בטעות התחלתי קשר עם מישו לפני כמה חודשים ועכשיו אני רוצה לצאת ממנו, בלי קשר אליו רק בגלל שמרגישה שזה יותר מדי ומפריע לי בעבודת ה'... מה עושים?
אני גם לא רוצה לפגוע בו, ולא מכירה מספיק בשביל לדעת כמה הוא רגיש בקטעים האלה...
אם למישו יש רעין, אשמח!
בטעות התחלתי קשר עם מישו לפני כמה חודשים ועכשיו אני רוצה לצאת ממנו, בלי קשר אליו רק בגלל שמרגישה שזה יותר מדי ומפריע לי בעבודת ה'... מה עושים?
אני גם לא רוצה לפגוע בו, ולא מכירה מספיק בשביל לדעת כמה הוא רגיש בקטעים האלה...
אם למישו יש רעין, אשמח!
את מרגישה שבשלב זה של חייך זה פחות מתאים לך
אם זה בגלל שאת רוצה (בין במודע ובין שלא במודע) קשר עם גברים- לחתוך מהר לא יעזור, כי כמו שחתכת מהר כך תחזרי מהר לקשר, לכן תוכלי לחתוך בהדרגה, כלומר נניח לנתק קשר עם גבר אחד כל פעם, או נניח שלא תדברי עם גברים בטלפון.
ואם זה מסיבה שונה- כדאי שתהיי כנה עם עצמך ותבדקי איך את יכולה להוריד הילוך ולנתק קשרים בצורה הכי טובה, ותאמיני לי שרק את וה' יכולים לדעת מה הכי טוב בשבילך! בהצלחה צדיקה! מעריצה אותך ממש!
בכללי, קשר בגיל הזה, זה ממש לא בריא ולא טוב. והרבה מהנוער נופלים בזה..
ואני חושבת שעבודת ה', הרבה יותר חשובה מ"לפגוע".. וגם את לא פוגעת בו, את עוזרת לו ולך!
וזה הכי טוב לשניכם, חברות טובות שלי שהיו בקשרים, הכול אבד!
אין תורה, אין הלכה, אין ואהבת לרעך כמוך, אין קשר לקב"ה.. אני מכירה בנות שזה מה שקרה להם.
וגם תגידי לו בעדינות פשוט
"שמע, חשבתי על זה, ונראלי לא מתאים לי קשר עכשיו, זה פוגע לי בעבודת ה' וגם נראלי לך,
זה לא ח"ו אישית נגדך, ממש לא! פשוט לשתינו זה הכי טוב כרגע. ממש לא רוצה לפגוע"..
מקווה שעזרתי בניסוח.
ומוזמנת בשמחה לאישי.
בהצלחה בת מלך קדושה!
מעריכה אותך על הרצון!
אם יש לכם קשר טוב, הייתי ממליצה לך לדבר איתו על זה, ולהחליט בייחד, תגידי לו שאת לא רוצה לפגוע, ותחליטו על משהו שיהיה מועיל לשניכם, ולא קומבינה.
מזתומרת "רגיש בקטעים האלה"?
אם תרצי טיפים, אשמח לעזור לך בפרטי 
הכי טוב לומר את האמת ודי, למרות שזה לא נעים ולפעמים מפחיד, אבל אין כמו האמת
זה ירד מאדד (ברוך ה'..)
אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה
ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭
מה הסיבות שלכם בחיים?
בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.
ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.
בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי
לא יודע.
מבררים את זה, מחפשים את זה
הלוואי וידעתי
כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...
ככה עד שיבוא המשיח....
הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות
יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת
יש למישהו דרך לעזור לי?
בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)
אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד
או סרטים אחרים