יש ערבים טובים?The Lion
בהמשך ל אז אולי כן יש ערבים טובים? - נוער וגיל ההתבגרות
האמת שאני מאוד מתחבט בשאלה הזו.
מצד אחד הם שקרנים גדולים כל-כך, ועצם היותם מוסלמים מכריח אותם לשנוא אותנו. אני מכיר אמרה של חז''ל "הטוב שבגויים הרוג" כלומר שגם הגוי שנראה הכי חבר וטוב ובסדר והכל יכול להתברר כרוצח. ראיתם את הראיון של בנט ב-NBC? הוא מצטט שם את חוק מס' 7 באמנת המוסלמים (לא בטוח שאני מדייק): "אז יתחבאו היהודים מפני המוסלמים מאחורי העצים והאבנים, ותאמר העץ למוסלמי: 'הנה יהודי מאחורי, בא והרגהו'." יש גם קטע שירון לונדון (ההוא שלא מעם החרדים) שהוא מדבר עם ילדים ערביים שאומרים לו שזה רק עניין של זמן עד שהם ישתלטו לנו על הארץ.
מצד שני, ברור שיש, לא כולם רוצים לרצוח אותך, רובם רוצים לחיות בשלום (אבא שלי דיבר עם ערבי אחד שאמר לו שהכי טוב להם בישראל, והם לא רוצים לאבד את זה), והיו פעמים שערבים (משת''פים כנראה) שרצו לפגוע בבית כנסת וערביי הרחוב עצרו אותם.
מה אומרים? ובבקשה תביאו נימוקים לדעות שלכם, לא סתם להגיד סטיגמות (לטוב ולרע).
*באמנת חמאסקורא ממעמקים

טויב, אז ככה..נערה ארצישראלית

ביומיום - יש הרבה ערבים טובים. הם לא חייבים לעשות מעשים מיוחדים ולהציל יהודים ממוות, הם פשוט בסדר איתנו. לא לטוב ולא לרע. הבעיה העיקרית היא שבמצב של התפרעויות המוניות של ערבים, רוב הערבים הטובים כבר לא ממש טובים.. או שהם מורידים את המסיכה ופורצים החוצה עם כל השנאה השקטה שלהם, או שהם עדיין טובים וסבבה איתנו, אבל סובלים מבעיות של לחץ חברתי.. כי לצערנו להיות ביחסים טובים עם היהודים בארץ - זה כבר לא ממש באופנה. פעם ביו"ש המצב היה יותר טוב, אבל בעשורים האחרונים זה נהיה יותר ויותר חלוש ועלוב להיות ביחס טוב עם יהודים.. ולכן גם ערבים שאוהבים או סבבה עם יהודים, יעדיפו לא להראות את הפנים הללו בזמן התפרעויות כלפי יהודים.

סתם ככה חד משמעית יש ערבים סבבה. כל ערבי שעבר לידי ברחוב בלי להוציא לעברי איזו קללה עסיסית או לחילופין סכין מטבח חביבה, מבחינתי הוא בנקודת האפס - לא לטוב ולא לרע. אלה רוב הערבים שאני פוגשת ביומיום. חוץ מהם יש את אלו שיוציאו קללה או סכין - שהם יותר נפוצים מאלו שיוציאו חבילת סוכריות ויחלקו ליהודים העוברים והשבים.

א קיצער, יש ערבים סבבה, יש קצת ערבים טובים, ויש גם הרבה רעים שקולם נשמע למרחוק ומסתיר את קולם של אלו הסבבה.

יפהThe Lion

לדעתי הסיכום הטוב של העניין.

תודה.

זאת אמנת חמאס, לא אמנת המוסלמים125690

לא כולם בחמאס

יש הרבה ערבים שכן עושים פיגועים אבל הם לא הרבה כמו שזה נראה, פשוט הערבים הרגילים והטובים משעממים מדי כדי להגיע לחדשות

זו אמנת חמאס, אבל כמדומני שהציטוט לקוח מהקוראן בעצמוהָיוֹ הָיָה

"הערבים הרגילים והטובים" נותנים את הרוח הגבית לאלו שעושים את הטרור. חבל לטמון את הראש בקרקע.

לא כולם מקשיבים לקוראן125690
טוב..אחי אהוביה
לא היה לי כ"כ כח לקרוא את התגובות, אז מחילה אם חזרתי עוד פעם על דברים.

יכול להיות שיש ערבים טובים.
בעצם יש.
אבל גם אם כן מקומם לא פה.
יש להם כ"כ הרבה מדינות שהם יכולים לחיות בהם, זה לא שאם נגרש אותם לא יהיה להם איפה לגור.
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך