הייתם רוצים חיי נצח?bahu12

ואם הייתם יכולים לתת חיי נצח לכל אנשי העולם חוץ ממכם הייתם עושים את זה?

אוףף לא אוהבת שאלות על מוותהפילוסופית

אבל אם כבר שאלת אז הייתי מעדיפה לתת לכולם חיי נצח חוץ ממני מאשר שרק לי יהיה חיי נצח... כאילו אני מה אני יעשה עם כל כך הרבה זמן? אם יש משו שמכאיב לי במוות זה אנשים שמתים ואני עצובה עליהם לא שאני מתה... כאילו אני מעדיפה לא לבכות על אנשים אחרים שמתו אבל אני לי בעיה למות בעצמי כאילו אל תחשבו אני לא יתאבד ואני לא אובדנית אבל אחרי שאני ימות לא אני זאת שיבכה אחריי.. (יאו איזה אגו אבל אם כבר שאלתם...) 

וואו כל כך מזדהה עם התחושהמתנחל בראבק

לא מפחיד אותי המוות, מצער אותי לחשוב מה יקרה לקרובים שלי והרבה יותר מפחיד אותי מוות של קרוב מאשר מוות של עצמי

בטח שלאמח"פ

את השני

כן וכןאנא אערף

אבל שנקבל את השכר בעולם הזה עוד.

ברור שלא.מתנחל בראבק

אם היה לי חיי נצח לא הייתי עושה כלום שאני לא חייב לעשות כי תמיד "יש את מחר"

הממ..נערה ארצישראלית

תלוי. אני רוצה להספיק כמה שיותר, רוצה שתהיה לי הזדמנות לתקן טעויות ולהיבנות, אבל חיי נצח?? מתישהו הנשמה צריכה לנוח, לחזור ולהתרפק על בוראה.. אני רוצה להגיע לעולם האמת מתישהו, אבל רוצה לפני כן מספיק שנים כדי להגיע לשם עם סל זכויות גדוש.. א קיצער - לא חיי נצח, אבל בהחלט אפשר אורך ימים ושנים, ובבריאות..

ולתת לכולם חוץ ממני - כמו שאני לא רוצה חיי נצח, מסתומא יש עוד שלא רוצים.. 

ממש לא! גם לא הייתי נותנת לאחרים!נ נח מאומן

מספיק סובלים בעולם הזה, אז למה להאריך??

אם כבר לקצר..

וואו כל כך צודקתתתתתתתתתתתג'ורג

אוי אהבתי את השאלה.חיי נצח זה מגניב אבל מצד שני לא.סנובול

תלוי איזה חיים.עובדת ה בשמחה????

עם משמעות או בלי משמעות, תלוי באיזה אופן אתה חי, אם בכלל אתה חי, לא כל מי שנושם מוגדר חי..
אתה יכול לנשום שנים ארוכים אבל בלי לחיות ואתה יכול לחיות חיים קצרים אבל לחיות.

אז השאלה אם אתה רוצה להאריך את הזמן שאתה תנשום... האלה שיענו "לא" אומרים את זה כי הם לא באמת חיים פה, בנאדם צריך ללמוד לחיות, והאלה שיענו "כן" כנראה באמת חיים... ובאמת הבינו את המשמעות של החיים, עד כאן החפירה שלי...

ובקשר למה שאני עונה על השאלה הזו זה יהיה קצת פטתי אם אומר "כע" כי אני אהיה כנה איתכם, אני לא מרגישה שאני חיה.
ייאלה ביי גיט שאבעס.. 

תאמת שכןג'ורג

למרות שזה אכזרי בעייני לכלל כי אני אישית יש ימים שספרתי עד למוות והכל אז ליגרום עכשיו שהוא יחיה חיי נצח לא נישמע לי הוגן אבל תחלס בסוף הוא ילמד להעריך את החיים מקווה אז שכן אני למדתי ולומדת יותר נכון מנסה להעריך את החיים 

לאאמרלד
"לעיתים נדמה לי כי הותירו אותי בעולם הזה כעונש,..
כאילו מטרתי היחידה בחיים היא לקבור את יקירי ותו לא. "
( רוז רד, מהספר אמרלד ילדת פיות)
וגם מה שכתב @מתנחל בראבק ממש נכון
כי כאילו זה כבר הופך להיות חיים בלי תכלית.
ולתת לכולם חיי נצח גם לא.
כי לא הוגן כלפי אלה שסובלים.. למרות שזה יכול להתהפך בהמשך
אמממג'ורג

צודקת אם היו נותנים לי חיי נצח זה היה סבל בילתי ניגמר באמת סיוט מיתמשךךךךךךךך

לא ולאטונה(לא דג)

אלא אם כן הכוונה בחיי נצח זה לעוה"ב

לא אחד הדברים הכי יפים בעולם זה שהוא משתנהישתבח שמו!!אחרונה

חיי נצח לא אבל להאריך לכולם את החיים ב100-180 שנה סבבה לחלוטין ותחשבו שאנשים היו חיים לנצח תוך 1000 שנה היו עוברים מבכינה טכנולוגית את איפה שאנחנו עומדים כיום 

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך