הבן שלי שבן שנתיים והקטנה בת חודשיים.
בגדול הוא ממש סבבה איתה, רץ לעגלה כשהיא בוכה, מנסה להביא לה מוצץ ואם היא לא נרגעת הוא הולך להביא לי את הסינר הנקה ואומר "נאמנאמנאמ" (יעני שהיא רעבה ושאני אאכיל אותה)
מתוק ברמות!!
חוצמזה הוא גם מנסה תוך כדי משחק להראות לה במה הוא משחק, הוא מפעיל לה את המובייל ואומר לה "XXX וואו וואו"
בקיצור, אני כל הזמן אומרת לו בשמה תודה ואיזה כיף ומתפעלת ממה שהוא מראה לה כי נראה שהוא מצפה לתגובה.
בעלי אומר שהוא צריך ללמוד שהיא תינוקת והיא לא מגיבה ואני כאילו מנסה לייפות את המציאות בשבילו ולתת לו תחושה טובה ובעצם מונעת ממנו להתמודד "עם החיים האמיתיים"- לא תמיד יתייחסו אליו, לא תמיד יתפעלו ממה שהוא עושה.
ואני בעצם מגוננת עליו.
ועוד שאלה--
יש לו קטע שהוא צובט אותה או מנסה לנשוך אותה, אבל הוא מדבר איתי על זה וגם מודיע מראש![]()
לא נראה בכלל שזה קטע של קנאה, יותר צעצוע מגניב שנושכים ואז הוא בוכה ועושה קול.
אז בהתחלה היינו מתייחסים רק אליה אבל זה לא היה משהו אז בעלי אמר שנכניס אותו לחדר ונסביר לו שזה לא עונש אלא שמי שמרביץ לא יכול להיות בסביבת אנשים כי זה לא נעים לאחרים ואחרי 10 שניות נוציא אותו.
עשינו את זה והיום הוא אפילו בא לספר לי על זה, אמר שאם מרביצים אז נכנסים לחדר (כמובן עם המון תנועות ידיים כי אין לו אוצר מילים בשביל זה אבל לזה הוא התכוון).
הייתי שמחה לשמוע את דעתכן בקשר ל2 הנקודות