי שדופק בקצב ובעוצמה לא נורמלים. התחלתי להתנשף במהירות, הרגשתי כאילו נגמר לי האויר... כאילו נגמר החמצן בחדר. "הצילוו! אין לי אויר!" זעקתי.

שפרה הביטה לעברי במבט עצוב ולחשה "סליחה! בטעות העליתי את הצ''ופצ'יק למעלה במקום למטה, וכעת מד הלחץ עומד על 100"

"מהההההה????? את לא נורמלית!!!!! תורידי את זה!!! אני משתגעת!"

"אני מצטערת. אני לא מצליחה. זה נתקע" היא אמרה והשפילה את מבטה.

'אני עומדת למות' חלפה מחשבה בראשי. 'זהו. אין לי אויר. אני נחנקת'.

התבוננתי סביב. נראה היה כי העולם כמנהגו נוהג, ורק אני נמצאת במעין בועה סוערת.

איך חיים ככה? אי אפשר לתפקד כשכל כך לחוצים!  'הלב שלי דופק כמערכת תופים משוכללת, אין לי אוויר. זה התקף לב? יכול להיות שאני עומדת למות עכשיו? כן, המוות ממש מעבר לפינה, אני בטוחה. זה נמשך כבר נצח. הלחץ בחזה יקרע לי את הלב והריאות, אין לי סיכוי. וגם אם לא אמות, מה טעם בחיי לחץ?!'

פתאום הרגשתי ידיים יציבות אוחזות בי ומשכיבות אותי על מעין אלונקה.

'הי!' רציתי לצעוק לעברם 'אל תקברו אותי! אני עדיין חיה.' אבל שום קול לא יצא מגרוני. רציתי לזעוק, לצרוח ולהוציא את הלחץ אבל גוש גדול בגרוני מנע ממני את הדיבור.

'זהו??? זה הסוף????' חלפה בראשי מחשבת אימה.

זהו! אני תקועה לעולמי עד!

עצמתי עיניים.

את כותבת מקסים! יש לך את זהמנרווה מקגונגל

תודה... ועכשיו מעלה את הסוףבאמונה תמידאחרונה

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך