האהבה של האישה כלפי בעלה מתבטאת בנאמנות אליו.
הנאמנות הזאת היא עניין פנימי מאוד.
אצל גבר רואים ישר אם הוא לא מספיק נאמן, אז הוא פוזל החוצה.
אצל האישה הכל מאוד פנימי.
רק היא יכולה להיות כנה ולבדוק את זה מול עצמה.
לאישה נאמנה בראש שלה יש רק את בעלה. היא לא משווה אותו לגברים אחרים, מוצלחים ככל שיהיו. היא יודעת שבעלה הוא הטוב ביותר בשבילה. אותו היא קיבלה עם כל היתרונות והחסרונות והוא המדויק בשבילה.
אישה נאמנה שמחה בחלקה.
שמחה במשכורת שהבעל מביא היום ומקבלת את תנאי חייה באהבה. וזה נותן לבעלה כח עצום להתקדם.שמעתי מהרבה נשים:״אבל אם אני לא אדחוף אותו, לא אגיד לו שהוא צריך לפעול/ להתקדם/ למצוא עבודה, הוא לא יעשה כלום.״
לא מאמי,אישה שמשדרת ״אני אהיה איתך בכל מצב״ ״אני מקבלת אותך כמו שאתה״ זה מה שנותן לבעלה מוטיבציה. והוא יקום ויעשה את כל מה שנדרש. ככה זה בחיים, רק מי שמקבלת ויש לה הכרת טוב על מה שיש לה כבר היום,היא זוכה לקבלת שפע.
אישה נאמנה משקיעה בניראות שלה גם בתוך הבית ולא רק בחוץ. כל בעל לא היה רוצה שאישתו תסתובב לידו בסמרטוטים , גם אם הוא לא אומר את זה. כל בעל היה רוצה שאת הבגדים החשופים יותר ואת האודם האדום היא תשמור לכבודו.
גם אם הוא לא דתי. וגם אם הוא לא אומר לך את זה. הוא היה רוצה להרגיש מיוחד.
אישה נאמנה יודעת להזהר. במקומות עבודה, במפגשים חברתיים ואפילו עם קרובי משפחה, היא יודעת לשמור דיסטנס עם גברים אחרים. היא תידע לבלום את עצמה בזמן, ומראש לא תכניס את עצמה לפינות האלה. היא רוצה למצוא חן רק בעיני בעלה. ולא מעניין אותה להרשים אף גבר אחר בחוכמתה. יש לה חוש חזר לחוסר מוסריות והיא תברח מזה כמו מאש.
אישה נאמנה מתפללת להצלחות של בעלה. אצלה אין ״הצלחה שלו״ ״הצלחה שלה״. היא ״עזר כנגדו״, היא פועלת שיצליח, בתפילות ובמחשבות.
אישה נאמנה היא אשת סוד. היא לא מדברת רע על בעלה מאחורי גבו. לא עליו ולא על משפחתו. היא שומרת על כבודו. הכבוד שלו זה הכבוד שלה.
אישה נאמנה נמצאת עם בעלה באש ובמים.
גם כשבעלה בטוב, נמצא למעלה ומרעיף עליה אהבה, וגם במשברים וזמנים פחות טובים שלו, כשהוא בעצבות, כשהוא בדאון ומסוגר בעצמו.
אישה נאמנה מאמינה בבעלה.
שנזכה🙏

ולא רק.״כתבת יפה״😉