נתניהו ראש ממשלה 12 שנה.
בתקופה שלו עמוד ענן, צוק איתן ומה שקורה עכשיו.
בתקופה שלו חמאס הפכו מזבוב למה שהם עכשיו (אלפי רקטות בכמה ימים לחצי מהמדינה).
בתקופה שלו חמאס הפכו להיות מכמעט כלום למשהו שכבר מתחיל להזכיר את הכיזבלה.
בתקופה שלו מחירי הדיור עלו כפול 2 וממה שאני מתרשם יש פשוט יאוש לצעירים לקנות דירה אי פעם אלא אם כן יש עזרה חיצונית. בשבת אכלתי עם אנשים ומישהו אמר שאנשים מחכים להורים שלהם שימותו כדי שיקבלו כסף. כמובן שזה אולטרה קיצוני אבל אולי יש בזה משהו מהאמת.
וכו וכו אפשר לכתוב עוד מגילה.
ה-4 הסכמי שלום רק בזכות טראמפ ומי שלא רואה את זה לפי דעתי פשוט לא מבין מה קורה.
מלבד כל זה, הכיזבלה מתעצמים כל ה-12 שנים האלו ומי יודע אלו יכולות יש להם.
בקיצור - ביבי גידל, השקה, נתן אינספור מיליוני דולרים לחמאס.
איך בכלל מישהו חושב שמשהו בו "ימני" ואיך הוא באמת ובתמים לא בכלא על כל מה שעשה?
שמעתי איזה פודקאסט לפני כמה ימים שאלוף פיקוד המרכז לשעבר אם אני לא טועה אמר שבארה"ב היו בהלם כשהתחילו בכלל לדבר עם החמאס שמוגדר כארגון טרור, שאני לא זוכר בדיוק את הפודקאסט אבל ממה שאני זוכר זה היה בתקופת ביבי.
גם מה שקורה עכשיו, מדברים על "שלבים", על "תכניות"...
למה לא לעשות את *כל* ה"שלבים" ו*כל* התכניות בחצי שעה הראשונה.
שכבר בחצי שעה הראשונה יורידו כל דבר שאיכשהו קשור לחמאס, כל מבנה ומבנה וכל דבר ודבר. והכל עם פצצות טיפשות (אחרי שמזהירים לצאת) ולא עם הטילים המטורפים האלו שעולים מיליונים.
כל טיל כזה זה פחות כסף לדברים אחרים - חינוך, בריאות, רווחה, הורדת יוקר מחיה וכן הלאה.
זה כאילו כל האנשים, כל החדשות, כולם מדברים על ה"אויב", על "חמאס", על ה"ערבים", אבל למה כל זה קרה - בגלל ביבי!
זה כמו שיש אדם שמגדל אלפי נחשים בחוה ויום אחד משחרר את כולם לאמצע עיר וכולם בפאניקה.
ואז מה?
ואז כולם מתחילים לדבר על הנחשים, כמה שהם נוראיים, מסוכנים וכו וכו
ואף אחד לא מדבר על הגורם של הכל.
זה פשוט לא נתפס אצלי בראש כל מה שקורה.
וזה עוד לפני שהתחלתי לדבר על מערכת המשפט שלא עושה שום דבר רציני, וזה גם במשמרת של ביבי שלא שינה כלום כמו למשל חוק מינימום 30 שנה לכל דבר שקשור לטרור (אם לא גירוש כמובן כברירה ראשונה). ביבי שלח את כחלון להתנגד לפסקת ההתגברות וכו' וכו'. הרי אם היו עונשים רציניים ולא מה שיש עכשיו, זה היה מונע 90 ומשהו אחוז מכל מה שאנחנו מכירים (טרור חקלאי, צאלים, נגב, גליל וכו וכו) ואז מן הסתם לא היה את מה שהיה עכשיו, לפחות לא בעוצמה כפי שזה עכשיו. איזה ערבי יתפרע ביפו אם הוא ידע שאחרי כמה דקות ישלח לכלא ל-30 שנה??? עם "כל הכבוד לטרור" (בציניות) הם לא טיפשים גמורים וכאלו עונשים מרתיעים. ועד היום אין כזה עונש שזה פשוט מטורף ומטומטם מעל כל טמטום.