החלטתי שהוא ראוי לזה.
1 מוריה סחוטה טוב.
1 וחצי קילו עינב מקולפת.
חצי איש-זאב, אפילו שזה קצת רעיל.
2 כוסות פליץ מנופה.
חצי כפית פלפלתי.
מחממים את מוריה על אש קטנה. [אם אתם מהבינים למה אני מתכוון...]
מוסיפים את עינב תוך כדי ערבוב... משתדלים שלא ישפריץ [אם כי זאת לא אבידה גדולה].
שמים במקרר ל-4 שעות.
מוציאים מהמקרר, מוסיפים כוס פליץ ומערבבים.
מכניסים למיקרו ל-5 דקות ומוסיפים את שאר הפליץ.
מערבבים עד שהתערובת אחידה.
שמים בתנור על חום גבוה לרבע שעה.
מוציאים ומפזרים מלמעלה חצי איש-זאב מגורד [המרכיב הסודי].
מכניסים לתנור על חום נמוך לעוד חצי שעה.
מוציאים, ומשאירים בחוץ שיתקרר ויתאוורר.
אופן ההגשה:
מומלץ להגיש קר עם סירופ ציונית חם [בלי גושים].
שף מומלץ:
ברוריה מהגוש / שירת-הים / דורוש =]
בתיאבון!
