אין לי חשמל ומיםג'ורג

אני גרה בישוב אביתר שהוקם ליפני שלוש שבועות לעילוי נשמת אביתר ברובסקי אנחנו בערך 40 מישפחות שחיות בלי חשמל ומים!!! אנחנו רוצים להגדיל את הישוב ושיהיה לו חשמל ומים בשביל זה אנחנו צריכים את העזרה שלכם לפרטים בפרטי (אסור לישלוח פה קישורים)

בבקשה תעזרו לי!! תחשבו מה זה לחיות בלי חשמל ומים!!!!ג'ורג

מישהו משלם לי את החשמל והמים שאני צורכת?כינוי-לרגע
לא מכובד, הם לא רוצים שישלמו להם על החשמלמתנחל בראבק

הם רוצים עזרה בבנייה של תשתית חשמל בשביל יישוב חדש בארץ ישראל

תודה על העזרה בדיוק!!ג'ורג

אנחנו רק רוצים שיהיה מחובר לרשת מקומים של חשמל ומים שיהיה נוח לגר שמה

אין באמת בעיה לשלוח כאן קישוריםמתנחל בראבק

ככה אמרו לי לא המצאתיג'ורג

לא ראיתי כלל כזה בתקנון.מתנחל בראבק

גם אני אבל אחד מהמנהלים שלח לי הודעה שזה לא בסדרג'ורג

אם תירצה אני יתן לך את הפרטים ותפרסם בימקומי עם הקישור

מכיר את הפרטים ויש לי קישור, איזה מנהל שלח לך את זה?מתנחל בראבק

את יכולה לשלוח לי את הפרטים כאן או באישי?

אני יכולה בשתייהם איפה שתיבחרג'ורג

שלחי לי, לא משנה לי איפהמתנחל בראבק

אחלה פה אפ\שר אבל בלי קישורג'ורג

זה ישוב שהוקם ליפני 3 שבועות יש בו 40 מישפחות שגרות כרגע בלי חשמל ומים ועוד 40 מישפחות בהמתנה אנחנו רוצים להגדיל את הישוב הזה הוא נימצא בשומרון לייד צוחמת תפוח והוא לעילוי נישמת אביתר ברובסקי

צריך עוד?

מקווה שזה לא חופר מידיג'ורג

מה זה משנה? אם הוא שלח לה כנראה שאלו הכלליםחצילוש
נכון, ניסיתי להבין למה. ומה הבעיה.מתנחל בראבק

שוב אני אומרת מה שכבר נאמרחצילוש
אנחנו לא צריכים עזרה בניהול, אז בבקשה די עם זה. בפעם הבאה שאתה מנסה לנהל פה את העניינים אני חוסמת. הנה, הזהרתי. אם משהו לא נראה- יש כפתור דיווח. אנחנו רואים הכל ומטפלים במה שנראה לנכון *לנו*.
לא ניסיתי לנהל שום עניינים, אגב מי שאמר לה את זה לא היה מנהלמתנחל בראבק

כאן בפורום.

ואגב, מי שאמר לה את זה הוא מנהל-על.חצילוש
גם אם הוא לא מנהל בנוג"ה.
נכון, אני לא "מתערב לכם בניהול".מתנחל בראבק

זה מה שקורה כשיש כזאת דיקטטורה,מתנחל בראבק

מנהלים חוסמים, לאחרים אסור לשאול למה, וכשמישהו מעז לשאול אז "הוא מתערב בניהול הפורום" ועל מה בדיוק אפשר לדווח? וגם כשאני מדווח זה לא מעניין אותך ואת אף אחד, וגם שאת הפורום מנהלים אנשים שכבר מבוגרים ולא כותבים כאן, (לא היה אכפת לי אם זה היה מבוגר שנמצא) אז כשאומרים למישהו שאסור לו לשלוח קישור לעזרה ליישוב חדש, וחוסמים, אסור לשאול. אולי הגיע הזמן להחליף מנהלים לצעירים יותר, או לאחרים שפעילים יותר בפורום הזה???

מה לעשות? זה מה שיש.חצילוש
וזה לא ישתנה
מותר אולי לשאול למה? או אולי גם זה אסור והתערבות בניהול הפורמתנחל בראבק

ככה, כי זאת ההנהלה.חצילוש
אגב, לא ראיתי שום דיווח ממך לאחרונה, רק הערות פה לגולשים מה לדעתך נכון לכתוב או לא. וזה פשוט לא מקובל.
על מה אתה בא בטענות, כאשר הערוץ כן מפרסם אתכם?כינוי-לרגע

אני באתי בטענות על זה? באתי בטענות על זה שאסור לשאולמתנחל בראבק

למה לא, אגב אני לא קשור לזה.

אני שלחתי לה את זהימ''לאחרונה
אני לא מנהל כאן בפורום אלא של כל הפורומים.
אחד הכללים כאן בפורומים זה שלא מפרסמים בקשות לתרומות לא לישיבות, לא לישובים, לא לילדים חולים ולא לעוד אלף ואחד דברים שכולם חשובים אבל לא כאן המקום.

לגבי ההנהלה כאן - זו אכן דיקטטורה, שזה עדיף מאנרכיה. יש כאן כללים ומנהלים ומי שזה לא מתאים לו מוזמן לחפש מקומות אחרים.
ואני ביקשתי מ @חצילוש שתנהל כאן כי הפורום הזה צריך מבוגר אחראי, והיא עושה את זה טוב מאוד.
אחלה שם מייצג אותך;) אין על גיבעונים!!!ג'ורג

אני לא גבעון.מתנחל בראבק

סבבה אין גם על המתנחלים;)ג'ורג

אם יש שאלות מוזמנים פה ובפרטי עדיף פה ;)ג'ורג

חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אני חדשההרהמורניק

סתם אני לא אבל משעמם פה רצח!!!!!!!!

משתתף בצערךסוורוס סנייפ
תודה רבה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ההרהמורניקאחרונה

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אולי יעניין אותך