אתמול העלו את עצמות רבי שאולאורושקוש
הכהן זצ"ל(סבא רבא של סבא של סבא שלי)
מן הסתם אתם לא מכירים אותו אז אני אכתוב כאן שני סיפורים עליו..

רבי שאול שהיה תלמיד חכם ישב פעם ולמד עם רבו ועוד כמה תלמידים. ואז נתקשו התלמידים ורבם בדברי התוספות. הרב שידע את חוכמתו של רבי שאול ביקש ממנו לשבת בצד ולנסות לפתור את הקושיא. רבי שאול ישב וניסה למצוא רעיון לפתור את הקושיא ולא הצליח.
יצא רבי שאול לבחוץ כדי להתרענן וישב עצוב על שלא הצליח למצוא פתרון. פתאום ראה את רבו והרב שאל אותו אם הצליח להבין את דברי התוספות.רבי שאול אמר לו שלצערו לא הצליח. הרב עודדו והתחיל ובאר לא את דברי התוספות.הרבה הלך ורבי שאול שמח שעכשיו הוא הבין את הדברים.
בערב העלה שוב הרב את קושיא. רבי שאול חשב שהרב מנסה לבחון אותו אם הקשיב למה שאמר לו והתחיל להסביר את הדברים.הרב התפעל מאוד שרבי שאול הגיע לדברים כאלה בעצמו. רבי שאול לא הבין ואמר:הן אך לפני שעות ספורות הרב הוא זה שפירש לי כך..ומה פשר ההערכה? הרב התפלא יותר כי מעולם לא פירש כך.. אמר הרב לתלמידי שכנראה היה זה אליהו הנביא שבא בדמותי כי ראה את עצב רבי שאול שלא הצליח לפתור את הקושיא..
פעם יצא כרוז בעיר שכל מי שיש לו עבדים צריך לשחרר אותם! שמע רבי שאול את הדברים ותחיל לבכות בכי סוער והלך לביתו.כולם באו לביתו כדי לשאול מה קרה לרב שהרי אין לו עבדים?! העבדים האלה הם מבני חם ומבני בניו של כנען שנתקללו להיות עבדים ועכשיו משתחררים. ואנו עמ"י בני מלכים נתונים לבוז,לשעבוד ולעבדות אלפיים שנה!!
התעייף הרב ונרדם. אשתו השגיחה עליו כי פחדה שיתעלף ושאר האנשים הלכו לביתם.פתאום התעורר הרב שמח. שאלה אותו אשתו:מה קרה? הלכת לישון עצוב וקמת שמח? אמר לה רבי שאול:בחלום באו לנחמני כי עוד זמן קצר ישובו בנים לגבולם ותבוא הגאולה.שאלה אותו הרבנית:האם נזכה לראות זאת בעצמנו? ענה לה הרבה:לא שאל אות:ובנינו?וגם אז אמר לה שלא.ואז אמר לה רבי שאול שאם אינו טועה בימי נכדו יוושע עמ"י.
אני לא יודעת אם נכדו באמת זכה אבל נינו-רבי משה כלפון הכהן זכה לראות את הקמת מדינת ישראל ובע"ה נזכה לגאולה שלמה.אמן!
פשש..איזה יחוס יש לך אור שיראל.
ולא תאמיני אני מיוחסת לאדם וחווה(באמת!!!)אורושקוש
חח..אז אנחנו קרובות..שיראל.
גמאני!!!!!!!דוסית גאה!
יואווו!!!איזה עולם קטן!!!
ממש!אורושקוש
ולא הייתם רוצים שאני אכתוב את כל האנשים שאני מיוחסת אליהם כי זה לא יגמר...
קפיץשיראל:)
וואו...באמת..=]שיראל:)
אני קרובה שלך!רוצה להיות חופשיה
מגניב לנו..אורושקושאחרונה
ודרך אגב מחר היום פטירה של רבי משה כלפון..כשהיה בא לי אני אפרט עליו
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך