אזהרה! דעה לא פופולרית לפניך!! בינייש פתוח

לא צריך להיות חכם במיוחד בשביל להבין שרוב מוחץ של הערבים לא לוקחים חלק פעיל בטרור ובלינצ'ים, אחרת היו מיליונים כאלה+ מלחמת אזרחים.

לכן אין שום הצדקה מוסרית או סיבה הגיונית להחרים עסקים של ערבים או מי שמעסיק אותם וזה גם יפגע במעסיק היהודי ויכניס אותם למעגל הטרור בלבד

וכבני אדם אנו שופטים בני אדם אחרים על מעשיהם בלבד לכן אין להיכנס לנעליו של אף ערבי ולהאשימו שתומך בטרור בליבו

תמיד יש העדפהבייניש נח
לקנות מיהודי ולפרנס את האחים שלך ולחזק את העם שלך מאשר לקנות מגוי אף אם הוא צדיק. אני תמיד אעדיף עבודה יהודית מנהל יהודי שמעסיק יהודים. רק בחוסר ברירה אלך לאחד שמעסיק בני דודים

אם זה יגרום למעגל טרור זה יסתיים בזה שהם צריכים להוריד את הראש ויתנהגו כמו שצריך וישלמו מיסים או שילכו לעבוד במדינה אחרת.
במדינה שלנו ערבים הם מעל החוק, אם לא מורידים להם את הראש (כפשוטו) אז לפחות נלחמים בהם כלכלית. אני משלם מספיק כדי שהם יקבלו חשמל ומים ולינה וטיפול רפואי בחינם לגמרי
רוב הדעות שלי לא פופולריותבייניש נח
בישיבה מכנים אותי פלוני העברי (כמו את אברהם אבינו)
אני בעד להגיד את הדעות שלך ולהתדיין עליהם אז שפו. כל הכבוד.
אני רואה את הדברים אחרתבינייש פתוח

כשקניתי מסך למחשב העדפתי לקנות זול יותר מksp ולא מהשכן הבני ברקי שלי.

וגם בתור מורה פרטי למתמטיקה אני מצפה מהורים לבחור אותי משיקולי עלות מול תועלת בלבד

חבלבייניש נח
סימן שאתה רואה את טובתך האישית הרבה לפני טובת עם ישראל. אלו לא אידיאלים של תורה.
אני לא מתיף לך מוסרית וגם אני קונה מגויים לפעמים כי זה יותר זול, אבל אני לא אהפוך את זה לאידיאל או ללכתחילה
קודם כל כמו שכתב הבייניש השניחדשכאן
תמיד אני מעדיף לקנות מיהודים. לא משהו חדש.
שנית, לא מבין מה עוד חסר להתפקח מהקונספציה שזה לא כל הערבים וכו' וכו'. עד עכשיו הערבים של הערים המעורבות היו בסדר, עכשיו מה? אז נמשיך לחלק בתוכם עוד ועוד? סליחה אבל זה סוג של התנצלות. המציאות טפחה לאנשים על הפרצוף. אותם ערבים של הדו קיום וכו' הם אלה שפרעו (או סיועו בכך) בשכנים שלהם.
זו מציאות שצריך להפנים.
אדגיש אם אני ניגש מהפרט, אני באמת לא חושב שכל אחד ואחד הוא אויב ישראל,
אך כשאני יורד מהכלל אל הפרטים אני בהחלט מתייחס לכולם ככה. סוג של כבדהו וחשדהו - לא אפגע בו אך גם לא אצור איתו קשר.
בסוף, באופן כללי, יש כאן לאומים שונים. ערבים באופן כללי יזדהו עם כאבם של הערבים. שוב, אני לא אמר שא"א למצוא פרטים שונים, אבל ביחס הכללי זה היחס.
בדיוקנוגע, לא נוגע
והקטע הכי מצער זה שבין המתנצלים יש יהודים מלוד ועוד יהודים מאוד ציונים שעוד לא באמת הבינו מול מי יש לנו עסק.

לדוגמא פה, התרשמתי עד הפסקה האחרונה ואז הבנתי שיש בנו שאריות של השקפות נוצריות-
יצא המרצע מן השק
מה עוד צריך לקרות כדי שירד לאנשים האסימון?נוגע, לא נוגע
עבר עריכה על ידי נוגע, לא נוגע בתאריך ח' בסיון תשפ"א 14:26
שיקבלו ווטסאפ מכל ערבי וערביה במדינה שהוא היה שמח שימות?
מתי תבינו שהחילוקים האלה לא שווים כלום, שזה לא מלחמה בין פרטים אלא בין עמים?

מילא אנשי שמאל חילוני שיש להם השקפות ואג'נדות שהן תכלית החיים שלהם ולכן הן יעוותו כל דבר רק כדי לשמור עליהן, אבל אדם דתי ולאומי שאומר דברים כאלה?

מתי תבינו מה שערבי בן 16 מבין?
תלמידים ערבים בשיחה עם ירון לונדון: בעתיד לא תהיה מדינה יהודית, הרוב יהיה ערבי

ונקודה למחשבה- כל הח"כים של המשותפת ושל רע"מ תומכי טרור ומדברים כל הזמן על כיבוש וכיבוש ולא דואגים לערביי ישראל.
האם זה לא אומר שגם המצביעים שלהם תומכים בטרור, גם אם בשקט, וזה לא רק "דברים שבלב" כדבריך?
אתה מתייחס לכל פרט בפני עצמומישהו איתי
ועד שהוא לא מפגין/זורק אבנים הוא צדיק מבחינתך.
אבל יש כאן מאבק בין עמים/דתות, ובקבוצה מול קבוצה יש תפקידים שונים לכל אחד, לא כולם בחזית, ממש כמו אצלנו

ובשביל לפתור את הבעיה צריך להיאבק בקבוצה ככלל, גם אם זה יפגע ב'חפים מפשע' (וזה נכון לכל מאבק בין קבוצות, גם בחיי היומיום שלנו, פוגעים לפעמים בקולקטיב)

אם תפגע בפרנסה של ערבי שלא קשור למעגל הטרורבינייש פתוח

רק תכניס אותו לשם

לא מסכים בכללמישהו איתי
הם שונאים אותנו ורוצים לפגוע בנו, בלי קשר למצב הכלכלי.
התקוה היא זו שמזינה את המאבק, ולא המצב הכלכלי
(ערבים שחיים בישראל נהנים ממצב כלכלי מעולה, בטח ביחס למדינות השכנות, לא ראיתי שזה עזר, ויש דוגאמות למכביר)

בכלל, הנחות היסוד שחוסר תקוה ומצב כלכלי רע הם הגורמים למלחמה בישראל, הן הנחות כ"כ מערביות חילוניות, שבטוחות שהעולם הגשמי הוא הכל.
וזה גורם לשיבושים קשים בתפיסת המציאות (אוסלו נשען על זה, וגם עכשיו יש מאמר בערוץ של מרטין שרמן שמתובל בזה).
הערבים מוכנים להקריב הרבה מהנוחות הגשמית וכד למען המאבק שלהם (גם היהודים אגב, אחרת היינו בשוויץ)

גם החלוקה הגסה בין מעורבים לחפים מפשע, בצורה המקובלת בשיח היום, בנויה על השקפת עולם שמנתקת את האדם ממעגלי זהות טבעיים ומתייחסת אליו כאטום בודד
(כמובן שאני לא מאשים אותך בכל הדברים האלה, וגם לא חושב שהם רוע מוחלט)

נ.ב. אני לא אוהב להשתמש במילה טרור על הטיותיה השונות.
יש כאן מלחמה על חיי יהודים, על עצמאות המדינה.
כשמדברים על טרור עלולים להגיע לויכוחים מה נכנס בהגדרה הזאת, ואז לנסות להסביר מה ההבדל בין תג מחיר לפיגוע של ערבים וכו וכו.
אצלי זה פשוט.
המלחמה היא על העם שלי, מי שאיתי אני איתו (ואם הוא טועה אז נטפל בזה כמו שמטפלים באחים טועים וכו), ומי שנגדי אני נגדו בכל הכח, גם הוא לא נכנס תחת ההגדרות המשפטיות לטרור
כהמשך לנ.ב.מישהו איתי
אני רואה כמה אנרגיה משקיעים בימין על האמירה של קובי שבתאי ויהודיה שאמרה שמהציוה"ד יצאו הכי הרבה פעולות טרור.
נכנסים לפינות, הבדלי כמות והגדרות טרור.
תגידו פשוט שאנחנו יהודים ואנחנו עם אחים שלנו, גם אם הם טועים, אנחנו לא מהאום.
בדיוק כמו שהציבור הערבי ומנהיגיו עושים, כי הם מחוברים לזהות שלהם.
וזה שוויון אמיתי, להבין שהעומד מולי הוא אדם עם הקשר, שורשים ומעגלי זהות, וגם אני, ואם יש צורך אז אני נלחם על הזהות שלי (וביום יום מתעסק בלטפח ולגדל אותה).
שוויון זה לא להתייחס לשני אנשים כפלקטים משעמיים ושווים, כי שניהם בלי צבע ובלי ידיים ורגליים.
אלא כל אחד עם השוני שלו

(ושוב סליחה אם זה מתפרש כהתקפה אישית נגדך.
ממש לא)
👍🏻נוגע, לא נוגע
וכמו שאמר אריה דרעי- איזו כפיות טובה של הערבים בלוד. כמה השקענו כסף השקענו בהם וזה מה שהם מחזירים. מזכיר את מאורעות תרפט.

שורש אחר של הבעיה, בנוסף למה שכתבת, הוא תרבות ה"נרטיב". אין אמת אחת ומכיוון שכך לא יתכן שהצד השני באמת חושב שהוא צודק ושהאמת בידו ונלחם על כך. כנראה הוא משוגע. אבל מכיוון שלא יתכן שיש ככ הרבה משוגעים שם כנראה שיש סיבות אמיתיות שהם מתנהגים ככה ועלינו להכיל אותם ולהבין אותם ולתת להם יותר ויותר עד שיתרצו. הם כמו ילדים קטנים שפשוט לא מבינים את האמת וצריכים ללמד אותם אותה.
אבל מה לעשות שאם ערבי צמא דם יפגוש את אחד מאנשי הנרטיב, הוא לא יגיד להם "גם לכם יש נרטיב, אז לא אפגע בכם". הוא ישחט אותם בדיוק כמו שהוא רוצה לשחוט דתיים וחרדים.
השמאל הקיצוני פיתח מנגנון השמדה עצמית וחיבר אליו גם את אנשי המרכז והרבה אנשי ימין לצערנו. יבוא יום והם או ילדיהם יודו לנו שנלחמנו בטרללת הזאת.

הבעיה החמורה היא שגם אנשים דתיים, כמו ראש העיר לוד ורעייתו, שבויים בתרבות הנרטיב הטיפשית גם אם הם לא מודעים לכך.

המפכ"ל ההזוי של המשטרה הוא דוגמא מובהקת לאדם שאיבד את הצפון (וגם את המרכז). אצלו זה גם מעיד על רקבון מוסרי כי בניגוד לשמאל צקצקני, הוא אחראי באופן מעשי וישיר לבטחון תושבי ישראל בכלל ולוד בפרט ומעל בתפקידו והפקיר חיי יהודים.

צריך להתפלל חזק שסער יקבל שכל, שביבי לא יתקע מקלות בגלגלים, ותקום ממשלת ימין אמיתית שתעשה חריש עמוק עמוק במשטרה ובמערכת המשפט ותייהד אותם. תחזיר את הבטחון וזקיפות הקומה לעם ישראל ותבהיר לערבים שתומכי טרור לא יהיו חלק מאזרחי המדינה, גם אם הם ד"ר או ח"כ ואפילו אם הם גם ד"ר וגם ח"כ.
בעז"ה שהבלאגן הזה יקח אותנו כמה צעדים נוספים קדימה בדרך לגאולת עם ישראל.
מאמר שפורסם פה ומדבר על עוד גורם לתופעה:נוגע, לא נוגע
מסכים.מישהו איתי
לצערי הקמת ממשלה לא תפתור את כל הבעיות, ולא בטוח שאת רובן.
דרוש כאן שינוי משמעותי ברוח העם, ובעיקר בתפיסה של המנהיגות, הפוליטית/מדינית/תקשורתית/עסקית וכו.
בעצם לקחת את מה שרוב העם מאמין בו ברמה כזאת או אחרת ולהפוך אותו לתוכנית פעולה של מדינה.
ובשביל זה צריך הרבה אנשי אמונה ותורה אמיצים וישרים.

(הסיפור עם ר"ע לוד באמת הזוי, ברור לשנינו שליבו במקום הנכון, וברור לי שהוא יר"ש ואדם טוב, אבל הנדסת התודעה שעושים פה משפיעה גם על גדולי הליכודניקים)
כל העניין מאחורי הטענה שליבינייש פתוח

שיש ערבים שרוצים לחיות כאן בשקט וזהו, ואם תפגע בהם, אם ירצו לפגוע בך בחזרה וכך יכנסו למעגל הלחימה נגד ישראל

אני לא חושב שהאחוז הנמוך של הערבים הישראלים בטרור בוא כי הם חיים טוב אלא זה כי אין להם מנהיגים שמספרים להם שהצבא סוחר באיברים של ערבים ועושה ג'נוסייד

מסתבר שיש מיעוט שרוצה לחיות כאן בשלוםמישהו איתי
אבל רק אם נהיה חזקים.
אם לא, כולם יתהפכו עלינו.
ואם לא תהיה הרתעה, אולי יהיו כמה ערבים שיאהבו אותנו, אבל יהיו פי מאה ערבים שיתחזקו במלחמה שלהם (כולל איראן וכו)

ואני חושב שהאחוז הנמוך שעוסק בטרור הוא לא בגלל המנהיגים (בוא, מה ההבדל בין טיבי לאבו מאזן? שלא נדבר על ראאד סלאח).
ערביי יו"ש וערביי הקו הירוק דומים מאוד, אלא שהישראלים מורתעים
99%בייניש נח
רוצים לפגוע בך. אלו שלא פוגעים זה בגלל שהם יודעים שיפגעו בהם חזרה.
יהודים מבינים עיברית. ערבים מבינים במכות ואגרסיביות. ככה הם מדברים בינם לבין עצמם וככה הם מדברים איתנו וככה אנחנו צריכים לדבר איתם
הבעיה בדבריך היא בכלל הלגיטימציה שהם יהיו פה..נקודה טובה
זה בעיה עוד הרבה לפני הטרור.
ואולי זה בדיוק ההבדל..חדשכאן
טוב, אחי...מזמור לאל ידי
נראה לי שזה פופולארי לחשוב ככהadvfb

לא כאן בפורום הזהבינייש פתוח

לא מזדההadvfb

לא מחרימים סתם עסקים ערבים. מחרימים עסקים שמביעים הזדהות עםבסדר גמור

טרוריסטים אלימים

לא תחנםפלונפון מירוסלבאחרונה
אין מספיק מקום בשרתים של ערוץ 7פשוט אני..

אם אתחיל לכתוב ביקורת על הגיליון האחרון של מגזין ''פנימה'' 🙈

כמעט בכל עמוד הרגשתי צורך לדפוק את הראש בקיר, אבל הצלחתי להתגבר על היצר 🥳

הדסה הדסה למה את הלב שלי לקחת הדסההה קפיץ

שנים לא הייתי פה.הלב בוער למלך!

לא ידעתי שזה עדיין קיים. אז ברוכים תיהיו אנשים חדשים וישנים

אתה קיים גם מחוץ לווצאפ???אריק מהדרום

לאט לאט חוזרים למקורותהלב בוער למלך!אחרונה

מה אתם חושביםהתלמיד העייף

הייתי בחתונה עכשיו של חבר והיה 0 אנשים מהישיבה התיכונית שלנו (היום כבר נמצאים עמוק בעולם הישיבה) הגיעו מהישיבה התיכונית אני הרב שלנו וראש הישיבה עכשיו זה לא היה בחור שקט הוא בחור שבתיכוניץ היה מאוד פעיל ובאמת היה חבר טוב של כמה חבר'ה וחברמן עכשיו בסדר לא כולם חייבים לבוא אבל מינימום חבר אחד שניים טובים מה נסגר??

עצוב ממשכְּקֶדֶםאחרונה

הפיצ'ר האהוב עליי בתקופה הזועשב לימון

שנכנסים לאתר אינטרנט והוא מציע לי לאשר שימוש בקוקיות 🤭

אם יש שיער מספיק ארוך אני מאשרת

עד עכשיו אני לא מבינה מזה הקוקיס האלהנחלת

וגם, למה מכנים את מה שזה לא יהיה, כך.

אבל אני לא דוגמא...

תודה!נחלתאחרונה

משה

עוגיות זה משמין (את בקשת ה http)

אני מכיר את הבן אדם בתור ילדל המשוגע היחידי

אבל אז הוא דווקא היה מפחיד קצת לילדים

כמה טוהר, אמת וכנות יש בונחלתאחרונה

ממש ממש מהלב. באמת, גרם לי לחלישות הדעת. איזו נפש, נשמה, יפה ונקייה!

סרטונים מה7.10 - מה קורה לנפשחוזר תמיד לאשתי

שמישהו יעזור לנתח, מה קורה לנפש שלנו, מה היא מרגישה כשהיא רואה סרטונים מה7.10?

מה קורה לנו שם עמוק בפנים?

נ.ב.

צפיתי בסרט הזוועות כבר לפני שנה וחצי.. הכל מזכיר לי את מה שהיה שם..

כזה נוראי..

דווקא הייתי בהלם מעצמי שלא קרסתי ודווקא הייתי סבבה אחרי זה.

אבל עמוק בפנים היתה לי הרגשה שזה הרס אותי.

מה אומרים?

לא ראיתי ולא מתכוונת לראותעשב לימון

יש דברים שעדיף להשאיר אותם לא ידועים עד הסוף

אין חובה לפגוע בנפש, וכל אחד מכיר את הנפש שלו ויודע כמה יכול להכיל

מצטרףמשהאחרונה

אני גם לא מאמין בלצפות בזה.

ראיתי פירוש של אחד הראשוניםכְּקֶדֶם

לא זוכר מי כרגע מחילה

שאמר שמראות אסורים כוללים בקטגוריה גם מראות קשים של שפיכות דמים. זה מזיק לנפש. בייחוד כשזה מהעם שלך.. כשאני ראיתי את מה שראיתי הרגשתי כאילו במובן מסוים אנסו אותי וחיללו אצ כבודי. יודע שזה דוגמא רדיקלית אבל זה הדבר ההכי קרוב להרגשה הזאת. זה עשה לי כל כך רע שנכנסתי לדיכאון למשך חודש לא עבדתי לא יצאתי מהבית לא שמעתי מוזיקה לא צחקתי בקושי אכלתי.

אבל אחר כך למרות הכל חייבים לבחור בחיים

אגב איך נחשפת לסרט הזוועות?

חבר שלי הצליח לפרוץ, אבל אחרי זה נחסם לוחוזר תמיד לאשתי

חושבת שזה יצר הרע לחזות בזה.נחלת

מן סוג של מזוכיזם כזה. לא ראיתי ואיני מתכוונת לראות, בעז"ה. יש מספיק מועקות ומתח,

לשם מה להוסיף זוועות?

וואלה מענייןכְּקֶדֶם

עזרא שיינברג - מישהו יודע מה סוף הסיפור?חוזר תמיד לאשתי

הסוף עוד לא הגיע לצערינו...הסטורי

ישב כמה שנים בכלא, שוחרר כמיטב המסורת של מערכת המשפט הישראלית המלאת חמלה והגנה על אלו שהרסו חיים.

מסתבר שתוך כמה שנים יחזר להסתובב עם פמליה וחסידים שוטים, בדיוק כמו מוטי אלון...

זה השאלה... מתפתח שם משהו?חוזר תמיד לאשתי

היו מחאות, דיבורים, ואז השתקה.

אולי צריך להציף את הנושא הזה שוב.

צריך לעקוב, לבדוק מה הסטטוס של הרוע הזה

מעניין... אנשים כאלו תמימים?חוזר תמיד לאשתי

מי מסוגל לחזור לכזה איש? להאמין בו?

מדובר על אנשים אינטלקטואלים... לא לבושי שחורים שנוהרים אחרי כל כת מזדמנת וכל איש אשר בשם רב יכונה, אשר כל רדיפה שבעולם וכל פיצוץ פרשייה לא תרחיק אתם ממנו אלא תוסיף ותעצים את אהבת והערכתם אליו..

לא יודע, איך חזרו שוב ושוב למוטי אלון?!הסטורי

איך יש עדיין אלפי חסידים לברלנד?!

אין לך לעקוב אחרי כל דבר בעולםנקדימון

אם אתה מכיר שמישהו שמתפתה לשם, תציל אותו. זהו.

נדמה לימשה

שהיכולות שהביאו אותו למקומו הקודם עדיין שם. ספויילר: זה אכן דבר שלא מסובך מדי ללמוד. אבל רוב האנשים המערביים לא מאמינים בזה ואז כשזה עובד להם זה שוק חייהם.

אני חושבת שדווקא במקרה שלו, הוא מנודה עד היום והלואוריןאחרונה

הלואי שכל המתעללים/אנסים/פדופילים היו מקבלים יחס כזה לתמיד. יש יוצאים מהכלא וממשיכים במעלליהם וגורמים כאב וצער לעוד קורבנות.

למיטב ידיעתי גר היום בקצרין ומנודההריון ולידה

עוד יש איזו הפגנה קטנה כל מוצש מתחת לביתו בקצריןיהודי שואף לטוב

תגובתי נוגדת את תקנון האתר 4ne1

עוד פעם גולש יותר זמן ממה שתכננתיחוזר תמיד לאשתי

בפעם האלף החלטתי שהפעם אני לא נסחף.

כאילו, שום דבר לא יעזור זה חזק ממני.

לא בקטע של צדקות או נפילה, פשוט נגרר, זה שורף זמן ואני מרגיש שאין לי שליטה על הזמן שלי.

מה יש באינטרנט שמטשט את גבולות הזמן, ותמיד תמיד תהיה עליו יותר זמן ממה שתכננת?

כמו בקניון, מטשטש תחושת זמןעשב לימון

ונועד להיות כזה.

אני באמת דקה מחזירה תשאלה אליךSeven

מה יש באינטרנט שגורם לך לשרוף זמן ?

(אלא אם כן התכוונת אינסטגרם טיקטוק וכזה ואזיותר מובן)

הממחתול זמני

– המוח האנושי לא אוהב להתמקד כל־כך במשהו אחד לאורך זמן רב. זה מאוד קשה לשבת במשך כמה שעות ולהתעסק במשהו רצוף כמו ציור או כתיבה, למי שלא רגיל לזה. באינטרנט יש הרבה גירויים קצרים והמוח שלנו מת על זה (זפזופ בין אתרים, חדשות).

פעם הייתי אוהב לשחק במשחק מחשב מסוים אבל זה היה קשה לשבת עליו הרבה זמן בלי הפסקות של דברים אחרים (כמו קריאת מאמר).

– אני חושב שהאור במסך מרגיע/ממכר. המחשב/אינטרנט/UI בנוי בצורה מאוד מאוד כיפית ונוחה לעין והמוח די נרגע מזה.

– אתה תמיד יכול לעבור לטלפון בלי דפדפן או למחוק את הדפדפן מהטלפון שלך (אפשר לחפש מדריך), אם הבעיה שם.

אפשרoo

להגביר שליטה ע"י

צמצום טריגרים

(לשים את הטלפון בחדר אחר/ לצאת החוצה בלי טלפון)

מציאת חלופות

(תחביבים/ לדבר עם אנשים/ לצאת לטייל)

אימון

(לשים יעד ריאלי ולהוסיף עליו כשמצליחים להשיג אותו)

אגב זה לא קשור רק לגלישה אלא לכל שליטה עצמית אחרת

(אוכל/ כעסים/ זמנים/ תקשורת תקינה/ גבולות)

כשמשפרים שליטה בנושא אחד

הוא יכול להשפיע על עוד נושאים

כנראה שיש לך יותר מידי זמן פנוי?פ.א.אחרונה

אחרת היו לך עיסוקים אחרים שהיו יותר חשובים לך, מעניינים אותך, התחייבת לעשות אותם כי אחרת תיפגע…

אולי יעניין אותך