לפני שאתם קוראים למישו אידיוט (ר"ל) תקראו את זה...<אריאל>
ממש מצחיק!!!...=] שווה קריאה.
באינטרנט ישנו אתר הנקרא "DARVIN AWARDS" בו ניתנים פרסים לאנשים הכי מטומטמים בעולם .

הטקסט הבא הינו תרגום מאנגלית של מאמר אשר כותרתו "פרסים לאידיוטים של שנת 2000".
אידיוט מס' 1 .
סטודנט לרפואה אשר למד טוקסיקולוגיה (תורת הרעלים) היה בתורנות במרכז החירום להרעלות. יום אחד התקשרה גברת די מבוהלת בגלל שהיא תפסה את בתה הקטנה אוכלת נמלים. הסטודנט הרגיע את הגברת שהנמלים אינן מזיקות ואינן רעילות, ולפיכך לא יגרמו לנזק והיא לא צריכה להחיש את בתה לבית החולים. הגברת נרגעה, וכבדרך אגב הזכירה בסוף השיחה, כי נתנה לבתה רעל נמלים במטרה להרוג את הנמלים? היא הופנתה מייד לבית החולים הקרוב לביצוע שטיפת קיבה לבתה .

הנה הפרס שלך גבירתי. ענדי אותו בגאווה.

אידיוט מס' 2 .
מתברר שלפני כמה שנים החליטו כמה עובדים של בואינג לפרק רפסודת הצלה מאחד ממטוסי ה747-. הם פירקו אותו בהצלחה ולקחו לביתו של אחד מהם. כשהם לקחו אותו לשייט על הנהר, הם הופתעו מהגעתם של מסוק וצוותי הצלה. מתברר שהמסוק ענה לאיתות המצוקה , אשר החל לפעול לאחר הניפוח האוטומטי של הרפסודה. מיותר לציין כי העובדים הללו כבר לא עובדים בבואינג.

הנה הפרס שלכם, חבר'ה. אל תרטיבו אותו, הצבע ירד .

אידיוט מס' 3 .
סיפור אמיתי מסן-פרנסיסקו: אדם אשר חיכה לשדוד סניף של BANK OF AMERICA? כתב על אחד מפתקי הבנק : "this iz a stikkup, put all your muny in this bag"..בזמן העמידה בתור, הוא החל לדאוג שמישהו ראה אותו כותב את הפתק ואולי יקראו למשטרה. לכן נטש את התור ויצא מהבנק. הוא חצה את הרחוב ונגש לסניף של הבנק המתחרה WELLS FARGO. אחרי עמידה של מס' דקות בבנק, הוא הגיש לפקידה את הפתק . הפקידה, מתוך התבוננות קצרה בשגיאות כתיב של הלקוח, הבינה כי לא מדובר בגאון הדור, השיבה לשודד כי אינה יכולה לקבל את הפתק כיוון שנכתב על דף של הבנק המתחרה ועליו לחזור לבנק ההוא, או לכתוב את הפתק מחדש על טופס שלהם. השודד המבולבל, אשר לא היה בטוח מה לעשות, ענה "או קיי" ועזב את הסניף. הוא נתפס דקות מאוחר יותר בסניף של BANK OF AMERICA בזמן שהמתין בתור לפקיד.

אנחנו לא ניתן לבחור הזה בכלל פרס. הוא בכלל לא יצליח לקרוא מה כתוב עליו .

אידיוט מס' 4.
נהג אשר נתפס שלא בידיעתו ע"י מערכת אוטומטית לבדיקת מהירות וצולם על ידה, קיבל מהמשטרה את התמונה של מכוניתו וצילום של דו"ח הנהיגה שלו ע"ס 40 $. הנהג החכמולוג שלח בתמורה למשטרה צילום של שתי שטרות של 20 $. בתגובה הוא קיבל מהמשטרה צילום נוסף בדואר , הפעם של אזיקים. הנהג הבין את הרמז והפעם שלח 40 $ בצ'יק צק .

עוד פרס (למרות שלבחור הזה היה רעיון שווה מחשבה !)

אידיוט מס' 5.
שודד שדד חנות משקאות חריפים באיומי רובה. לאחר שרוקן את הקופה, נחה עינו על בקבוק וויסקי והוא דרש גם אותו. המוכר לא היה מוכן לתת לבחור את הבקבוק, בטענה כי אינו נראה מעל גיל 21. כאשר השודד התעקש, הוא התבקש למסור תעודה מזהה. בלי לחשוב הרבה שלף השודד את רשיון הנהיגה שלו והראה למוכר, אשר הסכים איתו כי הוא מעל 21. לאחר שהשודד עזב, התקשר המוכר למשטרה ומסר את שמו של השודד, פרטיו ומקום מגוריו. השודד נעצר לאחר שעתיים .

אני לא חושב שיכול להיות פרס שיצדיק את הטמטום שלו .

אידיוט מס' 6 .
זוג שודדים במישיגן נכנס לחנות תקליטים עם אקדחים שלופים. הראשון צעק "שאף אחד לא יזוז!". כאשר שותפו זז, הוא נבהל ופלט כדור שפגע בחברו.

הבחור הזה לא צריך פרס. הוא בטח הבין בעצמו.

אידיוט מס' 7 .
ארקנסו: בחור אחד רצה מאוד בירה מאוחר בלילה. חנות המשקאות באזור היתה סגורה. הוא החליט לשבור את הזכוכית עם לבנה, לתפוס את הבקבוקים ולברוח. קל להגיד מאשר לבצע: הוא הרים לבנה וזרק אותה לכיוון החלון. הלבנה ניתרה מהחלון ופגעה בגנב ביש המזל בראש, מפילה אותו לרצפה מחוסר הכרה. מתברר שהזכוכית של החנות הייתה עשויה מפולימר שקוף שנקרא פלקסי-גלאס (PLEXI GLASS). כל האירוע נתפס במצלמת רחוב של המשטרה .

זה באמת חכם. תנו לילד פרס, מגיע לו

אידיוט מס' 8 .
אן ארבור: בטור החדשות של העיתון המקומי פורסם על שודד אשר הגיע לשדוד סניף של בורגר קינג באיפסילנטי, מישיגן ב12:50-, באיומי רובה. המוכר אשר עמד מולו, מסר כי אינו יכול לפתוח את הקופה בלי הזמנה של איזושהי ארוחה. כאשר השודד הזמין טבעות בצל, נמסר לו כי נגמרו להם טבעות הבצל. השודד, מתוסכל, עזב את המקום .
כל פעם מחדש מעלה בי חיוך.איציק הג'ינג'י
אני בעד שמישהו יכתוב פה מעשה מטומטם שעשה
חחחח... חמודדד...נדנדה כתומה.
למרות שזה מוכר, זה חמודד...
נחמד..מעניין שיש בזה הרבה שודדים שיראל.
מסתבר ששודדים הם עם של אדיוטים...אורושקוש
וואי איזה אידיוטיייים!!!אביה =)
אבל נראלי שצריך תרגום של מה שאידיוט מס' 3 כתב, כי אני למשל, לא הבנתי את זה בהתחלה
אממ.. הוא כותב .זה שוד! שימי את כל הכסף בתיק!.<אריאל>
עם שגיאות..הרבהה
לא נשמע הגיוניהרועה
זה לא המקרים שעליהם מקבלים את הפרס..
מה זאת אומרת?..<אריאל>
לי השמיני לא נשמע מציאותי...השאר דווקא כן
הפרסים באתרים האלה הם על אנשים שהרגו את עצמםהרועה
או לחלופין סירסו את עצמם ובכך תרמו לאבולוציה.

אני חושב שזה בציניות ,או בצורה של הדמיה..<אריאל>
לא זה לאהרועה

פרס דרווין

פרס דרווין הוא פרס הומוריסטי המוענק לבני אדם אשר, כהגדרת מעניקי הפרס "סייעו לאנושות לשפר את מאגר הגנים שלה, וזאת על ידי סילוק עצמם מהעולם או סירוס עצמי בדרך מטופשת במיוחד". פרס זה, הקרוי על שמו של הוגה תורת האבולוציהצ'ארלס דרווין, מוענק דרך רשת האינטרנט, ואינו נושא עמו פרס מעשי או כספי כלשהו.

בין זוכי הפרס ניתן למצוא:
1. אדם שקפץ ממטוס כדי לצלם צנחנים, אך בלי שהצטייד במצנח בעצמו.
2. אדם שביצע להטוטי ג'אגלינג עם רימוני יד חיים.
3. אדם שחימם מנורת לבה על כיריים, אירוע שנגמר בפיצוץ.
4. אדם שהתגרה בפיל רעב ועצבני שבסופו של דבר השתפד על חטי הפיל.
5. זוג מחבלים פלסטינים שהתפוצצו מוקדם מהצפוי עקב סירובם להשתמש ב"זמן ציוני".
6. אלכוהוליסט שצרך אלכוהול באמצעות חוקן[1].
ועוד

אות כבוד ניתן גם לכאלה שהצליחו לשרוד, וזאת בתנאי שמעשיהם המטופשים יימנעו מהם להפיץ את הגנים שלהם בעתיד. אותות כאלה חולקו בין השאר לאדם שירה באמצעות רובה אוויר בכדור שהתפוצץ וחורר אתמפשעתו, ובכך עיקר את עצמו.

אמינות הסיפורים הזוכים אינה ודאית, שכן במרבית האירועים עד הראייה היחיד אינו יכול לספר את פרטי המעשה לאחר שהשמיד את עצמו כדי לזכות בפרס. סיבה נוספת היא שמטעמים חוקיים ואתיים, הממסד הרפואי נמנע מלאשר את פרטי המקרים, וזאת על מנת להגן על פרטיות המטופלים. ידוע כי לפחות חלק מהמקרים המתוארים למעשה לא התקיימו.

אתר פרסי דרווין הידוע ביותר הוא Darwin Awards, של וונדי "דרווין" נורת'קאת מניו יורק.

האתר עצמו הפך למושג, ובעקבותו יצאו 2 ספרים האוספים מקרים שפורסמו באתר.

בשנת 2006 יצא לאקרנים סרט בשם זה בכיכובם של וינונה ריידר וג'וזף פיינס.

טוייב<אריאל>

The Darwin Awards salute the improvement of   
the human genome by honoring those who   
accidentally remove themselves from it...

.

תרגום לפי שמיעה : קבוצת פרסי דרווין  מצדיעה לשיפור של הגנים האנושיים ע"י נתינת כבוד לאלה שהוציאו את עצמם מהאנושות..(זה ציני...בעקרון..)

אבל אני לא יודע אם תמיד זה היה על אנשים אידיוטים שהרגו את עצמם.
המקרים פה הם מ-2004. גם שם זה דיי דומה. סיפורים על אידיוטים שטוב לאנושות בלעדיהם.
חחח... למה נראה לךך!!!_חמודויינת_
איזו הקפצה...... כבר שכחתי..<אריאל>
ומה לא הגיוני לך בזה??
בשביל לדעת אםא שווה לי להטריח את הראש ולקרוא..-מתו"ש
בס"ד

על מה זה מספר מדבר וכו? (תחסכו לי קצת עבודה מהראש...)
נדלג על זה: שווה לך.אלעזר300
אני קוראת כל משפט מחדש וזה לא נכנס לראש..מתו"שאחרונה
בס"ד

אני לא חדשההרהמורניק

למה כ"כ משעמם פה?????

כולם כבר התבגרו ועברו לצמ"עאיגנוטוס פברל

או לשטו"ל

לא ככה - נהיה יבש כי לא מצטרפים חדשים במקום אלוGini
שהתבגרו ועברו לפורומים של הגילאים היותר גדולים 
כולנו יבשים 🙁🙁Gini
וואלה!! אני גםההרהמורניק
אני חדשההודיה לה':)אחרונה
למה באמת
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הספר:

השעון המתקתק במרתף - סיפור מהווי נערותו של הרב מיכל וישצקי, מאחורי מסך הברזל. 

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

את יכולה להפסיק להספיםנקדימון

אף אחד לא רוצה פה לקרוא את מה שאת מציעה. אין לזה היענות.

אין כמעט אנשים חדשים שמצטרפים לפורומים אז מה שאת עושה זה פשוט לטמטם לנו את המוח.

אולי די כבר?!

נשמע סיפור מענייןקעלעברימבאראחרונה
חיפוש קוראים לסיפור קצר שעומד לצאת לאוראורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

ברית המועצות, תשט"ו. סדרי הלימוד של מִיכֵל וישצקי די רגילים: לימוד גמרא בבוקר, ולימוד חסידות עם אביו אחר הצהריים – שחזר מגלותו בקזחסטן חודשיים קודם לכן.

אלא שאז החסיד האגדי, ר' מענדל פוטרעפאס גם משתחרר ממאסר פתאום. הוא מאתגר את מיכל בסדרי לימוד חדשים – המובילים בקלות לרצף סיכונים חדש.

עד להימור הגדול מכולם. 

מעניין אתכם?
כתבו לי ואשלח לכם את המסמך:
יהודית אורנשטיין -
0553075722
yehuditorens@gmail.com

הנוער הדתי לאומי לאן הוא הולך בצבא ?אביגיל מלאך

האם אתם חושבים שכל הנערים של הציבור הדתי לאומי מכוון ליחדות עילית או גם למקומות רגילים אחרים ?

הציבור הדתי לאומי - מגיע לכל היחידות והתפקידיםזמירות

בדיוק כמו בחיים האזרחיים

הציבור הדתי לאומי לא מתרכז בגבולות גזרה צרים - אלא נמצא בכל מגוון החיילות והתפקידים, קרביים, תומכי לחימה, ג'ובניקים, אנשי מחשוב, כלכלה, הנדסה, המון עתודאים שמתפזרים בכל יחידות הצבא עם סיום התואר בכל מגוון התפקידים הפתוחים בעתודה האקדמאית.

ובהמשך בחיים האזרחיים- בכל ענפי המשק, הכלכלה, התעשייה, האקדמיה, חקלאות, מסחר 

..יהודי חסידיאחרונה

אבל בוודאי שיש הרבה הכוונה בציבור הדתי לאומי לצאת דווקא לתפקידים משמועתיים ומובילים בכל מקום ובפרט בצבא

הפצות!!יהודי חסידי

ב"ה אנחנו זוכים להקים ארגון שיעודד את כולנו ביחד לצאת להפצות, להתחבר לצמא הגדול שיש בעם ישראל להתחבר לאבינו שבשמיים.

הארגון הוקם אחרי שבסוכות האחרון היה אירוע גדול בתל אביב - 'טולולולב - נוטלים לולב בתל אביב' שהשתתפו בו למעלה ממאתים בחורי ישיבות מישיבות שונות, ולמעלה מ-10,000!! יהודים זכו ליטול לולב.

בעז"ה ביום חמישי הקרוב יהיה אירוע השקה בהתוועדות 'צמאה' של הישיבות גבוהות __מגיעים ומתחברים דפוס .pdf

יצא עלון יפה, עלון (6).pdf מוזמנים לראות.

כמו כן יש אתר נחמד מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

אשמח לתגובות....

וואודומיה תהילה
מדהים!
קצת תמונות מהפעילותיהודי חסידי

וקצת תמונות מהאירוע בבניני האומהיהודי חסידי
סיפוריהודי חסידיאחרונה

אחד הפעילים זיהה אדם שהניח תפילין בשבוע שעבר והציע לו להניח שוב. להפתעתו, האיש ענה: "לא". כשנשאל מדוע, הוא הסביר בחיוך: "בפעם הקודמת שהנחתי אצלכם, הרגשתי התעוררות כל כך גדולה, שלא רק שקיבלתי על עצמי להניח בכל יום – אלא שכבר הזמנתי דוכן תפילין קבוע למספרה שלי!"

הופכים את העולם!
מתחברים - הנקודה היהודית שלי | קירוב לבבות והפצת יהדות

מחפשים בני נוער לכתבהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

כתבה לנוער על שמירת נגיעהדבדב

לכתבה על שמירת נגיעה לנוער דתי לעולם קטן (השבועון)

מחפשים: שני בנים ובת (דתיים) - לראיון קצר בטלפון 

על איך הם רואים את הדברים, מה המצב בשטח בנושא ועוד מספר שאלות.

אפשר גם אנונימי אם לא נוח בשם המלא.

אם מתאים לכם - אנא פנו לנדב בווטאסאפ בלבד 0545645411

תודה  

חיפוש קוראים לסיפור על נער מתבגר מאחורי מסך הברזלאורנשטיין

מחפשת קוראים/קוראות מהמגזר הציוני-דתי, כדי לקרוא סיפור זכרונות קצרצר מהווי נערותו של יוצא ברית המועצות לשעבר, ולענות על כמה שאלות. 

הסיפור באורך 38 עמודים. 

פרטים על הסיפור:

תקציר:

עד להימור הגדול מכולם. 

אולי יעניין אותך