שמעו 2 סיפורים טובים..שיראל.
המדריכה שלי באול' התנדבה במד"א והיא סיפרה לנו את זה אתמול..

פעם אחת הם הוזעקו לערביה יולדת.
עכשיו,הערביות מאמינות שאם הן יצעקו בכל הכוח 'אללה אכבר' בלידה זה יהיה בן..ואם נולדה להן בת בעליהן יהרגו אותן/את התינוקת/את שתיהן במכות..
כצפוי-הערביה ילדה באמבולנס וצרחה בכל הכוח 'אללה אכבר' אבל מה לעשות ונולדה בת..
בעלה שישב מקדימה שאל ת'מדריכה שלי "בן?" והיא כולה כזה "בן,בן,אל תדאג.."-מצידה,שיהרוג את אישתו והתינוקת,אבל בחוץ,שלא תהרג גם היא..

ועוד סיפורון-
פעם אחת הזעיקו אותם ללידה בחתונה..
הם מגיעים ומי שילדה היתה לא אחרת מאשר - הכלה!!!
היא היתה בחודש שמיני וברוב טימטומם הם לא חיכו שהיא תלד ואז להתחתן אלא התחתנו תוך כדי במחשבה שהיא תלד אח"כ..
המדריכה שלי סיפרה שכל השמלה שלה...
ובדך היא כל הזמן משכה לבעלה (?!) בעניבה - "יותר אין לי ילדים ממך,אין,שומע?!"
...

ספרו גם אתם סיפורים טובים ששמעתם..
חח..גדול! =]שיראל:)
אהבתי!אהבתי!חחח..-Rעות-
בס"ד

מצחיק לגמרי!
חח.. וואי השיעור הזה היה אחד המצחיקים! רחליOס
שיראל טויייב..... איך לא שמענו?! חחחוצניקית!!
חח אהבתי..לביאה...
לא קל להיות שוטר בימנו..זה אני היועץ
היו לכמה בחורים חתונה באיזה יישוב נידח ששום תחבורה ציבורית לא מגיעה אליו,אז אחד מהם הציעה שהוא ייקח תאוטו של ההורים וכך הם יסעו.
אממה? לבחור היה מותר להסיע רק 2,והם היו יותר.
אבל בקטנה..
או שלא-בדרך עוצר אותם שוטר,רשיונות בבקשה וכו',אופס חבוב,מותר לך להסיע רק עוד 2 אנשים והסעת שלושה,תגיד שלום לרישיון.
הבחור מתחנן על נפשו,אך לב השוטר נתקשח.
הבחור פונה אל השוטר בנסיון אחרון :שוטר,אם אצליח להצחיק אותך ממש,תוותר לי על הקנס?
השוטר:יאלה,תנסה.
הבחור פותח את התא המטען ו..יוצאים משם עוד שני בחורים.
טוב.!!....XD....<אריאל>
אני את סיפור "ניסיון הההתאבדות " במשמרת שלי ס<אריאל>
אשמח לספר עוד פעם.. אם יהיה ביקוש..(באמת סיפור ארוך)
תספרי!!שרית..
"רוצה להתאבד?!. לא במשמרת שלי!" -הסיפור.<אריאל>
אוקיי: בסיעתא דשמיא.. תמיד..

משמרת ראשונה שלי באופן כללי. על אמבולנס אט"ן -אמבולנס טיפול נמרץ. (אני בנה"ז -למדאים שבינינו)
הפראמדיק נתן לי הסבר על התיק תרופות, והמוניטור, סוג של תזכורת. בדיוק שסיים, הייתה קריאה.
 המוקד אמר:" כרמל 15 ,יש ניסיון התאבדות ביערות הכרמל, הבן-אדם כנראה ירה בעצמו.."
אני שומע את המוקד והאדרנלין מתחיל לזרום בדם שלי.."וואי! על המקרה הראשון?!" חשבתי לעצמי.
שאלתי את הפראמדיק, אם יהיה לי מה לעשות שם, הוא אמר שכלום. אם הוא ירה בעצמו, זה כנראה בראש, והוא אקס(מת).
אנחנו מגיעים, ירד גשם מטורף והאזור היה בוצי במיוחד. הרכב של ה"מתאבד" היה מתחת עץ. מסביבו היה צוות של אמבולנס "לבן" שניסה לשבור את הרכב כדי להגיע אל ה"מתאבד".
אני מוריד את התיק תרופות, המוניטור והחמצן..
החובש בכיר- שיצא ראשון, ראה את המכסה מנוע קצת רופף. הוא הבין שאפשר לפתוח אותו. רץ, פתח, נכנס דרכו, ופתח את כל הדלתות.
אוקיי, רצנו (אני והפראמדיק) אחריו והכנסנו את המוניטור אל תוך הרכב של המתאבד. בדקנו לו נשימה ודופק-שהיו חלשים מאוד. הסתכלנו על הגוף שלו ולא ראינו שום פצעי ירייה, גם לא היה לו אקדח ביד, או רובה. שיערנו שהוא כנראה לא ירה בעצמו.
הפראמדיק הסתכל על רצפת המכונית ומצא תרמילים של כדורים שבלע. (תרופות)  
עשינו לו א.ק.ג. אחרי זה  קיבענו אותו לקרש גב והפראמדיק והצוות לבן הוציאו אותו כדי להעביר אותו לאמבולנס.
החובש בכיר יצא החוצה דרך המכסה מנוע וראה צינור מחובר לאגזוז שקצהו השני מונח על הרצפה , שכנראה היה מוכנס אל תוך המכסה מנוע וגרם לזה שהוא יהיה רופף. (הבן-אדם ניסה להתאבד כך: הצינור יוביל את הCO שנפלט מהאגזוז אל תוך הרכב, הבן אדם יקח מלא כדורים כדי לאבד הכרה ויפעיל את המנוע.) 
כשהם הוציאו אותו, אני מסתכל מתחת לרכב ואני רואה מכתב שעל הרצפה המלאת בוץ. הרמתי אותו וקראתי את השורות הראשונות: אני לא זוכר את הציטוט המדיוק, (היה לי אדרנלין בדם) אבל אני זוכר שהוא כתב את שמות אשתו ובתו,  והסביר את הסיבה שלו להתאבד...מכתב התאבדות.  
שמרתי עליו שלא ירטב, ולאחר מכן הבאתי לפראמדיק שיביא למשטרה, שאם ח"ו יהרג, שזה יגיע למשפחה.
בסוף לקחנו אותו לאט"ן ,נתנו לו חמצן במהלך הדרך, אח"כ עברנו להנשמות, ולצערו הרב, הוא חיי.

אהבתיייי...אריאל זה ממש...יפה!! ומלחיץ..?אביה...
בכולופן..אהבתיייייייייייייייי
קפץ-זכוכית מגדלת
איזה באסה לכלה,

אם היו מזעיקים אותי לערביה, יולדת.
אני חושבת שהייתי בורחת, ונותנת לה ללדת לבד.
|גזען|.
הסיפור השני לא ראוי לצחוקgolani
איכס, אנשים מושחתים.
כלה חלוניה??מה עובר??שרית..
צודק גולני,באמת לא ראוי לצחוק,זה מזעזעץ..שיראל.
יאללה אריאל... ספר...=] אני במתח..=]שיראל:)
למעלה...=] השקעתי!!..<אריאל>אחרונה
אווצ'אביה =)
..גיימס פוטר
הסיבה שכמעט ריק בחצי מהפורומים פה זה כי הייתי בתקופת הקורונה שפשוט היה פה מפוצץ ועכשיו זה רגיל? 
עכשיו בגלל המלחמה הם עוד יחסית פעילים😅הרמוניה

זה ירד מאדד (ברוך ה'..)

כבר זמן רב שאין מצטרפים צעירים חדשים לפורומיםפ.א.
והפעילות בפורומים ירדה משמעותית 
חד משמעית בקורונה היה ה הרבה.סוורוס סנייפאחרונה

אבל עכשיו יש פחות פעילות ממה שהיה לפני הקורונה

מי רוצה לחזור ללימודים??ניגון❤️

ואוו איך בא לי כבר את החופש הגדולל🤭

אני כבר שנה וחצי בבית...ההרהמורניקאחרונה
גם פרה זקנה יכולה להניב חלב..😌😌עוד חומייני חי
כעעען כען
למה אתם חיים?מעייןאהבה

מה הסיבות שלכם בחיים?

חתירה מתמדת להגשמה עצמיתפ.א.
כי ככההרשפון הנודד

בבסיס אני חי כי זה לא דורש ממנו שום פעולה אלא קורה לבד.

ואני ממשיך לחיות כי אני רוצה להתפתח ולהיות יותר שלם ומאמין שעוד יהיה לי טוב.

בנוסף אני מרגיש שיש לי פה תפקיד בעולם שאולי יהיה משמעותי

אני חיהניגון♥️
כדי לעשות טוב לעולם ולאנשים ואני מאמינה שכל אחד יכול להפוך את העולם למקום יותר טוב ושמח ואוהב ♥️ וגם לעבוד את ה' שזה הכל בסוף
נהנה מהחיים פשוטההרהמורניק
וואוצאצא

לא יודע.

מבררים את זה, מחפשים את זה

הלוואי וידעתי

אם כבר הגעתי לעולם ואני כאן - נעשה הכל כדי להנותGini
מהחיים, לחיות טוב, באושר, בשמחה, בסיפוק, ולדאוג לעתיד שלנו כאן 
אני הגעתי למסקנה שהחיים זהגלגל שבו אני עולה ויורדתתמימלה..?אחרונה

כל הזמן והמטרה שלי היא לאסוף כמה שיותר כוחות כשאני למעלה כדי להצליח לעלות אחרי הירידה הבאה...

ככה עד שיבוא המשיח....

יש אנשים!הרשפון הנודד

הפורום חזק להיות פעיל והם דיבורים חזקים אז מוזמנים להעלות נושאים מעניינים שאתם מתלבטים בהם אם סתם שאלות, חוויות, רגשות ופריקות

למישהו יש הדרן?איידן

יש לי הדרן ויש תקלה ואין לי אינטרנט במכשיר (שהוא גם ככה דפוק (חצי טאצ) ובלתי נסבל) אני לא יכולה לקבל לטלפון אימיילים ובנוסף האפליקציה שלהם לא עובדת 

יש למישהו דרך לעזור לי?

בבקשה אני נואשת נראלי אם עד סוף שבוע הם לא חוזרים אליי אני עוברת לנוקיה (ונוקיה זה זוועה)

אם מישהו יעזור לי אני אשמח מאוד

למישו יש את היי סקול מיוזיקל בדרייב?נחט

או סרטים אחרים 

יש פה אנשים ערים?מעייןאהבה
תמיד...אנא בכחאחרונה

אולי יעניין אותך