מה יוכל לדעתך לשפר את האווירה של הפורום?הרועה
כל הזמן יש אנשים שאומרים שהרמה כאן מתדרדרת, איך לדעתך נוכל לשפר את האווירה כאן?
ע"י שני דברים עיקריים:שיראל.
א.לא לפתוח כל הזמן שירשורי פריקה טפשיים/שירשורי "בוקר טוב","ערב טוב" וכיוצ"ב/שירשורי התלוננות על מצב הפורום וכדומה..

ב.לפתוח שירשורים רצניים-מענייני דיומא,כתבות יפות שראיתם/סירטונים טובים שראיתם וכיוצ"א.

מקווה שהועלתי קצת..
^-^..אני עם שיראל..-Rעות-
בס"ד

לדעתי,לוטמניה
אני חושבת שהבעיה נוצרה בפורום  בגלל הפרש הגילאים הגדול שיש כאן.
והפתרון הוא פשוט להפריד את הפורום, כמו החלוקה שהייתה לרש"צ ולצעיר בראש.
אין מה לעשות, מה שמענין ומעסיק שמינסט ממצוצע לא מדבר לחינוקית מבולבלת.
אבל לוטם,את רואה בעצמך מה קרה ל'צעיר בראש'שיראל.
ו'בראש צעיר'..
לא נראה לי כדאי שזה יקרה גם פה.
ראש"צ לא מת מעצמו,לוטמניה
הוא מת בגלל שהקימו את פורום סה"ר.
פורום סגור ואליטיסטילוטמניה
בהתחלה- לבוגרי ראש"צ.
והיום למי שהיו לו חברים הפורום שהכניסו אותו.
ולמה שזה לא יקרה גם פה?שיראל.
כי המטרה של הפורום הוא לא להיות אליטיסטי,לוטמניה
ואין פורומים טובים בעולם?
זה תלוי בעיקר בנו.
ההצעות האלה מזכירות ליgolani
את הראשות הפלשתינית בימים העליזים שלפני מבצע  "חומת מגן" - "הביטחון הלאומי" ו"הביטחון המסכל" "המודיעין הכללי" ו"המודיעין הצבאי" "כח 17" ו"הכוחות המיוחדים של באשיר נאפע" - מרוב כפילויות לא עושים כלום. יש את "בראש צעיר", "נוער וגיל ההתבגרות" ו"צעיר בראש" זה די ואפילו הותר, פתיחת עוד פורום תפגע בכולנו. פורום מקימים על נושא מסויים לדוגמה "ארץ מולדת" כדי לדון בענייני ארץ ישראל, "לימודי נהיגה" כדי לדון בלימודי נהיגה וכו', על דברים כאלה או לקבוצות גדולות (נוער נכלל בהגדרה הזאת) מקימים פורום, לא ייתכן שכל קבוצה בפורום שהתבגרה תקים לעצמה פורום אחר.
^ |מסכימה|הסנה-בוער
"פורום סגור ואליטיסטי"רחלקה
בעזהי"ת.

פורום סגור- זה עובדה, ואין חולק.
אליטיסטי- וואט? מאיפה זה בא לך?
מדובר בקבוצת חברים שהחליטו שהם רוצים פורום סגור ע"מ שיוכלו לכתוב כל מיני דברים בחופשיות בלי שאנשים שלא רצויים יקראו אותם. אז מה, גם זה אסור? זה נחשב אליטיסטי?
זה כמו שתתחילי להתנגד לאפשרות של קבוצת דיון במסר"שים, בטענה שזה לא הוגן.
לא חכם, אה?
לא מסכימה.הסנה-בוער
בס"ד
[טוב, נעבור לאישי ]
חבר'ה, מי שיש לו בעיה פרטית זה לא חייב להתפרץ ככה, אפשר לשתף אותנו מראש ברוגע.
דעתי.לוטמניה
בהתחלה כתבי כאן תגובה ארוכה ומתלהמת נגד הפורמים הסגרוים החברתיים. איך שהם הורידו את הרמה באתר וכו'.
בסוף ירדתי מזה. למה?
מתוך הרגשה שפורום סה"ר היה וישאר, ואין שום כונה לאיש לסגור אותו. הדרך היחידה שלנו היא להקים פורום פתוח שיהוה אלטרנטיבה ראויה. וזה תלוי בעיקר בנו- המשתמשים המוכורים שלא חברים בפורומים הסגורים.
אבל חשוב שיאמר- הפורומים הסגורים ובייחוד פורום סה"ר היו וישארו אליטיסטים. פורום שיש לו תנאי קבלה, ושמגעים אליו רק חברים של, תיוצר בו, באופן טבעי, חברה אליטיסטית.
סבבה,יורבית
אבל לא כשזה פוגע בפורומים הפתוחים, ב"פשוטי העם".
נשמע מעניין...golani
מי המנהלים שלו?
נבח y.s. וקשקש בזנבוgolani
כל מי שלא מסכים איתך זוכה אוטמטית למטר של חרפות וגידופים, תנחומי למכרך.
*כשכש בזנבואלישע בן אבויה
בא נבדוק אם הוא ינצל את זהgolani
המקלל הסידרתי אומן בהתחמקות מביקורת על ידי חיפוש שגיאות כתיב בנרות.
אממ.. לדעתי זה מה שהורס את האווירה פהלולה=]
הרבה לפני שירשורים טיפשיים, כל הנ"ל,זה אחלה דוגמא למה שבאמת הורס את האווירה בפורום.

בבקשה תפסיקו להתנצח לריב ולקלל- גם כשזה במילים עדינות ו'יפות'.

יומטוב!
מריבות של בנים..פשוט רעע.. הבנים האלה רק נזק!!<אריאל>
אני לא יכול להסביר את זה שוב ושובgolani
אם אדם מזלזל ומקלל כותב/ת  בפורום והיחיד שמתקומם זה אני אז זו בעיה חמורה. אלא מה היא הצעתכם? ישתוללו הטרולים, יקללו כל מי שלא מסכים עם דעתם אבל ברגע שאחד מהמותקפים/אחד מחברי הפורום שנמאס לו מקילקול האווירה הציבורית יעיז להגיב אזי יצוצו כל המתחסדים והלוקים בתסמונת גולדסטון (ע"ש דו"ח גולדסטון, הנטיה להאשים את שני הצדדים אף על פי שלמעשה רק אחד אשם) ויתחילו לתבוע "תריבו באישי" מה לעשות שנטייתו הטיבעית של אדם כשהוא רואה איך משמיצים אותו בפומבי היא להגיב? צביעות, אין מילה אחרת.
נ.ב. מתחתי בהודעה זו ביקורת גם על התנהגות חברי הפורום במקרים קודמים שבהם השמיץ ותקף אותי הנ"ל וברגע שהעזתי להגיב אז צצו כל אותם תגובות מלוקקות "את המריבות שלכם תעשו באישי"..
יש דרכים להתקומםלולה=]
לזלזל ולקלל בחזרה לא יפתור את הבעיה.
פגעו בך? מפריעים לך? תמצא דרך אחרת טובה יותר לתקן את המעוות. להתקומם בחזרה באותה הדרך לא יפתור שום בעיה.

תקן אותי אם אני טועה, אבל בד"כ אותן 'תגובות מלוקקות' לא באות רק כלפי צד אחד שהגיב בצורה לא ראויה, אלא הן פונות לשני הצדדים שמתווכחים ואומרות לשניהם- תריבו באישי.
ומי שכותב את אותן התגובות, לא לוקה בתסמנות גולדסטון, הוא 'לוקה' בחוש הגינות וצדק.
במריבות, שני הצדדים אשמים. אשם מי שהתחיל, ואשם מי שהמשיך והגיב באותה הדרך של מי שהתחיל.

אם מזלזלים באדם ברבים הוא מגיבgolani

אם זה בא אחרי זילזולים עוד יותר קשים במקומות אחרים הוא יגיב בעוצמה גבוהה יותר.

אהה..הרועה
הבנתי זה קישקוש אבל זה נכון, למה?
כי זה לא הכי נעים לשמוע? כן אתם אליטיסטים. ולהיטפל לשמות של אנשים ולטעויות כתיב זה לא טיפשי?
אני חושב שאם אנשים ישתפו בדברים נחמדים שקרו להם גםהרועה
מחוץ למחשב זה ישפר בהמון את האווירה.
נכון, אבל לא בצורה רדודה. ["הלכתי לבי"ס"הסנה-בוער
כחחח...הצחקתני..עין שלישית..
למה מה קרה?
חוצמיזה...
איך אתה בטוח שזה יעזור?
עליתי טרמפ על שני רמת-גנים (כלומר מהישיבה)יהודי מרמ"ג
היה צחוקים....
לנסות להיזכר במטרה המקורית של הפורום.יורבית
הבעיה של הרבה פורומים [ע"ע פרוייקט השטו"ת, בראש צעיר וכו'] שלאט-לאט שוכחים את הנושא המקורי של הפורום והוא מתכסה בהמוני שרשורי ספאם, פריקות וניצלו"שים..
צריך לראות איך משקמים. פתיחת כמה דיונים רציניים, מחיקה אינטנסיבית של דברים לא קשורים.. לשים גבולות עד שהפורום יצמח בעצמו.
הנה הציטוט המדוייק-

"הפורום "נוער וגיל ההתבגרות" נועד רובו ככולו לבני נוער מתבגרים (דה..=), ואפשר גם למבוגרים שרוצים לעזור, לסייע, ולתרום מניסיונם בשנים..
רוב החבר'ה פה כותבים בעיות, סיפורים, התמודדויות שקרו להם, ונתקלו איתם בבעיות, ושאר החברים מנסים לעזור.
או שאפשר גם לספר מקרה שקרה, והתחזקת ממנו, כן? [לא הכל שחווררר...]
אפשר נושאים לדיון, ועוד דברים שמעניינים ת'נוער של היום.
מטרת הפורום, להחליף דעות, להפתח לסגנונות חשיבה שונים, ולא ישר לשלול מה שלא כמוך."

שיהיה ב"הצלחה!
כמה דברים, והם לא קשים כ"כלולה=]
א.כולם להיכנס לזה- גם חדשים..

ב. לדעתי- דווקא  ההבדלים בין הגילאים זה מה שיפה פה, בתנאי שמתייחסים יפה לכולם, לא משנה מה הגיל שלהם ועד כמה הוא שונה ורחוק מהגיל שלי..

ג. צריך לפתח גם דיונים, להגיב בצורה שתוכל לפתח דיון, להביע עמדות, להשתתף. 
ד"א, האווירה פה לא כזו גרועה לדעתי.. לולה=]
תסחפשו את הדברים החיובים, ותמצאו אותם, כי הם פה.
כן. אבל כשאתה כותב הודעה רציניתgolani
ומשקיע בה מחשבה והיא נדחקת לעמוד 2-3 לא בגלל שאין התעניינות אלא בגלל ששירשורי פריקה או מזל"טים מחייבים הרבה פחות מחשבה אז נכתבות בהם הודעות בקצב מטורף זה בעסה. המציאות היא ששירשורי מזלט"ים או השאלה הגורלית "למה אנשים אוהבים לנסוע במכונית" (סתם הגזמה, אבל היו פה "מגה שירשורים" (הכוונה: שירשורי ענק") שלא היו כ"כ פחות טיפשיים...) דוחקים את רגליהם של שירשורים רצינייים יותר, כי מה לעשות גם אם  השירשור הרציני מעניין ויש לו ביקוש הקלות האדירה בכתיבת הודעת "מזל"ט" לדוגמה גורמת שבשרשור לא רציני יהיו הרבה יותר תגובות וממילא השירשורים הרציניים יותר ידחקו לארכיון.
מסכימה עם לולה.שיראל.
ולולה-3 ויותר אולי ערכתם את ההודעה הזאת (של אביה) ועוד לא תיקנתם את ה-"הי לכך, ובהתאם לזאת" ל-"אי לכך ובהתאם לזאת"...
שיראל- שיניתי. גולני- אתה צודק.לולה=]
אז יש עוד משהו שצריך שיעשה חוץ ממה שכתבתי מקודם,
צריך לעבור גם לעמודים הבאים ולהגיב לשירשורים שיש שם, וככה הם יגיעו בחזרה לעמוד הראשון.
לדעתי.. בניגוד לשיראלרחליOס
אני לא חושבת שהכל צרריך להיות רציני ושאסור לשפוך קצת רגשות. לדעתי ההפך. זה המקום לשפיכה. ולא הכל צריך להיות רציני, דיונים, וכאלה. יאללה מותר להיות גם שטויות. זה הכי כיף. זתומרת. לא שכל יתחיל לכתוב  פה שמשעמם לו. אבל...
ובתכלס הפורום כאן דווקא ממש פעיל ומענין=]רחליOס
להפסיק לקטר עד כמה הוא דפוק.זה אני היועץ
תרשמו הכללולה=]
בסוף נכין רשימה מסודרת עם כל מה שאמרו פה.

על כל מה שכותבים פה..לביאה...אחרונה
מלא אומרים שזה לא טוב שפותחים פה שירשורים על תיסכולים וכאלה אבל לדעתי זה מה שמעסיק "נוער וגיל ההתבגרות"...
תחשבו על זה ..אבל אנ י מסכימה עם זה שלא צריך כל שניה לפתוח שירושורים של "משעמם לי" "מי ער" וכאלה..
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך