מה דעתכם על לחקות מורים? ולא במובן של המודל לחיקוי<אריאל>
בישיבה אנחנו מצלמים את אחד הילדים שהוא מחקה מורה כלשהוא.. (ואז זה עולה לפייס..) המורים בד"כ לא נפגעים, זה ממש לא פוגע, זה כמו הדברים בפורים...מאהבה...
מה אתם חושבים?.. אצלכם זה קורה לפעמים?.. ספרו...אני בעז"ה יחזור מחר...(צריך להתחיל ללמוד לתיאוריה..)
זה יכולהיות שיא המצחיק,הדר*
אבל צריך לשים לב שהמורה לא נפגע...
שזה לא משהו.. אבל אין לי זכות לדבר אני מתחצף למורההרועה
בפנים..
לא קורה לי... אני בעד כבד אותם והם יכבדו אותך..<אריאל>
בכיתה ובעיקר במגן... אבל אני צוחק איתם המון!... והם צוחקים איתי.. יש מורים שאני ממש חבר שלהם!..

(לפעמים זה דיי מוגזם.. שהמורה לאנגלית (שיכולה להיות אמא שלי או אולי סבתא שלי?) נותנת לי צ'פחות על הכתף...היא משתדלת להפסיק, היא יודעת שאני שומר נגיעה...) 
דוקא נחמד.. לפחות אצלנוכחול כהה
נגיד בפורים לקחו את כל התמונות של המורים ושמו להם מטרה וחוץ מהמורה לביולוגיה ששאלה איפה היא?
מה שכן זה.. לחקות רבנים שיכול להוה בעיה
גם אצלנו עושים את זה...ד"ר אריק
בס"ד
לדעתי זה לשון הרע ממש!
אבל אם המורה יודע, ונותן אישור להמישך, לא ניראה לי שיש בעיה עם זה...
מורה לא צריך להיות חבר...חחח...אוי ואבוי לי!!1חחחח...אבל גם לא מפלצת...., זאת דעתי.
גם אני ממש לא נקייה בזה אבל-מיכלCOC
בסיעתא דשמיא
אני יודעת שהמון רבנים הם ממש נגד זה (ז"א לדוגמא בפורים..) אפילו אם הרב מסכים שייצחקו עליו זה השפלת רב לעיני רבים ולכן לפי דעתי גם לחקות מורה זה ממש ביזוי גם אם היא מסכימה..
תלויgolani
כלל א. לא לחכות דברים שמעוררים גיחוך, לדוגמה: העווית פנים מוזרה, גימגום וכו'.גם מבטא יכול להיות לפעמים בעייתי
כלל ב: במידה. מה זה בדיוק? קשה להגדיר שכל אחד יגדיר לעצמו.
והכי חשוב: עדיף לא לצחוק בהצגה מאשר לבכות אחריה.
~~הסנה-בוער
בס"ד
זה נראה לי מזלזל במורים. ו-לא יודעת, גם אם הם מרשים, אני לא אוכל לעשו תאת זה. זה כמו שאני לא אוכל לקרוא למורה בשם פרטי וכו'. [אולי זה החינוך שקבלתי (רק משם המשפחה שומעים..)]
בד"כ מורה לא יגיד לך לא אם תשאל אותו, כי זה מן לח חברתי- אם זה נהוג ועוד מורים מסכימים וכו'. וגם אם הוא מסכים, זה לשון הרע- לא נראה לי שזה מותר. כמו שאפילו על עצמינו אסור לדבר לה"ר [ואנחנו הרי יכולים להסיכים לזה].
[ותפסיקו ללמוד תיאוריה! זה מלחיץ אותי! ]
דווקא מורה שאמרה לא לחקות אותה.(בפורים)<אריאל>
לא חיקינו, והמורים שבד"כ צוחקים על החיקויים בפורים וממש נראה שהם נהנים מזה, אותם אנחנו מחקים.
אני ממש לא חושב שזה בא מזלזול, אנחנו מתים על המורים שאנחנו מחקים.. הם תותחים. למשל את המורה לפיזיקה שלי, שאני פשוט מעריץ אותו, חיקינו ויצא מצחיק. כי חיקינו את ההתנהגות שלו בשיעור, שפשוט מרתקת ומצחיקה.

[ואל תדאגי...גם אם אני יעלה לכביש וידרוס אנשים, אני מבטיח שאני אטפל בהם אח"כ(אני מתנדב במד"א)]
תראהgolani
לא כל מי שמסכים הוא אכן לא נפגע. ילד יכול לומר חד וחלק "לא רוצה ישחקו אותי" אצל מורה זה הרבה יותר מסובך, מה הוא יגיד "אני נעלב"? צריך להפעיל שכל גם אם המורה מסכים.
שאתה רואה חיוך של שמחה אצל מורה.<אריאל>
ואתה רואה שהוא ממש מתלהב מהצורה הטובה שחיקו אותו בפורים...? לא מספיק?.. אי אפשר לשחק כ"כ טוב..
לא האשמתי. אמרתי משהו כלליgolani
תחליט אתה אם הוא קשור למקרה שלך או לא.
הזכרתם לי עכשיו משהו |חיבת לשתף|לוטמניה
יום אחד, המורה שלי לתנ"ך יצאה באמצע בשיעור.
מישהי מהכיתה שלי התחילה לעשות חיקויים על כל המורות. וזה היה ממש מ-ג-ע-י-ל!.
יש בי עוד חלחלה שאני נזכרת בזה עכשיו.
זה תלוי מאדעין שלישית..
אם הם מסכימים וזה בפניהם אז למה לא?
אבל אם לא אז לא..
אצלנו בכ"א לא מסכימים
ובינינו לבין עצמנו חלקנו עושים את זה(עם ידיעה שזה אסור משום לשון הרע)

בטח שקורהלולה=]
ולדעתי זה ממש לא בכבוד שלהם. גם אם הם צוחקים מזה, לדעתי זה ממש לא מכובד לחקות אותם בכל דרך שהיא בשביל הצחוקים (אולי בשביל הכתרה או משהו כזה אז אפשר אולי.. אבל סתם ככה, ממש לא.)
הרבה מורים צוקים מזה כי אין להם מה לעשות מול זה... הם יודעים שאם הם יראו שהם נעלבים או משהו אז עוד יותר יצחקו עליהם, אז הם צוחקים איתכם, ולדעתי זה באמת לא מכובד ולא יפה.

וגם בכלליות, לצחוק על בנאדם גם כשהוא צוחק מזה ונהנה, זה לא יפה ויכול לפגוע, אז בטח ובטח שלצחוק על מורים...
לולה=), מסכימה איתך..הדר*
טוב, בשביל ההבנה של כולנו.<אריאל>אחרונה
לדעתי, יש שני סוגים/רמות של חיקוי: (אזהרה---עבודות חפירה בדרך  )

1. חיקוי של זלזול- להיתפס לפגמים של המחוקה, ולהדגיש אותם. וע"י כך "להשפיל" /"להקטין" את דמותו של  המחוקה בעיני הצופים. זאת ממש אבל ממש לא שאלה...זה ברור שלא.  

2. חיקוי שהוא לאו דווקא על פגמים, אלא על התנהגות:  =====>    אני אסביר: <======
קחו לדוגמה את החניכים שלי: פעם היה קטע שהסברתי ו"דיברתי עם הידיים" (זה קורה לי לפעמים) הם התחילו לחקות אותי עם הידים. (נבטים-ניצנים) זה הכל היה באוירה חיובית ונחמדה. זאת לא היתפסות לפגמים, זה אפילו שימח אותי. או סתם, במשחק כדורסל איתם הם אמרו :" עכשיו אני אריאל" ועשו חלק מהתרגילים שלי..(או לפחות ניסו..)
החיקויים האלה מראים על הערצה, על זה שהבן-אדם שהם מחקים חשוב להם ותופס מקום בלב ובמחשבה שלהם. לזו הסיבה שאני מבין שיש מורים שנעלבים אם לא חיקו אותם מספיק בהכתרה. (היה לי מורה למ"מ שיצא לא מזמן לפנסיה, שבהכתרות היה כ"כ שמח שחיקו אותו כי ככה הוא הבין את העניין)  

אנחנו בישיבה חיקינו את המורה לפיזיקה. שאמרתי קודם שאני מעריץ אותו -כי דרך הלימוד שלו היא מעניינת, אינטנסיבית ומושכת. (אני לא יודע אם הייתי מצליח בפיזיקה אם הייתי לומד עם מורה אחר, קרוב לוודאי שהייתי נרדם..) 
 זאת הסיבה שאני יותר סלחני כלפי החיקויים האלה.

..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך