אני בלחץ מהסיירות:/אנדרלמוסיה
נפתחו הסיירות.. 

רק לי זה מרגיש כאילו אני מציעה את עצמי למכירה..? פתאום זה נפל עלי ואני אפילו לא יודעת למה. 
זה כאילו מלא בנות על מקום אחד.. וכולם רוצות אותו והכי טובה תקבל.. זה מרגיש לי כמו איזה שוק או קרב בנות.. או אנלא יודעת מה.. שאת הולכת לסיירת ויש שם עוד טונה בנות.. ובעכססס אנלא יודעת מה!!

וזה מלחיץ.. 

למי שיש טיפים איך לעבור את הסיירות והראיונות בהצלחה- שתכתוב בבקשה=]
שלום אנרלמוסיה יקרה,טכני
יש לך ארנב מיוחד...
ובקשר לסיירות: אלה החיים! ככה מחפשים ומוצאים עבודה. בקטע הזה י"ב באמת כיתה קשה כי היא שונה מכל מה שהכרת. כי את צריכה להחליט מה איתך שנה הבאה.

טיפים לא יעזרו, כי כל אחת היא משהו אחר! ולא נראה לי שאפשר באמת לנסח בעניין הזה טיפים!

פשוט תהיי את. באמת. וזה גם יעזור לך להגיע למקומות הנכונים לך וכך תתקבלי ויהיה טוב

ותתכונני לתהליך ארוך. שלא תחשבי שזה הולך בקלות, ואפשר גם לעבור שירות באמצע שנה, זה לא כל כך נורא. העיקר שיהיה לך טוב באמת.

רק עוד נקודה קטנה.אמת.
שימי לב שהמקום שכל כך הרבה בנות מנסות להתקבל אליו הוא באמת מקום מדהים וטוב.
אל תלכי לסיירת ויתנהגו אלייך כמו לזבל. תבררי טוב לפני, בקשי מהרכזת טלחפון של בת מהמקום.
מניסיון אצלינו- כמה בנות הלכו למקום כלשהו שהן שמעו שהוא חבל"ז ותותחי. בסוף התייחסו אליהן ממש מגעיל, לא קראו להן בשמן אלא בשם של הדמות שאותה הן בחרו בפעילות. החזירו להם תשובות באופן גועלי וכו' וכו'...

טיפים לסיירות-
תדעי שאת באה למקום כדי לתרום בו, אבל גם כדי לתרום לעצמך, לבנות אותך. אל תהססי לשאול ולחפור כמה שצריך כדי שתביני.
את באה לשנה שלמה ואת צריכה שיהיה לך הכי טוב שאפשר.

אגב- גם מה שאומרים ורואים מבחוץ- זה לא מה שקורה בפועל...

בהצלחה!
סיירותמורמור.ת
 אנדרלמוסיה- את כתבת בדיוק את מה שאני מרגישה.. גם אני ממש בלחץ.
אל תדאגי, ה' יעזור לנו.. יהיה טוב!
יציאה לסיירות וקצת טיפיםבת עמי שלי

קודם כל, אני מקווה שההודעה הבאה שתכתבי תהיה תחת כינוי רגוע, מסודר ושליו יותר.

נכון, זה מלחיץ- אבל אני בטוחה שאם תתכונני בצורה נכונה ותבואי עם הידיעה שלא בוחנים אותך בתור אדם אלא את ההתאמה שלך לתפקיד- תדעי שבאמת שהכל לטובה!

את לא מציעה את עצמך למכירה אלא מחפשת מקום להעצים את עצמך ולתרום ממה שיש לך.

עכשיו כמה טיפים:

1. להגיע בזמן, להיכנס לשירותים, לשתות כוס מים ולחייך!!!

2. לשאול את הבנות שירות את כל השאלות שאת רוצה. כדאי להכין מראש כמה שאלות(כדי לא לשכוח)

3. להתרשם לא רק מהעבודה עצמה שאת הולכת לעשות אלא מהאוירה, מהצוות, מהאוכלוסיה שאת הולכת לעבוד איתה.

4. בראיון עצמו- לשבת בנינוחות(כל אחת והתנוחות הנוחות לה) אבל גם בצורה מכובדת.

5. לחשוב לפני שעונים- זה לא מבחן שהתכוננת אליו מראש0אבל גם לא שעה לכל שאלה)

6. מותר להגיד "לא יודעת"

7. להאמין שהכל מלמעלה ושאם זה- זה, זה יהיה ברור להם!

המון בהצלחה!

חח.. נשמה!נצח לנצח!!!
חיווווולה!!!!!
קחי חיבוק יעזור?
מתעלייך
חחח מוריה....=]אנדרלמוסיה
שרות לאומי נאסר ע"י גדולי ישראל ביהרג ואל יעבוראנונימי (פותח)
   זה תלוי איפה את משרתתאנונימי (פותח)
נשמה!!אנונימי (פותח)
וואי איך אני מזדהה איתך...
זה דבר מבאס, אבל אין מה לעשות חוץ מלמכור את עצמך..
לדעתי תשתדלי לא להילחץ, לא לחשוב על זה יותר מידי מראש, לזרום בסבבה, ולקחת הכל באיזי.
מקסימום מה יקרה, לא יקבלו אותך? אז כנראה זה לא המקום בשבילך! כנראה יש מקום אחר שצריכים אותך ומחכה רק לך!! הכל לטובה!!!
מלא בהצלחה!! 
נכון אני מסכימה עם הברון...sopa20
אז שיהיה הרבה בהצלחה !
ומנסיון אפשר לעבור גם בחודש האחרון של השנה למקום שרות אחר אז נכון זה לא תמיד מומלץ אבל עדיין אפשרי.
שיהיה בהצלחה !
נ.ב. לא חייבים ללכת למקום הכי קשה ואתגרי אפשר למצוא בכל מקום אתגר, הכל תלוי בך אם את ראש גדול ? או ראש קטן?
ועל תהייה לחוצה כי זה לא עוזר תשאלי מה שבא לך ועדיף שתדברי עם הבנות שרות שנמצאות במקום כי הרבה פעמים מיפים הכל מסביב ואומרים שהכל מצוין היחס האנשים...וכו... למרות שיש מקומות שזה בדיוק ההפך.

אין סיבה לדאגהעטרת22
חברה- אני ממליצה לך להישאר רגועה מאוד כי:
א'- תקחי את זה כתקופה הכי יפה שיש לך, כי  היא לא תחזור עוד...
ב'- וזה לא כזה מלחיץ באמת.... את תהיי באמת בסוף איפה שה' בחר לך!!!
ג'- אל תדאגי את תהיי בסוף במקום שתהיי מרוצה בו גם בלי הלחץ הנורא הזה...
                            שיהיה לך ב"הצלחה רבה
                                                                מחזיקה לך אצבעות שמיניסטית
אנדרלמוסיה, אני יכולה לנסות לעזור לך...אנונימי (פותח)
בס"ד

אבל לכתוב משהו זה יהיה פשוט חזרה על מה שכולם כבר אמרו.

לחקור - את בנות השירות הנוכחיות וגם משנים עברו! הבנות של השנה יכולות להיות בסבבה עם המקום, או לסבול, והבנות משנים עברו יכולות לתת פרספקטיבה חיונית - של "הייתי שם, אז אני מכירה, אבל אני כבר לא שם, אז אני יכולה להיות יותר אמיתית".

להירגע - לא משנה כמה יגידו לךלהירגע, זה לא יקרה אם לא תרצי להירגע. לנקות את הראש, לשבת עם עצמך, לשתות כוס מים - דברים בלתי אפשריים, במיוחד אם את כל הלילה נשארת ערה מפאניקה, לא היית מסוגלת לשבת בנחת-רוח לרגע, ויש לך בחילה נוראית ואת לא מסוגלת לשתות כלום.
תחשבי על זה ככה - זה כמו זריקת רופא. זה מפחיד בהתחלה, אבל כשזה עובר - לא רק שזה נגמר, זה גם עושה לך טוב. בשונה מהזריקה, כל זיירת (גם אם לא התקבלת) היא טובה; זה נותן לך שיעור לחיים. זה מלמד אותך מה היה טוב ומה היה פחות עדיף לעשות, וגם מפתח כישורים בין-אישיים.

להשתתף - אם זה בדיונים קבוצתיים, פעילויות של המקום או פטפוט מתוח לפני הכניסה לראיון האישי, אל תבודדי את עצמך. הכיפה - מקומה בתיק, תחכי לאוטובוס חזרה הביתה בשביל לפרק עצבים ולסרוג. תדברי עם הבנות שגם באו לבדוק - על הפחדים, וסתם דיבורי סרק (ההכתרה הממשמשת ובאה, בגרויות, החברה שאתן בטוחות שתתארס עוד מעט, הקומונרית, המורה הזו שאתן תמיד תכתבו בהמלצות... כולכן שמיניסטיות, יש נושאים משותפים. לא קשה למצוא כאלה). תאמיני לי - אני עשיתי את זה כבר בסיירת הראשונה, ואני עדיין בקשר עם 2 שנות שהייתי איתן ב-2 סיירות כל אחת. זה כיף גדול.

להינות - אני הייתי ב-6 סיירות נפרדות, וסיירת המשך אחת. מתוך אלה, הסיירת היחידה שלא נהניתי בה, היתה לי הכי מזעזעת. אני פשוט זוכרת שהיה לי פרצוף עקום כל היום, ולמרות הנסיעה (ואני בד"כ אוהבת נסיעות), סבלתי.
בנות, תהינו! אם זה בגן, תשחקו עם הילדים. אם זה במדרשה, תדפדפו בסדנאות ותשאלו את הבנות על פעילויות קודמות. אם זה באולפנא, תסיירו בה קצת. אם זה במוזיאון, תצטרפו לקבוצת הדרכה. תפיקו מהמקום את המירב. טיפ מרכזי וחשוב - אם אתן מוצאות את עצמיכן משתעממות בסיירת, או סובלות, פשוט תקומו ותלכו. אם זה משפיע עד כדי כך שאתן חשות את זה תוך שעתיים-שלוש, בשנה הבאה אתן כבר תסבלו הרבה יותר.

אם מישהי חולקת, היא מוזמנת להגיד לי... אבל אני כבר עברתי את זה. יש לי את צלקות הקרב... =]

ב"הצלחה! היכונו להיום בערב... XD

-גבריאלה
התקופה הכי יפה??טכני
מה עם חיי נישואין? האוניברסיטה? חינוך הילדים??
כל זה מתגמד לעומת השירות הלאומי????

לא נראה לי.
שיל"ת- שרות לאומי תורניאנונימי (פותח)אחרונה
בשיל"ת שרות לאומי תורני אין סיירות.

הבת נפגשת עם רכזת האזור שבו היא גרה לראיון אישי

שבו הן מחליטות ביחד מה מקום השירות המתאים ביותר לבת?

ואז הרכזת שולחת אותה לראיונות במקומות השרות.

הכול נעשה לטובת הבת וללא לחץ.

אנדרלמוסיה יקרה,

ראתי שאת גרה בפ"ת ולכן רכזת שיל"ת שלך היא ענבל

מספר הטלפון שלה הוא:  0508440560

בהצלחה,
שירות עם נוער בסיכון/הדרכה בפנימיה/משפחתוניםמשתמשת💋

אני בכיתה יב והכיוון שלי זה לגמרי ילדים או נוער בסיכון, או ילדים בכללי (אבל משהו משמעותי) ואני פשוט מרגישה אבודה רצח. למי פונים? איך נרשמים? איך אני יודעת מה אני באמת רוצה? את מי שואלים? איזה מסגרות יש לי שיכולות לענות למטרה שלי?

ממש אשמח שמישהי שכבר הייתה שם תכוון אותי כי ברצינות אין לי מושג.

דרושות בנות שירות אחראיות למעונות ויצו לגיל הרךwizo1

מחפשת שירות משמעותי ומספק? 

רשת מעונות ויצו מגייסת מחנכות-מטפלות לגיל הרך

בואי לקחת חלק חיוני בחינוך הדור הבא

● הכשרה מקצועית מתמשכת על חשבון הארגון

● עבודה בצוות מקצועי ואיכותי

● סביבת עבודה חמה, משפחתית ותומכת

0522333957

אהלן! מישהו עוד כאן?ה' אור לי.

בהצלחה לכל האלופות כמוני שמתחילות שירות מחר

קושי בשירות האם לעזוב?אנונימית 888

היי.. אני בת שירות במקום מסוים-מבחינת המקום גם לא ככ כיף לי אני דיי סופרת את השעות עד שזה נגמר, אבל אני עוד מאמינה שאולי זה ישתנה, הקושי האמיתי הוא עם המדשית שלי אנחנו פשוט לא מסתדרות אני אומרת א' היא חייבת להגיד ב', היא לא סובלת אותי ואני גם לא מאוד מחבבת אותה.. קשה לי מאוד ככה!

לא ממש באלי לערב רכזת אני מרגישה שזה סתם יעשה בלאגן (גם הרוב מתחת לפני השטח.. לכאורה אנחנו קצת מדברות ואין משהו דרמטי, אבל אני רואה בשיח שלנו וגם דברים ששמעתי..)

הצילוווו אני עוד רגע משתגעת כאן.. מה כדאי לעשות?

אשמח לרעיונות לפעילות פתיחה לכל האולפנה ביחדמירי כהן

הי אני מדריכה באולפנה שנה הבאה ואשמח לרעיונות למשחקי היכרות לקבוצות גדולות. משחקים שעושים אווירה ולא נמרחים..

סגרת\מחפשת שירות בחיפה? מדרשת 'באורך' מחכה לך!חגהבגה
שנה הבאהמבשרת :)
שנה ראשונה, מחפשת שירות לשנה הבאה
מה אומרות, לחפש מקום אחר? מאיפה להתחיל?
או להישאר עוד שנה במקום שלי?
אשמח שתענו

אולי יעניין אותך