הנחה נכונה...
אבל חצי כן נכון, דהיינו- זו אכן השוואה איננה נכונה כיוון שחז"ל ביטלו את המשיכה לקרובי משפחה ואילו לאותו לא ויש עדיין משיכה לחלק מהאנשים, לצערינו הרב, אך זה בהחלט לא בר השוואה, אך לגבי המימוש והאיסור זה כן נכון, זאת אומרת, זה שיש משיכה מינית, ויש משיכה, לא אומר שצריך לחיות בזוגיות חלילה עם בן אותו מין, מהסיבה שכתבתי לעיל.
זאת אומרת, מה שכתבתי בהודעה שזה קשור לתרבות המערב וכו' לא נכון בהחלט, מדובר פה על משיכה מינית שיש לאדם, אך עדיין זה שיש לאדם משיכה לא אומר שהוא צריך לחיות בזוגיות. כמובן, לא שופט אף אחד, אני לא הייתי במקום שלו בכלל ויכול להיות שאני מזמן הייתי חוטא אם הייתי במקום הזה, אך רק אומר את העיקרון הזה.
ומבחינה הלכתית ההשוואה אכן נכונה, אבל בסדר, לא משנה....
נ.ב. יכול להיות שמה שאמרתי כן נכון, פשוט לא איך שהצגתי, ואני אסביר.
קודם כל, אני חוזר מכל מה שנאמר בשרשור לעיל, כדי שלא חלילה יהיו טעויות.
עכשיו, מה שאני בא להגיד, שאמנם יש בני אדם שנולדו כך וזו ההתמודדות שלהם ולא תמיד זה רצוני ובחירי וכו'...אך זה בהחלט קשור למעשיו של האדם. לא האדם הספציפי הזה חלילה, הוא לא עשה כלום, הוא לא אשם שהוא נולד ככה. אולי יש כאלו (בי) שהציפייה מהם היא להשתנות, אך המצב מלכתחילה שהוא היה בו איננו באשמתו כלל.
אך הרוח המערבית שהביאה הרבה קלקולים והרבה חטאים לא טובים, בהחלט גרמה לעלייה גדולה באחוזים של האלו שנולדים ככה, שהרי כדרך הטבע לא היה את זה בהתחלה, במצב הישר לא קיים בכלל בטבע משיכה לבני אותו מין, אך כיוון שבדור המבול קלקלו ובאו מין על שאינו מינו שינו את הטבע ובגלל זה גם החיות באו למצב כזה, אך לפני כן, לא היה בכלל דבר כזה, זו המצאה של האדם. מכיוון שזו רוח ששוטפת וחודרת למלא מקומות, אין מקום כיום שמצליח להינצל מפני הרעה הזאת, ובכל מקום יש אחוזים, מי יותר ומי פחות. נכון, חוץ מהרוח יש עוד מדדים, כמו חברה מעורבת/לא מעורבת (שלפי דעתי חברה מעורבת יכולה להגיע לדברים ממש לא טובים, ורק לכאלו שהגיעו למצב קיצון מסויים בעניינים האלו אולי יש מקום להגיד שילכו לחברה מעורבת, וגם זה בהוראת רבנים וליווי רבנים ולא בקלות ראש, חלילה לפרק את הדרך הגדולה בגלל אחוז קטן של אנשים...), אך בעיקר זו הרוח שמלובה ומגובה ע"י התקשורת השמאלנית שעושה את רצונה ועוזרת להם לקבל הכרה ולגיטימציה. (להם לא הכוונה לאנשים ספציפיים חלילה, אלא לתנועה כתנועה).
מדובר פה על רוח כללית ועל חטא כללי שאינו בר שינוי תמיד לפרט ולא אשמתו בכלל, אך זו המציאות, וצריך לדעת את זה שזה לא המצב התקין ובעז"ה לעתיד לבוא לא יהיו כאלו בכלל, לאנשים זה יהיה פשוט וטבעי.
ואפשר, כמובן, לנסות לשנות את הרוח, לנסות להתגונן/להתחסן מפני הרוח המערבית, להגן על אחרים מפניה, לחיות חיי תורה מלאים ערכים ומוסר וממילא נהיה יותר א-לוקיים וקדושים ויותר פרושים מהרוח המערבית הסוררת, לנסות להפיץ תורה ולחיות את רצון השם בעולם בצורה שזה גם ישפיע על חיים של אנשים אחרים. וגם אם זה לא ישפיע על רוח הכללית עכשיו ממש, זה תורם למאבק שלנו ברוח הזו, וגם יכולה לעזור להם להיות יותר חזקים בהתמודדויות שלהם, ולאו דווקא לעקור את הבעיה לגמרי, לזה, כנראה, יקח הרבה זמן עד שזה יקרה.
עכשיו הדברים נכתבו יותר ברוחב ויישוב דעת הלב, מבקש מחילה על הדברים שכתבתי קודם, פשוט כתבתי מבורות ומחוסר ידיעה, לא חלילה התכוונתי לפגוע במישהו, במיוחד לא באופו אישי, ואני מבקש סליחה ומחילה אם פגעתי במישהו....
ואם יש הערות/הארות- בכבוד...