מבחינת ההרדמה-
צריך להביא אישור מרופא ילדים שאפשר לעבור טיפול בהרדמה, וספירת דם עדכנית.
הגענו, בצום כמובן- כדאי כמה שיותר מוקדם כי אסור גם מים 3 שעות קודם. חיכינו מעט ואז קבלה אותנו אחות לכמה שאלות, שקלו אותו בשביל לבדוק מינון של הרדמה. ראינו גם את הרופא המרדים.
שוב יצאנו לחכות בחוץ לתור שלנו. כשהגיע תורנו נכנסתי יחד אתו לחדר הטיפול- חדר רגיל של רופא שיניים. השכיבו אותו ממש בקצה המיטה והמרדים שם לו את המסיכה, הוא בכה כמובן כי הוא ילד די לחוץ, ולא מצא חן בעיניו כל הפוזה, אבל נרדם ממש מיד. ואז הייתי צריכה לעזוב את החדר, וזה החלק שהיה לי הכי קשה... חיכיתי בחוץ- זה יכול לקחת הרבה זמן, עושים שם בינתיים את כל טיפולי השיניים בבת אחת. בסף הטיפול הרופאה יצאה אלי והסבירה לי מה היה מצב השיניים ומה בדיוק כלל הטיפול. חיכיתי עדיין בחוץ עד שהעבירו אותו לחדר התאוששות ואז קראו לי להיכנס.
הוא היה עדיין רדום, האחות הסבירה לי מה קורה וישבתי לידו לחכות שיתעורר. הרבה פעמים מתעוריים בבכי ועצבנות בגלל ההרדמה.
הוא התעוור, בכה, הרגעתי אותו, שתה קצת ואחרי כמה זמן נתנו לנו לצאת להסתובב. יש מעבר לכביש חנות צעצועים אז הלכנו לקנות לו בלון ומתנה... חשוב מאד- אסור לעזוב לו את היד, או לשים בעגלה- כי בגלל ההרדמה יש חשש לנפילות.
אחרי שעה היינו צריכים לחזור, ראו שהכל בסדר אתו ושנתן שתן ואז קיבלנו מכתב שחרור.
מבחינת כאבים הדריכו לתת משכך כאבים אם צריך אך לא התלונן. מה שכן הוא היה קצת עצבני ונודניק כזה בימים שאחר כך בגלל ההרדמה.
באופן כללי הצוות היה מקסים והיה ממש בסדר.
מקווה שלא חפרתי מדי...