מצטרף לנ"ל, הטבת המס על הפיצויים טובה מכדי שתוציאו אותה.
הלוואה על קרנ" ש נחשבת הון עצמי לעניין אחוזי ההון העצמי, אך למיטב ידיעתי נחשבת הלואה לעניין כמות ההחזר החודשי שהבנק יסכים לקבל מכם.
ממליץ לא לקחת משכנתה לבד, ולכן סביר שתפנו ליועץ משכנתה *בלתי תלוי* שיגיד לכם איזו דירה אתם יכולים לחפש. אני יכול להמליץ על שני יועצים אמינים שאני יודע באופן אישי שעשו עבודה טובה להרבה לקוחות.
אם אתם מחפשים דירה למגורים באזור הזה, זה ממש לא קל, אלו יותר המחירים של באר שבע, אבל אם תתפשרו או אם תחפשו בנרות, אולי תמצאו.
בישובים כמו אלקנה או צופים חיפשתם?
אם אתם רוצים לשכור ולהשכיר, יש לכם סיכוי טוב לדעתי, כי למשל בהוד השרון אפשר לקנות על הנייר במחירים כאלה, למיטב ידיעתי (לא בדקתי את עצמי), ויש הרבה מומחי נדל"ן שממליצים על הוד השרון.
באופן אישי, אני לא אוהב ללמוד מ"מומחי נדל"ן אינטרנטיים" ולכן לא ממליץ לכם על הוד השרון, כי זה לא מספיק אמין מבחינתי.
אם אתם רוצים להשקיע באמת, אז אני אמליץ לכם להיות פתוחים יותר להשקעה בכל הארץ, ולגור איפה שבא לכם. יש אנשים טובים שיטפלו לכם בנכס מרחוק.
אם מעניין אתכם לקנות דירות רחוקות יותר, אוכל לקשר אתכם עם יועצי נדל"ן יראי שמיים לעזרה באיתור דירה להשקעה.
אני לא מקבל אחוזים מאף אחד.
לגבי השלמת הכנסה, אני מניח שפסלת כל מה שקשור לשיווק ומכירות מהבית?
טוב, אז אני לא מכיר דברים אחרים, אבל יש את אתר all jobs שיש בו באמת המון משרות, אם לא את כולן.
ואני נזכר באתר של סקרים שאפשר לקבל בו מלגה על מענה לסרטים, אבל אני מניח שזה לא הכיוון...