בנות זה 1001 קישקושים ושימחת ילדהה!
בניםם! אתםם קשיםם! אין רעיונותת!
איזה מתנות הייתם שמחים לקבל ליומולדת?
יאללהה תגלו ליי! קשה איתכםם יואוווו
מסלש אולי או ציוד לטיולים, מה התקציב?
מכונת קפה?
מקציף חלב?
ציוד סנפלינג?
בוקסה טובה?
פחיק פחיק
אוכלללללללל

ולאבא תקני כספת לפלאפון. שלוקחת לו את הפלאפון בכוח אחרי שהוא 5 דקות רצוף בפחאפון
- ציוד לטיולים (משקפת/שק"ש/מזרן/גזייה/כירה/לדרמן/אולר/סכין מיוחד/תיק טיולים חדש/אם הוא מבוגר אז אפשר מקל טיולים כזה/אוהל/מזרן מתנפח(זוגי)/ערסל וכו'....)
- ספרי קודש/ספרים של מבוגרים לאבא, את יודעת וספרי חול שמתאימים לנוער, גם את יודעת....
- לילד בן 19 אם הוא אוהב ספורט אפשר לקנות ציוד ספורט כזה: גומיות למתח/מקלות מתח/משקולות/שעון מיוחד לריצה/חליפת מד"ס חדשה/צמידים כאלו וכו'...
- אם הוא אוהב אומנות/ציור אז אפשר לקנות קנבסים חדשים/מכחולים/עפרונות מיוחדים כאלו/צבעי אקריליק חדשים/בלוק ציור חדש/מגש כזה עם מקום לשים צבעי אקריליק/לוח לשים עליו קנבסים וכו'...
- אם הוא אוהב שטויות, כמו שכתבת, אני לא יודע מה זה שטויות, כי בכל זאת מדובר בבן אדם בגיל 19, אבל בהחלט אפשר לקנות בוקסה טובה/משחק קופסה טוב/אם יש תקציב אז אמ-פי/רחפן/טאבלט וכדו'...
-אפשר גם בגדים, זה גם יכול להיות נחמד, אבל תלוי אם הוא מתחבר לזה או שלא אכפת לו בכלל מה הוא לובש...
בעיקרון אם את ממש מתלבטת אפשר להביא גיפט קארד כזה למלא חנויות או גיפט קארד לחנות ספיציפית שאת בטוחה שהוא אוהב, ואז זה יחסוך ממך את ההתלבטות...
!!תות"ח!אחרונהמנסה לעזור במה שצריך...
|משיכת כתפיים|
חייב דחוף.

הרבה התחיל כאן.
כתיבה ופריקה ודברים חדשים, אנשים חדשים
מסגרת שונה לתקשורת.
לילות קרים, שיחות ארוכות שעוברות בהרבה מקומות אבל בסוף משאירות טעם מר של אכזבה וכמיהה.
ציפיות, בלי מקור. פרשנות, רצונות ודמיונות.
נגמר מהר או לאט, אבל בעצם בכלל לא התחיל.
או לא נגמר באמת, עד שנגדע. ואז שוב, מבליח, מצפה-מתאכזב-שוקע, נשאר לבד.
ובסוף הכל חוזר לאותה הנקודה, אותה הכמיהה, אותו החוסר.
מה שמילא אך ייסר ובכל פעם היה בלב חצוי, רק הגביר את הרצון בכל פעם.
קוראים לזה בכל מיני שמות - בדידות, חוסר בחום ואהבה...
רכבת הרים של רגשות, חיים שלא ממשיכים בשום כיוון למשך תקופה ארוכה.
בכל פעם משהו אחר בא ומתחיל הכל מחדש.
אין סוף. בסוף זה רק אני.
שלום בנצי 👋)
אתם אולי מכירים את המנהלים של פורום ישל"צ? אני רוצה להכנס אליו והוא נעול